agisfere Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Γεια σας. Εδω και πεντε μηνες περιπου ειμαι κατοχος ενος nec2500,με το οποιο δεν ειχασχεδον κανενα προβλημα στις αντιγραφές των ταινιων μου.Πριν απο δυο εβδομαδες αντικατεστησα τον 1000P3 καθως και την μητρικη πλακετα με έναν celeron 2,8 και απο τοτε δυσκολευομαι να γραψω σωστα τις ταινιες.Αλλες δεν τις αναγνωριζει το dvd ή σε αλλες παρατηρειται παγωμα στην κινηση. Χθες αρχισα να αντιγραφω τις ταινιες σε ξεχωριστο partition, κανοντας το επειτα απο καθε αντιγραφη, ανασυγκροτηση με το diskeeper και εγραψα πετυχημενα πεντε ταινιες,αλλα στη συνεχεια παλι τα ιδια.Εχω δοκιμασει δισκακια της TDK,That's write,Maxel,αλλα δεν το μηχανημα δεν κανει διακρισεις. Μηπως το nec μου εχει φτασει στα ορια του?Μηπως υπαρχει τροπον τινα καποια ασυμβατοτητα με τη νεα συνθεση του υπολογιστη μου?Περιμενω τις ιδεες σας παιδια. Ενημερωτικα η συνθεση του υπολογιστη μου Asus P4P800SE Celeron 2,8 512MB WINXP +SP1 DVD SHRINK DVD DECRYPTER NEC2500A
marios1957 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δύο λύσεις: Πρώτη λύση Nero Recode,ακόμη και σ' αυτές που είναι έτοιμες,λίγο θα καθυστερήσει άλλωστε. Και δεύτερη λύση format C:/
dsp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Συμφωνω με τον Μαριο , αλλωστε το nec 2500 ειναι ενα απο τα πιο αξιολογο recorder της αγορας :wink:
agisfere Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Τρεχω να δοκιμασω και σας ενημερωνω.Το ανησυχητικο ειναι οτι στα χαλασμενα δισκακια υπαρχουν αρκετες γρατσουνιες,αδικαιολογητες απο την εγγραφή.Μαλλον θα το στειλω για service το nec, αλλα ιδωμεν...
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Κοίταξες μήπως το drive λειτουργεί σε PIO Mode? "Πριν απο δυο εβδομαδες αντικατεστησα τον 1000P3 καθως και την μητρικη πλακετα με έναν celeron 2,8 και απο τοτε δυσκολευομαι να γραψω σωστα τις ταινιες." Η νέα μητρική έχει άλλο chipset να φανταστώ? Αν ναι , πρέπει να κάνεις Format , και να ξαναβάλεις τα Windows για να δουλεύουν όλα σωστά.
wizard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Η νέα μητρική έχει άλλο chipset να φανταστώ?Αν ναι ' date=' πρέπει να κάνεις Format , και να ξαναβάλεις τα Windows για να δουλεύουν όλα σωστά.[/quote'] Ακριβώς. Ελπίζω να έκανες clean install γιατί αλλιώς δε νομίζω ότι θα είναι το μόνο πρόβλημά σου.
overclocker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 An den theleis na kaneis format dokimase kai auto --> Enas allos tropos gia na min kanete format ystera apo allagi mobo,cpu,ram...ktlp. einai autos pou tha pw (an kai to clean install einai i kalyteri lysi apo polles pleures). !!! [ PROSOXI ] Ta parakatw vimata ginontai oso yparxei akoma sto pc mas i palia mas motherboard !!!--->Win 9x -> start -> run -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> delete key Enum. Win XP Home & Pro -> start -> run -> regedit -> HKEY_CURRENT_CONFIG -> System -> Currentcontrolset -> delete "Enum". Afou kanoume ta parapanw vimata me tin palia mas mobo meta tin allazoume kai bootaroume to pc. Kata tin ekinisi twn Windows tha entopistei i nea mobo kai tha prepei na kanoume install tous neous drivers tou neou mas mobo. To exw kanei arketes fores kai petyxe me arketa diaforetika configurations.
agisfere Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Oντως εχω κανει καθαρη εγκατασταση των windows,και με το nero recode που προτεινε ο φιλος marios1957, εγραψα μια χαρα το τελευταιο μου δισκακι,αλλα επιφυλασσομαι για αυριο,ωστε να αγορασω καινουργια δισκακια και να δω.Παντως ειναι τρελλο να ευθυνεται το software,αφου τοσο καιρο,μια χαρα τα πηγαινε.Οσο για το ΡΙΟ ΜΟDE πως το επιλεγω;Στις ιδιοτητες του Nec,δεν συναντησα κατι παρομοιο!Τα λεμε αυριο με νεοτερα και ευχαριστα ελπιζω!
OXTROS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 gia na tsekareis an exeis PIO mode H DMA : My computer/ properties/ Hardware(tab)/Device Manager/IDE ATA-ATAPI controllers/properties ston controller pou exeis to nec(90% ston secondary)/ advanced setting(tab)/ an to exeis master=Device 0 an to exeis slave=device 1, tsekare na deis ti exei sto current kai an einai PIO kai OXI ultraDMA allakse to se DMA MHN ksexaseis meta na kaneis RESTART kai na ksanadis an exei meinei to DMA sto current settings, an exei allaksei pali se PIO apo mono tou postare kai 8a soy pw ti na kaneis... Mallon sto lew apo twra 8a kaneis DELETE entelws ton controller kai meta refresh gia na ton ksanabroun ta windows kai meta ola 8a einai ola kala 8)
marios1957 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Κάποιο πρόγραμμα έβαλες πάνω τώρα τελευταία,που χρησιμοποιεί "ντε και καλά" δικούς του drivers,που υπερκαλύπτουν τα aspi που έχεις.Αυτό μπορεί να είναι ή κάποιο recovery η κάποιο γραφτικό.... Μείνε στο nero recode η κάνε format.Που να βρίσκεις τώρα τι φταίει...
agisfere Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Τελικα εκανα φορματ,αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.Το γεγονος οτι δημιουργουνται χαρακιες στο dvd,μετα την εγραφη, μου λεει οτι το μηχανημα θελει επισκευη,και το στελνω στο service. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας.
Pytzamarama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 File otan eixa parei to NEC 2500 eixa ta idia provlimata (harakies kai omokentroi kikloi se samsung,benq,intenso,ritek,maxel ktl). Ekana upgrade se 1.07 firmware kai ola os dia magiaw OK!
javanidhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Εμενα μαλλον μου ακουγεται σε defected drive! ειχα το ιδιο προβλημα με ενα LiteOn 811 S δεν το ξεπερασε ποτε..ουτε με πολλες αναβαθμισεις..οποτε το εστειλα πισω...λυπηρο...
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 an einai eggiisi stilto piso .an oxi kanto firmware update kai blepeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.