tzavardin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Εχω την αισθηση οτι κατι δεν καταλαβαινουμε μαλλον. Ολα αυτα τα πειρατικα που ειναι εκει εξω, ποιος τα επιτρεπει? Μηπως, λεω μηπως, αν και οταν θελησουνε τα κοβουνε μαχαιρι? Θα φανει παντως. Δεν τα επιτρέπει ούτε η βιομηχανία πάντως, ούτε οι κυβερνήσεις που έχουνε βιομηχανία θεαματος. Οι συλλήψεις γνωστών πειρατών από interpol λες και είναι τρομοκράτες αυτό δείχνουν. Απλά υπάρχουν τρίτες χώρες που είτε αφήνουν την πειρατεία για λόγους ανταγωνισμού στη δυτική βιομηχανία (βλ. Ρωσία), είτε γενικά ειναι πιο χαλαρές στα domain τους γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν (πχ Φιλιππίνες για τα torrent sites, αλλά αυτή η κατηγορία είναι πολύ γενική). Παράδειγμα η Ελλάδα. Είναι ανεκτικές μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις στην πειρατεία (σε σχεση με αλλες χωρες της ΕΕ), γιατί δεν κερδίζουν κάτι οι επιχειρήσεις εδώ από το να μπουν πρόστιμα. Αντίθετα και θα έχει backlash οποιοσδήποτε βάλει, αλλά και θα πέσει το επίπεδο ζωής, θα είναι σαν να βάζει φόρο χωρίς έσοδα. Στις περιπτώσεις με τις συνδρομητικες και τα box ασχολείται γιατί έχει διαφυγόντα κέρδη. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, infested said: Για πες μερικά διαμάντια να τα τσεκάρουμε! Χτυπά στο YouTube "best arcade", best 100 arcades" και κράτα οτι σου αρέσει. Προσωπικά εχω μια συλλογή απο 1500 μοναδικά, έχοντας αφαιρέσει τη σαβούρα. Και αυτά σε πολλες μικρότερες κατηγορίες. Αν θες να βάλω μερικά δικά μου βίντεο, να πάρετε ιδέες. Εχω φτιαξει μέχρι καμπίνα για Android tablet (κόστος 25 ε ο μοχλός με τα κουμπιά. Καποια στιγμη θα ανεβάσω ενα αναλυτικο βίντεο πως το έφτιαξα με οτι βρήκα μπροστά μου). Επίσης μια βασική συμβουλη: αντί για Emulator για mame, βάζεις emulator για finalburn neo. Τρέχει καλύτερα, εχει πλεονεκτήματα, εχει αφαιρεθεί οτι δεν αξίζει πλέον. Στο archive.org μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα. Πχ ψάξε για rom set of finalburn. Δε λέω να παίζει κανείς μονο arcade.. Λεω να παίζει ΚΑΙ arcade. Ακομα και αυτοί που γελάνε, αν το δοκίμασουν θα αλλάξουν γνώμη σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον.. Εδω ενα βιντεο με τις κατηγορίες μου : Είναι απο κινητό το βίντεο στην 65αρα. Στο nvidia shield. Ενα βιντεο απο home made cabinet με galaxy tab s6 pro (βγαίνει η ταμπλέτα και χρησιμοποιείται κανονικά). Ενα αλλού είδους "καμπίνας" με το galaxy tab s8 ultra 14.6 ίντσες https://youtu.be/tixTQQOxYq0?si=sykIHAfdszzwZFx6 Τα arcade θέλουν τέτοιο μοχλο. Αν πας να τα παίξεις με gamepad psx πχ, έχεις χάσει ολο το gameplay. Ορισμένα δεν παίζονται καν.