ceid_boy82 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Prosfata evgala mia karta sthn Alpha Bank. Zhthsa thn Visa Electron kai mou eipan pws exei katargithei ayti i karta kai tin thesi tis pire h Maestro. Gnwrizei kaneis an thn sygkekrimeni karta thn dexonte eshops apo Ellada kai ekswteriko? px Thelw na agorasw ena proion apo to http://www.nomatica.com kai apo oti eida stis plirofories dexonte Visa kai Mastercard.. Tha exw provlima sthn sygkekrimeni synalagh me thn Maestro?? Opoios exei analogh empeiria me thn sygkekrimeni karta i gnwrizei sxetika me to thema as kanei mia prospatheia na me diafwtisei.
gbras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 i maestro genika de xrisimopoiite kai poli opos alloste kai i visa electron.An thes na kaneis egores apo to eksoteriko bgale mia pistotiki. To maestro sou einai axristo...
agiosall~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Παντως αν κανει οτι και η electron δεν θα εχεις προβλημα απο εμπειρια στο λεω
Founes Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 1. kamia sxesi i maestro me tin electron 2. den yparxei periptwsi na exei katargithei i electron 3. den boreis na kaneis agores me ti maestro. einai cashcard kai tha preepei na dineis kai pin... tha to edines ?
ceid_boy82 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 File Founes etsi mou eipane sthn Alpha Bank kai frikara ligo.. Den bgazoume pleon thn Electron.. Anyway... exei kaneis emeiria agorwn me thn sygkekrimeni karta?? Basika pros to paron me endiaferei na mporesw na kanw thn synalagh me to site tis nomatica.com. Exei agorasei kaneis apo to sygkekrimeno site xrisimopoiontas maestro?
zaxoys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Πολλές τράπεζες πλέον γυρνάνε στην maestro η οποία όμως προς το παρόν δεν χρησιμοποιείται για on line αγορές.Εγω προτείνω να πας στην τράπεζα κύπρου,η οποία με το άνοιγμα λογαριασμού σου δίνει visa electron (και δεν έχει και ελάχιστη κατάθεση για να ανοίξεις ).Πας και στην βγάζουν επιτόπου (σε 15 λεπτά περίπου) Δες : http://www.bankofcyprus.gr/connect_card.htm Κάνεις & αίτηση για web banking επιτόπου και είσαι άνετος....
ipso33 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Prosfata evgala mia karta sthn Alpha Bank. Zhthsa thn Visa Electron kai mou eipan pws exei katargithei ayti i karta kai tin thesi tis pire h Maestro. Πραχθες πηρα Visa απο την Alpha. Κανενα προβλημα και ειμαι καινουριος πελατης.
CyberWalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Ζάχο τι γίνεσαι; Σε ότι αφορά την τράπεζα Κύπρου ( στην 1866 απέναντι από την πιάτσα δεν είναι; ) : μετά το post σου το σκέφτομαι να πάω από εβδομάδα για να ανοίξω κι εγώ έναν λογαριασμό απλά είμαι σκεπτικός ως προς τις κατακρατήσεις που γίνονται. Και δεν εννοώ μόνο τα χρήματα που κατακρατά σε κάθε συναλλαγή-αγορά σου αλλά γενικότερα τα προνόμια που παρέχει αν συμφέρουν σε σχέση με άλλες τράπεζες. Γιατί για παράδειγμα τι να το κάνω αν πχ. δε με χρεώνει δραχμή για τις συναλλαγές μου αλλά μου κατακρατά (και πάλι πχ) καθε μήνα το 5% των καταθετημένων χρημάτων μου για φύλαχτρα αν αυτά είναι κάτω των 300ευρώ. Δε λέω ότι ισχύει απλά σαν παράδειγμα το φέρνω για να κάνω κατανοητή τη θέση μου... Εσύ προσωπικά τι εμπειρία έχεις; Κατακρατούνται χρήματα; Και όπως τόνισα και προηγουμένως δεν εννοώ μόνο για τη διατήρηση ενεργού λογαριασμού, για ποσοστό επί της αγοράς αλλά και ό,τι πάει στο μυαλό σου, όπως υπερβολικά ποσά σε μεταφορές και on-line καταθέσεις κτλ...΄ Κάτι ακόμα. Έχω 4 λογαριασμούς. Ένα σε εμπορική, ένα σε alpha, ένα σε εθνική και ένα σε eurobank. Μου προτείνετε να ανοίξω ένα ΝΕΟ λογαριασμό για on-line αγορές σε κάποια από αυτές στις οποίες έχω ήδη κάποιους ή να ανοίξω πχ. στην Κύπρου για να αποδεσμευτώ έτσι ταυτόχρονα και από ό,τι τυχόν συσχετίσεις 'φυσικού' ή 'νομικού' προσώπου μπορεί να γίνουν και να με μπλέξουν με πιθανά χρεωστικά;
Founes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 kollite afou exeisidi arketous logariasmous egw tha sou protina na ekmetaleuteis enan apo autous... apo oti xerw i eurobank exei ena apo ta kalytera systimata web-banking. egw pados xrisimopoiw to web-banking tis ALPHA kai borw na pw pws eimai yper euxaristimenos...
CyberWalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Φίλτατε Founes, πολύ μου το λένε αυτό. Και μάλλον έχεις δίκιο. Για το web-banking της Eurobank έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια. Όσο για τον λογαριασμό στην ALPHA με έχουν ήδη καλέσει εδώ και κανένα εξάμηνο (!) να πάω να παραλάβω τη νέα μου κάρτα (η οποία μάλλον θα είναι maestro). Εσύ που χρησιμοποιείς το web-banking της ALPHA έχεις διαπιστώσει ποτέ κανενός είδους πρόσθετες κρατήσεις;
zaxoys Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Λοιπόν με την σειρά:Για κάποιον που είπε πως πήρε visa από την alpha αν όντως εννοεί electron visa ΧΩΡΙΣ συνδρομή(ναι υπάρχει και Με συνδρομή σε μερικές τράπεζες!) αυτή δίνεται πλέον μόνο σε συγκεκριμένους λογαριασμούς πχ ALPHA 1-2-3 ( http://www.alpha123.gr/page/ ) Εμείς μιλάμε για τον τυπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου και πρότεινα Κύπρου επιδή δεν χρειάζεται ρευστο για να ανοίξεις λογαριασμού ,ενώ πχ για ALPHA αν δεν είσαι φοιτητής θες καμια 300 € .Όσο αναφορά στην τράπεζα Κύπρου στο site της γράφει: "Χωρίς έξοδα διαχείρισης ή άλλες πρόσθετες επιβαρύνσεις" βλέπε : http://www.bankofcyprus.gr/katathetika01_down1.htm Επειδή δεν έχω "κλείσει΄ούτε 2 μήνες δεν έχω ΄100% βεβαιότητα όμως δεν έχω δει χρέωση ακόμα.Να αναφέρω επίσης οτι σε μεταφορά που μου έκαναν από το net 1100 € (στοίχημα-Εθνική Ελλάδος γεια σου ) μου χρέωσαν 5€
Founes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 loipon... mesw web-banking tis ALPHA exw plirwsei : VISA tis ALPHA / xwris prosthetes xrewseis VISA tis CITIBANK / me 0.5E commition VODAFONE / xwris prosthetes xrewseis Polles metafores se logariasmo tritwn se ALPHA alla kai alles trapezes... edw to commition paizei afou i kathe trapeza xrewni ta dika tis... i ALPHA pados den xrewnei kati. apo oso xerw i ASPIS ~1.30E kai i EMPORIKI ~0.6E se metafores apo bookies den yparxei xrewsi apo tin ALPHA alla apo ton ekastote bookie Εμείς προχωρούμε-αυτοί υποχωρούν-Δεν περιγράφω άλλο.... xaxaxaaxxax lete o vasco de gama na itan ellinas????
Lyman_Zerga Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τις κάρτες και τις online αγορές Προτείνω χρήση giftcard, για να μην ξυπνήσετε μια μέρα με έχα χρέος.
RaNd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τις κάρτες και τις online αγορές Προτείνω χρήση giftcard, για να μην ξυπνήσετε μια μέρα με έχα χρέος # Ακριβως! Πολλα εχουν γινει και θα γινουν... Οσο και αν ξερουμε απο PC και # Ιντερνετ παντα καποιοι ξερουν πιο πολλα...
zaxoys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Και η gift κάρτα καλή κοροιδία είναι .Γιατί να πληρώνεις τόσα λεφτά προμήθεια ?(και να έχει και ημερομηνία λήξεως...).Καλύτερα electron visa και να βάζεις στο λογαριασμό σου μόνο οσα είναι απαραίτητα για αγορές οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να σε χρεώσουν παραπάνω (είναι χρεωστική και όχι πιστωτική...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.