whuut2k23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας, πριν 2 εβδομάδες στα πλαίσια των προσφορών της Novibet πόνταρα σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου και επειδή έτυχε να βγούνε κατέληξα με 300+ ευρώ τα οποία και ζήτησα να κάνω ανάληψη. Ξαφνικά η Novibet μου έβαλε όριο στο ποντάρισμα ( μαξ 1 ευρώ) και για την ανάληψη ζήτησε μια σέλφι με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο μου και βεβαίωση αριθμού καρτοκινητής (COSMOTE). Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς αλλά το θέμα είναι πως αφού τους έστειλα την βεβαίωση καρτοκινητής μου έστειλαν μετά από 2-3 μέρες email στο οποίο ζητάνε η βεβαίωση αυτή να έχει σφραγίδα και υπογραφή από την COSMOTE. Ρώτησα σε ένα κατάστημα και μου είπαν πως η βεβαίωση από μόνη της αρκεί και δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά πως " καμία τράπεζα ούτε άλλη υπηρεσία δεν μας έχει ζητήσει κάτι τέτοιο στην βεβαίωση που δίνουμε". Το ανέφερα αυτό στο τμήμα εξυπηρέτησης της Novibet αλλά συνεχίζουν να μου δίνουν την απάντηση " πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και θα σας βάλουν υπογραφή και σφραγίδα". Είμαι σίγουρος πως έχει τύχει σε πολλούς η ανάγκη για έξτρα ταυτοποίηση αλλά αυτό με την σφραγίδα και υπογραφή στην βεβαίωση δεν έτυχε να το ακούσω ξανά. Σας έχει τύχει ανάλογο περιστατικό; Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, whuut2k23 είπε Καλησπέρα σας, πριν 2 εβδομάδες στα πλαίσια των προσφορών της Novibet πόνταρα σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου και επειδή έτυχε να βγούνε κατέληξα με 300+ ευρώ τα οποία και ζήτησα να κάνω ανάληψη. Ξαφνικά η Novibet μου έβαλε όριο στο ποντάρισμα ( μαξ 1 ευρώ) και για την ανάληψη ζήτησε μια σέλφι με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο μου και βεβαίωση αριθμού καρτοκινητής (COSMOTE). Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς αλλά το θέμα είναι πως αφού τους έστειλα την βεβαίωση καρτοκινητής μου έστειλαν μετά από 2-3 μέρες email στο οποίο ζητάνε η βεβαίωση αυτή να έχει σφραγίδα και υπογραφή από την COSMOTE. Ρώτησα σε ένα κατάστημα και μου είπαν πως η βεβαίωση από μόνη της αρκεί και δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά πως " καμία τράπεζα ούτε άλλη υπηρεσία δεν μας έχει ζητήσει κάτι τέτοιο στην βεβαίωση που δίνουμε". Το ανέφερα αυτό στο τμήμα εξυπηρέτησης της Novibet αλλά συνεχίζουν να μου δίνουν την απάντηση " πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και θα σας βάλουν υπογραφή και σφραγίδα". Είμαι σίγουρος πως έχει τύχει σε πολλούς η ανάγκη για έξτρα ταυτοποίηση αλλά αυτό με την σφραγίδα και υπογραφή στην βεβαίωση δεν έτυχε να το ακούσω ξανά. Σας έχει τύχει ανάλογο περιστατικό; Τι μπορώ να κάνω; Τυπική συμπεριφορά Novibet. Αν δεν σε εξυπηρετήσουν στο κατάστημα ζήτα τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών βεβαίωση για το κινητό και στείλε τους το pdf που θα σου στείλει η cosmote. Πραγματικά οι τύποι κάνουν ό,τι μπορούν για να καθυστερήσουν την πληρωμή έστω και για μία ημέρα. Παράλληλα θα σου πρότεινα να κάνεις και μια καταγγελία στην ΕΕΠΠ και να ενημερώσεις και την novibet με email για τις κινήσεις σου. Η novibet η betsson και η fonbet ζητάνε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι για ταυτοποίηση των ήδη ταυτοποιημένων λογαριασμών όταν είναι να δώσουν χρήματα. Stoiximan και bet365 είναι οι πιο φερ (όσο είναι δυνατόν για τέτοιου είδους εταιρείες) και πληρώνουν και άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου H vodafone πάντως βάζει σφραγίδα. Τη παρακάτω αίτηση τη ζήτησα στο bot του chat, μου ήρθε στο mail μετά από 2 μέρες και ο κωδικός του ζιπαρισμένου αρχείου σε sms. Σε κατάστημα που είχα βγάλει παλιά ίδια βεβαίωση, εννοείται είχε μπλε σφραγίδα. Αλλά θέλουν ντε και καλά και υπογραφή, ακόμα κι αν η βεβαίωση είναι αυτοματοματοποιημένη; Τι κουλό είναι αυτό... Spoiler Για cosmote δοκίμασε αν γίνεται να βγάλεις βεβαίωση κυριότητας μέσα απ'την εφαρμογή (διαχείρηση - υποστήριξη - έκδοση βεβαίωσης). Ίσως εκεί να έχει σφραγίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά πληρωμή 400+ ευρώ προχθές από Novi κανένα πρόβλημα σε 10 λεπτά τα είχα πάρει στο Apple pay. Χωρίς να έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο για την ταυτοποίηση... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από m3ltd0wn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whuut2k23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Προσωπικά πληρωμή 400+ ευρώ προχθές από Novi κανένα πρόβλημα σε 10 λεπτά τα είχα πάρει στο Apple pay. Χωρίς να έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο για την ταυτοποίηση... Και εγώ καλά τα πήγαινα με τις αναλήψεις μέχρι που προέκυψε ξαφνικά αυτό το θέμα. Φαίνεται πως υπάρχει άτυπα ένα όριο ταμείων και αναλήψεων πέραν του οποίου αρχίζουν και ζορίζονται πολύ να τα δώσουν 1 ώρα πριν, ekrepali είπε H vodafone πάντως βάζει σφραγίδα. Τη παρακάτω αίτηση τη ζήτησα στο bot του chat, μου ήρθε στο mail μετά από 2 μέρες και ο κωδικός του ζιπαρισμένου αρχείου σε sms. Σε κατάστημα που είχα βγάλει παλιά ίδια βεβαίωση, εννοείται είχε μπλε σφραγίδα. Αλλά θέλουν ντε και καλά και υπογραφή, ακόμα κι αν η βεβαίωση είναι αυτοματοματοποιημένη; Τι κουλό είναι αυτό... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για cosmote δοκίμασε αν γίνεται να βγάλεις βεβαίωση κυριότητας μέσα απ'την εφαρμογή (διαχείρηση - υποστήριξη - έκδοση βεβαίωσης). Ίσως εκεί να έχει σφραγίδα. Μέσα από την εφαρμογή της Cosmote την έβγαλα την βεβαίωση και μου την έστειλαν ως PDF σε email χωρίς κάποια σφραγίδα. Πήγα και από ένα κατάστημα να ζητήσω βεβαίωση αλλά μου έδωσαν την ίδια απλά σε έντυπη μορφή. Από όσο φαίνεται εφόσον η Vodafone ή όποια άλλη εταιρία βάζουν σφραγίδα η Novibet θα έχει πάτημα να απαιτεί σφραγίδα παρόλο που η Cosmote δεν φαίνεται να έχει αυτή την δυνατότητα. Είναι αστείο και ταυτόχρονα εξοργιστικό που η βεβαίωση αυτή είναι αποδεκτή από τράπεζες ενώ η Novi ζητάει ότι θέλει... 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Τυπική συμπεριφορά Novibet. Αν δεν σε εξυπηρετήσουν στο κατάστημα ζήτα τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών βεβαίωση για το κινητό και στείλε τους το pdf που θα σου στείλει η cosmote. Πραγματικά οι τύποι κάνουν ό,τι μπορούν για να καθυστερήσουν την πληρωμή έστω και για μία ημέρα. Παράλληλα θα σου πρότεινα να κάνεις και μια καταγγελία στην ΕΕΠΠ και να ενημερώσεις και την novibet με email για τις κινήσεις σου. Η novibet η betsson και η fonbet ζητάνε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι για ταυτοποίηση των ήδη ταυτοποιημένων λογαριασμών όταν είναι να δώσουν χρήματα. Stoiximan και bet365 είναι οι πιο φερ (όσο είναι δυνατόν για τέτοιου είδους εταιρείες) και πληρώνουν και άμεσα. Έλαβα την βεβαίωση από την Cosmote ως PDF στο email και την έστειλα κατευθείαν στην Novibet. Όταν μου είχαν ζητήσει στην αρχή αυτή την βεβαίωση δεν υπήρχε καμία