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από oldnew 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Arkin είπε Ωχχ καλα που με διορθωσες φιλε μου 30 χιλιαδες δραχμες 90 ευρω δηλαδη θυμαμαι ειχε παρει ο μπαμπας μου το robocop 3 και το smurfs 30 χιλιαδες το καθενα τα ειχαμε λιωσει το robocop ποτε δεν καταφερα να το τερματισω τοτε ειμασταν και μικρα ηταν και πολυ δυσκολο και τα στρουμφακια καμια 50αρια φορες το ειχαμε λιωσει στο SNES. Μετα N64 και λιωσιμο pokemon stadium 1/2 και mario 64 τι ωραια χρονια και παραλληλα παιζαμε και ολη μερα εξω με τα παιδια βρισκαμε χρονο για ολα. Ηταν πανακριβα τοτε τα παιχνιδια εγιναν φθηνα αργοτερα με το PS1 και τα τσιπακια που ολοι επερναν με 5 ευρω καθε παιχνιδι και επαιζαν. Αλλα χρονια πιο ανεμελα πιο αθωα παντου εξω παιδια ποδηλατα κρυφτο ποδοσφαιρο σε καθε γειτονια ενας χαμος περνουσαμε τελεια. Σημερα δεν παιζουν πια τα παιδια ουτε καλαντα να γυρισουν ουτε τιποτα. Αυτό για ps1 και τα Τσάμπα παιχνίδια ήταν και ένας από τους μεγάλους λόγους που το πσ1 πήγε τρένο. 14 ώρες πριν, Bayern96 είπε Όχι ρε συ, πανάκριβα ήταν όντως αλλά όχι και 90 χιλιάρικα το κάθε παιχνίδι. Κοντά στα 30 χιλιάρικα κόστιζαν οι καινούργιοι τίτλοι τότε. Σε ευρώ δηλαδή κοντά στα 90 και άμα λάβουμε υπόψη τον πληθωρισμό, αντιστοιχούν σε περίπου 155 σημερινά Ευρώ το κάθε παιχνίδι. Φθηνές κονσόλες σχετικά.. Πανάκριβα παιχνίδια. Και η ανταλλαγή το μοναδικό μέσο Ν παίξεις κάτι παραπάνω από τα δύο με 3 παιχνίδια που είχες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Επειδή βλέπω στα σχόλια να γίνεται το Ελ Αλαμέιν, η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αλλιώς. Αν θέλουμε να τελειώσει το δισκάκι ή όχι; Προφανώς οι συνδρομές θα έρχονταν. Και για μένα είναι απλά επιλογή. Έχω γλυτώσει αρκετά 70αρια και 80αρια χάρη στο Game Pass. Τώρα, το δισκάκι, το μόνο συν του είναι αν μια πρωία θα καταργήσουν το παιχνίδι από τη συλλογή, βλέπε Spec Ops The Line και Mortal Kombat 2011, και δεν σου κάνουν και refund τα λεφτά. Αλλιώς αν είσαι στο νοίκι και δεν έχεις και πολύ χώρο, ή θα παίξεις το παιχνίδια μια φορά και μετά θα πιάνει σκόνη, καλύτερα συνδρομή. Αλλά το ξαναλέω θα έπρεπε να είναι επιλογή. Στο PC gaming, τα CD ήδη πέθαναν, και το Xbox εκεί το πάει. Να δούμε το PS και η Nintendo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου OXI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Το δισκάκι ας το κατάργησουν. Αλλά να βρεθεί ενας τρόπος να κρατάς τα δεδομένα πχ σε hd. Γιατί κάποια στιγμή ο σερβερ θα πάψει να στέλνει τα παιχνίδια . Γιατί να μη μπορείς να παίξεις παιχνίδια που έχεις αγοράσει ,εστω απο backup σε καποιο hd. Με τα updates που κάνουν συνέχεια, αμα δεν ξανα κατεβάσεις ,συχνά δεν παίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern96 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Mythoplasths είπε ...Φθηνές κονσόλες σχετικά.. Πανάκριβα παιχνίδια. Και η ανταλλαγή το μοναδικό μέσο Ν παίξεις κάτι παραπάνω από τα δύο με 3 παιχνίδια που είχες... Όντως παίζανε φούλ ανταλλαγές με όσους είχατε ίδια κονσόλα αλλά και get together σε διαφορετικά σπίτια κάθε φορά, στον Γιωργάκη για Sega, στον Μπίλι για Nintendo, στον Κωστάκη για PlayStation και στον Τασούλη που ο μπαμπάς του είχε PC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα