dprince Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ego pantos pistevo oti me tin Maestro kaneis oti kai me tin Electron.. Outws i allws kai oi dyo xreostikes einai (asxeto to visa)... Anyway.. Edo agglia oi proin switch einai tora maestro kai oi SOLO einai ki aytes maestro.. Kai to kalo einai oti apo opou agorazo pragmata (dvd rentals, overclockers klp klp) dexontai oloi SOLO kai MAESTRO... Ara mipos to provlima einai i Elliniki agora i opoia den tis ypostirizei akoma? Leo...
theatis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 na sumfwnisw me ton dprince. pleon stin agglia solo kai switch eginan maestro, pragma pou simainei oti kai sto net opou dexotan swiitch pleon dexontao maestro (apla oi perissoteroi den exoun allaksei ta eikonidia:P) opote pleon gia xrewstiki karta maestro...
yannis27gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ξεθάβω το thread για να μην ανοίγω άλλο. Θέλω να κάνω λογαριασμό στο Pay Pal κου μου ζητάει να βάλω τον τριψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας, ο οποίος δεν υπάρχει. Κοιτάω καλά και βλέπω ότι η κάρτα είναι Maestro. Στην Άλφα μου είπαν ότι κάνει για ονλαιν αγορές. Να υποθέσω ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και η κάρτα είναι άχρηστη για το συγκεκριμένο θέμα;
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ειμαι και σίγουρος, αλλά αφού δεν έχει το τριψήφιο μάλλον δεν κάνεις δουλειά... Εγώ έκανα το εξης: Έχω μια AlphaBank Visa Electron, συνδεδεμένη με το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, αλλά επειδή εκεί μπαίνει ο μισθός και συνήθως υπάρχουν χρήματα, δεν ήθελα να χρησιμοποιώ αυτή.. Άνοιξα αλλο ένα λογαριασμό με κάρτα στην AlphaBank. Τους είπαν ότι θέλω να κάνω αγορές μέσω Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η Visa Electron δεν βγαίνει πλέον. H κάρτα που μου έβγαλαν λέγεται Alphabank Enter, είναι χρεωστική και γράφει και Visa πάνω. Με αυτή έχω κάνει 3 αγορες στο Rapidshare μεσω Paypal..
yannis27gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Τους είπα ότι θέλω να κάνω αγορές μέσω Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η Visa Electron δεν βγαίνει πλέον. H κάρτα που μου έβγαλαν λέγεται Alphabank Enter, είναι χρεωστική και γράφει και Visa πάνω. Κι εγώ για ηλεκτρονικές αγορές τη ζήτησα και μου έβγαλαν Μαέστρο. #@$μω τη βλακεία τους!
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω γιατί... Αυτή που μου έβγαλαν πάντως είναι αντίστοιχη με την Visa Electron... Το ίδιο είναι μου είπαν.. Πήγαινε και ζήτα τη και συ. Α ξέχασα να σου πω... Στον λογαριασμό της καινούργιας δεν αφήνω πάνω από 5-10 ευρώ.. Όταν θέλω να κάνω μια αγορά, πάω στο ΑΤΜ και μεταφέρω τα χρήματα που χρειάζομαι για την αγορά, από τον λογαριαμό μισθοδοσίας στον νέο, οπότε γυρίζοντας σπίτι μπορώ να κάνω άμεσα την αγορά! Επίσης όταν γίνει κάποια αγορά, μέσω αυτής της κάρτας, τον επόμενο μήνα σου έρχεται ένας λογαριασμός, απλά για την ενημέρωση σου, που αναφέρει τις αγορές που έγιναν... Εμένα με βολεύει πάντως για την χρήση που κάνω.. Τώρα που θα κάνω και κάποιες συνδρομές σε ελληνικά μηνιαία περιοδικά, αυτήν θα χρησιμοποιήσω..
vaggospat13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ρε παιδια μια ερωτηση απο εναν ασχετο οταν κανεις καταθεση σε ATM απλως βαζεις τα λεφτα μεσα στο φακελο που σου βγαζει, δεν γραφεις τιποτα στο πλαισιο στο πισω μερος του φακελου; εχω Alpha bank χρεωστικη αυτο τι σημαινει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.