perelevas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Έχω ένα θέμα με τον firefox.Όταν πατάω να ανοίξει η επόμενη σελίδα σε ένα site ,με πηγαίνει στο τέλος της σελίδας και όχι στην αρχή της.Έκανα επαναφορά του firefox αλλά πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει; Η πλάκα είναι ότι και στον καινούργιο υπολογιστή που πήρα πριν κάνα μήνα,με φρέσκια εγκατάσταση win 11πάλι τα ίδια. Σε chrome, edge δεν το κάνει.Βοηθήστε γιατί είναι σπαστικό ,κάθε φορά που αλλάζω σελίδα να πρέπει να πατάω το βελάκι για να πάει η σελίδα στην αρχή της.
im2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Εχω το αντίθετο πρόβλημα, σε Firefox, φερνει σωστά τη σελίδα, σε Chrome, Edge τη φέρνει στο τέλος, για συγκεκριμένες σελίδες όμως. 1 1
JPaxilleas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δοκίμασε να τρέξεις το Firefox σε safe mode για να δεις μήπως είναι κάποιο plugin το πρόβλημα (εάν έχεις εγκαταστήσει). Click Menu > Help > Troubleshoot Mode... 1
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ...ΑΚΥΡΟ... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2024 από micos000
perelevas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Δοκίμασε να τρέξεις το Firefox σε safe mode για να δεις μήπως είναι κάποιο plugin το πρόβλημα (εάν έχεις εγκαταστήσει). Click Menu > Help > Troubleshoot Mode... Το δοκίμασα και αυτό, αλλά πάλι τα ίδια.
sakisgri Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, perelevas είπε Έχω ένα θέμα με τον firefox.Όταν πατάω να ανοίξει η επόμενη σελίδα σε ένα site ,με πηγαίνει στο τέλος της σελίδας και όχι στην αρχή της.Έκανα επαναφορά του firefox αλλά πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει; Η πλάκα είναι ότι και στον καινούργιο υπολογιστή που πήρα πριν κάνα μήνα,με φρέσκια εγκατάσταση win 11πάλι τα ίδια. Σε chrome, edge δεν το κάνει.Βοηθήστε γιατί είναι σπαστικό ,κάθε φορά που αλλάζω σελίδα να πρέπει να πατάω το βελάκι για να πάει η σελίδα στην αρχή της. https://support.mozilla.org/en-US/questions/896977 Πάτα στα 2 λινκ που έχει η λύση, ειναι στα ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα