Nanoula Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά εξειδικευμένο σχετικά με τις παροχές του ρεύματος . Άλλαξα πρόσφατα επαγγελματική έδρα (ενοίκιο ) η οποία έχει άδεια χρήσης γης "γενική κατοικία" που σύμφωνα με το νόμο, εδώ και κάποια χρόνια, επιτρέπεται να είναι επαγγελματική έδρα, συνεπώς το τιμολόγιο του ρεύματος ήταν οικιακό. Το κτήριο είναι 15ετιας και το αναφέρω αυτό γιατί ήμουν η "τυχερή" επειδή επι των ημερών μου έληξε το ηλεκτρολογικό σχέδιο😂😂. Υπέβαλα λοιπόν νέο (ο ηλεκτρολόγος δηλαδή😂) και με τσίμπησε η ΔΕΔΔΗΕ (αφού φυσικά δηλώθηκε ως γραφείο) και μου ζητάει να πάω στο Δημο να ζητήσω ένα "χαρτί" ότι αλλάζει το ρεύμα από οικιακό σε επαγγελματικό και να το πάω σε αυτούς και στον πάροχο.( Να σημειωθεί το τρομερό επίπεδο εξυπηρέτησης υπαλλήλων που δεν ξέρουν καν πως να περιγράψουν μια διαδικασία) Τηλεφωνικά στο δήμο επίσης δε καταλαβαίνουν τι ακριβώς χαρτί θέλει ο ΔεΔΔΗΕ. Το ερώτημα μου είναι εάν είναι απαραίτητη η αλλαγή σε επαγγελματικό τιμολόγιο (ρωτάω όσον αφορά τη νομιμότητα, δηλαδή εάν είναι παράνομο να μείνω στο οικιακό τιμολόγιο) Ο λογιστής με διαβεβαίωσε ότι στα έξοδα μπαίνει κανονικοτητα και δεν έχω θέμα έτσι πως είμαι . Υποψιάζομαι λοιπόν ότι απλά θέλουν να σε σπρώξουν σε επαγγελματικη παροχή γιατι έχει υψηλότερο ΤΑΠ και υψηλότερες χρεώσεις. 😎😎 Γνωρίζει κάποιος κάτι επί του θέματος? Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2024 από Nanoula
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Τα επαγγελματικά τιμολόγια εχουν άλλες χρεωσεις και στα πάγια και στις kwh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα