vrethan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Αγαπητοί χρήστες των Windows XP Professional Gr, εδώ και μία εβδομάδα περίπου, εγκατέστησα τα κρίσιμα updates (από εκείνα που μας δίνει η Microsoft κάθε τόσο και λίγο) , και έχασα την καλή εμφάνιση των εικονιδίων μου στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή, αντί πίσω από τα γράμματα (ή πιο σωστά, ονόματα) των εικονιδίων να έχω τη συνέχεια του φόντου, έχω "κουτάκια". Έχω, με λίγα λόγια, εμφάνιση επιφάνειας εργασίας προηγούμενων εκδόσεων των Windows. Μήπως υπάρχει κανείς από σας που να μπορεί με συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνω; Πιστεύετε δηλαδή πως πρέπει να απεγκαταστήσω τις κρίσιμες ενημερώσεις; Υ.Γ.: Πάντως, η Microsoft επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι είναι αξιόπιστα αναξιόπιστη
damdim Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δεξί κλικ στο My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Custom --> Use drop icons for icon labels on the desktop
vrethan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δεξί κλικ στο My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Custom --> Use drop icons for icon labels on the desktop Καταρχήν σ' ευχαριστώ που μου απάντησες αλλά το πρόβλημα, δυστυχώς, παραμένει. Εξάλλου, έχω ενεργοποιημένη τη μορφή της βέλτιστης εμφάνισης. :oops:
damdim Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Απενεργοποίησε το "δεξί κλικ στο desktop --> Arrange icons by --> Lock Web items on desktop" αν είναι ενεργοποιημένο...
vrethan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Απενεργοποίησε το "δεξί κλικ στο desktop --> Arrange icons by --> Lock Web items on desktop" αν είναι ενεργοποιημένο... Μεγάλε, σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.