απαίτηση για σφραγίδα και υπογραφή μετά όμως αφού τους την έστειλα τότε επικαλέστηκαν την απαίτηση αυτή. Κάνει μπαμ ότι αρνούνται να πραγματοποιήσουν την ανάληψη και δεν ξέρω η Cosmote πόσο διατεθειμένη είναι να αλλάξει την πολιτική της και να βάλει μια σφραγίδα για να ξεμπερδέυω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 hours ago, whuut2k23 said: Έλαβα την βεβαίωση από την Cosmote ως PDF στο email και την έστειλα κατευθείαν στην Novibet. Όταν μου είχαν ζητήσει στην αρχή αυτή την βεβαίωση δεν υπήρχε καμία απαίτηση για σφραγίδα και υπογραφή μετά όμως αφού τους την έστειλα τότε επικαλέστηκαν την απαίτηση αυτή. Κάνει μπαμ ότι αρνούνται να πραγματοποιήσουν την ανάληψη και δεν ξέρω η Cosmote πόσο διατεθειμένη είναι να αλλάξει την πολιτική της και να βάλει μια σφραγίδα για να ξεμπερδέυω. Ξαναπήγαινε σε κατάστημα cosmote, ζήτα να μιλήσεις με προϊστάμενο και πες του ότι βεβαίωση χωρίς υπογραφή + σφραγίδα = μπακαλόχαρτο. Αν και πάλι δε σε εξυπηρετήσουν, πάρε τηλέφωνο την ΕΕΤΤ μήπως και υπάρχει κάποιος νόμος που να τους υποχρεώνει. https://www.eett.gr/epikoinonia/ Ή πάρε την ΕΕΤΤ εκ των προτέρων για να είσαι προετοιμασμένος. Εναλλακτικά ρώτα στα ΚΕΠ μήπως μπορούν να σου δώσουν ένα αντίγραφο των στοιχείων σου που είναι καταχωρημένα στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας (ΕΜΕπ), με σφραγίδα δικής τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Η cosmote εδώ και καιρό τα δίνει χωρίς υπογραφή και σφραγίδα και όλοι το δέχονται εκτός από την novibet που παίζει καθυστερήσεις για να μην δίνει τα λεφτά. Τα είχαν κάνει τα ίδια σε δικό μου άνθρωπο και όταν τους αγρίεψε μια χαρά το δέχτηκαν το χαρτί στο τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μάλλον ανάλογα με τα κέφια του κάθε καταστήματος είναι; σ' εμενα αυτή η βεβαίωση της cosmo (από κατάστημα) έχει και σφραγίδα και υπογραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whuut2k23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, scullyist είπε Μάλλον ανάλογα με τα κέφια του κάθε καταστήματος είναι; σ' εμενα αυτή η βεβαίωση της cosmo (από κατάστημα) έχει και σφραγίδα και υπογραφή Πότε περίπου την έβγαλες την βεβαίωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Εχω κανει αρκετά χιλιάρικα ανάληψη από Νόβι και μπαίνουν κυριολεκτικά σε μερικά λεπτά. Πριν λίγο εκανα ανάληψη 350€ από φρούτα. Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που επαιξες δεν πρέπει να ήταν και πολύ τυχαία γιαυτο χτύπησε καμπανάκι και σε ταλαιπωρούν. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες αυτό, οποτε για να σου έβαλαν όριο κατάλαβαν με τους αλγόριθμους που τρέχουν ότι κάτι παίζει. Μήπως έκανες το κολπάκι με τα μπονους από τις εταιρείες? Αν κάνεις ό,τι ζητήσουν πάντως θα τα πάρεις τα χρήματα. Απλα θα σου πιουν το αιμα γιατί μπορούν, οχι γτ δεν έχουν να πληρώσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whuut2k23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Εχω κανει αρκετά χιλιάρικα ανάληψη από Νόβι και μπαίνουν κυριολεκτικά σε μερικά λεπτά. Πριν λίγο εκανα ανάληψη 350€ από φρούτα. Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που επαιξες δεν πρέπει να ήταν και πολύ τυχαία γιαυτο χτύπησε καμπανάκι και σε ταλαιπωρούν. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες αυτό, οποτε για να σου έβαλαν όριο κατάλαβαν με τους αλγόριθμους που τρέχουν ότι κάτι παίζει. Μήπως έκανες το κολπάκι με τα μπονους από τις εταιρείες? Αν κάνεις ό,τι ζητήσουν πάντως θα τα πάρεις τα χρήματα. Απλα θα σου πιουν το αιμα γιατί μπορούν, οχι γτ δεν έχουν να πληρώσουν Ήταν δύο αγώνες στα πλαίσια των προσφορών ' παίξε στοίχημα 50ευρώ και θα πάρεις 25ρι φρι μπετ'. Η αλήθεια είναι ό,τι κάνω όλες αυτές τις προσφορές οπότε ίσως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό... Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι στην τελική είναι η απαίτηση για σφραγίδα για την βεβαίωση όταν σε τράπεζες κλπ την δέχονται όπως είναι 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Ξαναπήγαινε σε κατάστημα cosmote, ζήτα να μιλήσεις με προϊστάμενο και πες του ότι βεβαίωση χωρίς υπογραφή + σφραγίδα = μπακαλόχαρτο. Αν και πάλι δε σε εξυπηρετήσουν, πάρε τηλέφωνο την ΕΕΤΤ μήπως και υπάρχει κάποιος νόμος που να τους υποχρεώνει. https://www.eett.gr/epikoinonia/ Ή πάρε την ΕΕΤΤ εκ των προτέρων για να είσαι προετοιμασμένος. Εναλλακτικά ρώτα στα ΚΕΠ μήπως μπορούν να σου δώσουν ένα αντίγραφο των στοιχείων σου που είναι καταχωρημένα στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας (ΕΜΕπ), με σφραγίδα δικής τους. Σε live chat της Cosmote μου είπαν ό,τι ' εάν υπάρχει η δυνατότητα σε ένα κατάστημα μπορούν να μου βάλουν σφραγίδα και υπογραφή'. Όπως φαίνεται θέλουν λίγη πίεση παραπάνω... Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με το ΕΜΕπ , θα το έχω στα υπόψιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @whuut2k23 μπορείς επίσης να κάνεις στο GOV μια υπεύθυνη δήλωση πως είσαι κάτοχος του κινητού τάδε. Οι υπεύθυνες δηλώσεις βγαίνουν μετά από επιβεβαίωση sms που είναι καταχωρημενο στο μητρωο, είναι γνωστό αυτό. Και η βεβαίωση είναι γνήσια εφόσον έχει barcode... Ακόμα και φώτο να βγάλεις, πάλι μπορούν να το σκαναρουν για να ελέγξουν τη γνησιότητα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 5 hours ago, whuut2k23 said: Πότε περίπου την έβγαλες την βεβαίωση; ~9 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 03/02/2024 at 21:36, whuut2k23 said: Ήταν δύο αγώνες στα πλαίσια των προσφορών ' παίξε στοίχημα 50ευρώ και θα πάρεις 25ρι φρι μπετ'. Η αλήθεια είναι ό,τι κάνω όλες αυτές τις προσφορές οπότε ίσως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό... Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι στην τελική είναι η απαίτηση για σφραγίδα για την βεβαίωση όταν σε τράπεζες κλπ την δέχονται όπως είναι Μαζί το πάθαμε… Είχα μισο χρόνο τώρα έπαιρνα όλες τις προσφορές. Αναλήψεις χωρίς κανενα πρόβλημα, στο μισάωρο. Παω πριν έναν μήνα να κάνω ανάληψη, δεν τη δέχονται, ζητάνε τα ίδια που ζήτησαν και σε σένα. Τα δεχτηκαν και μετά το μετάνιωσαν. Ενώ δεν είχα ενημέρωση για 2 μερες και έλεγαν «όλα καλά, περιμένετε να εγκριθεί η αναληψη», μετά ξαναζητησαν τον λογαριασμό. Όταν ρώτησα γιατί, είπαν «είναι σε μορφή εικόνας, εμείς το θελουμε σε PDF». Το στέλνω κι εγώ σε PDF, πιστεύοντας ότι θα τα κλάψω τα λεφτά (ήταν 700€) και βλέπω 3 μέρες μετά «Επιτυχημενη αναληψη!». Δεν πίστευα στα μάτια μου! Η όλη ιστορία πήρε κοντά 10 μέρες. Οπότε κι εσύ θα τα πάρεις τα λεφτά, δεν μπορούν να μη στα δώσουν. Αλλά θα στο καθυστερήσουν όσο μπορούν. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από GodzillaCover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Όσοι είχατε ξαφνικό θέμα με αναλήψεις μήπως υπήρχε και άλλος που έπαιζε στην εταιρία με κοινή ip; Τα 300Ε προφανώς είναι τίποτα για τις εταιρίες αλλά δεν θέλουν να έχουν άτομα με πολλαπλούς λογαριασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα