Προς το περιεχόμενο

Novibet - Limit και ταυτοποίηση

whuut2k23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Όσοι είχατε ξαφνικό θέμα με αναλήψεις μήπως υπήρχε και άλλος που έπαιζε στην εταιρία με κοινή ip;

Τα 300Ε προφανώς είναι τίποτα για τις εταιρίες αλλά δεν θέλουν να έχουν άτομα με πολλαπλούς λογαριασμούς

Σιγά την σοβαρή εταιρία, έχουν ζητήσει σε γνωστό μου ταυτοποίηση για ανάληψη 100€, μέχρι και σέλφι κρατόντας την ταυτότητα του ζήτησαν. Είναι πάγια τακτική της για να καθυστερούν τις αναλήψεις. Γιατί ο stoiximan και η bet365 αρκούνται μόνο στην αρχική ταυτοποίηση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Σιγά την σοβαρή εταιρία, έχουν ζητήσει σε γνωστό μου ταυτοποίηση για ανάληψη 100€, μέχρι και σέλφι κρατόντας την ταυτότητα του ζήτησαν. Είναι πάγια τακτική της για να καθυστερούν τις αναλήψεις. Γιατί ο stoiximan και η bet365 αρκούνται μόνο στην αρχική ταυτοποίηση; 

Έπαιζες απο κοινή ip με άλλους συγγενείς/ φίλους;

Ειχα το ιδιο προβλημα με novibet οταν ειχα ανοιξει και παλι εστελνα εγγραφα απο cosmote και μου τα εκαναν reject...Το προβλημα λυθηκε μεσω gov αλλα δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα στο τι εκανα . Προφανως τα 300 ευρω για τετοιες εταιριες ειναι οπως ειναι για εμας τα 10λεπτα

Περίεργο πως οι στοιχηματικές δε ζητάνε κανένα στοιχείο όταν τους δίνεις χρήματα ασύστολα αλλά αν τύχει και πρέπει να σου επιστρέψουν ξαφνικά γίνονται CIA.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...