Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά θα ήταν να τοποθετηθεί ένας μειωτης πίεσης και ένα φίλτρο γραμμής στη παροχή και να ρυθμιστεί στη ανάλογη πίεση αφού υπάρχει γενικό θέμα με τη υψηλή πίεση .

Με υψηλή πίεση καταπονεις και σπιράλ καζανάκια  και το δίκτυο με τα χρόνια . Ειδικά εάν είναι δικό σου το σπίτι εκτός έλα σε συννενόηση με το ιδιοκτήτη του .

Τη ροή μειώνεις με το διακόπτη και όχι τη πίεση . 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, meletis_m said:

Καλά θα ήταν να τοποθετηθεί ένας μειωτης πίεσης και ένα φίλτρο γραμμής στη παροχή και να ρυθμιστεί στη ανάλογη πίεση αφού υπάρχει γενικό θέμα με τη υψηλή πίεση .

Με υψηλή πίεση καταπονεις και σπιράλ καζανάκια  και το δίκτυο με τα χρόνια . Ειδικά εάν είναι δικό σου το σπίτι εκτός έλα σε συννενόηση με το ιδιοκτήτη του .

Τη ροή μειώνεις με το διακόπτη και όχι τη πίεση .

Ναι τα έχω καταλάβει αυτά. Αν δεν ήταν Σάββατο βράδυ θα το είχα κάνει ήδη. Δικό μου είναι αλλά μένανε 22 χρόνια άλλοι που το νοίκιαζαν, σιγά σιγά το συμμαζέυω. Έχει και πρόβλημα με το ρεύμα (πέφτει η τάση) και με το νερό (υψηλή πίεση) αλλά δεν έχει πάθει κανενός η συσκευή ούτε απτο νερό ούτε απτο ρεύμα. Βέβαια ο θερμοσίφωνας που έχω τώρα φαίνεται να ζορίζεται από την πίεση και στάζει (πολύ) όσο είναι αναμένος.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Ναι τα έχω καταλάβει αυτά. Αν δεν ήταν Σάββατο βράδυ θα το είχα κάνει ήδη. Δικό μου είναι αλλά μένανε 22 χρόνια άλλοι που το νοίκιαζαν, σιγά σιγά το συμμαζέυω. Έχει και πρόβλημα με το ρεύμα (πέφτει η τάση) και με το νερό (υψηλή πίεση) αλλά δεν έχει πάθει κανενός η συσκευή ούτε απτο νερό ούτε απτο ρεύμα. Βέβαια ο θερμοσίφωνας που έχω τώρα φαίνεται να ζορίζεται από την πίεση και στάζει (πολύ) όσο είναι αναμένος.

Καθάρισε και με τη ευκαιρία το θερμοσίφωνα, και άλλαξε και μια βαλβίδα ασφαλείας αλλά πάρε λίγο ποιοτική μάρκα .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Luciddream είπε

Βέβαια ο θερμοσίφωνας που έχω τώρα φαίνεται να ζορίζεται από την πίεση και στάζει (πολύ) όσο είναι αναμένος.

Αυτό είναι φυσιολογικό. 

Την ώρα που είναι αναμμένος και στάζει άνοιξε λίγο τη βρύση στο ζεστό και ξαναδές: αν σταματάει σημαίνει ότι δουλεύει σωστά η βαλβίδα ασφαλείας και πρέπει να αισθάνεσαι ευλογημένος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...