whuut2k23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα σας, πριν 2 εβδομάδες στα πλαίσια των προσφορών της Novibet πόνταρα σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου και επειδή έτυχε να βγούνε κατέληξα με 300+ ευρώ τα οποία και ζήτησα να κάνω ανάληψη. Ξαφνικά η Novibet μου έβαλε όριο στο ποντάρισμα ( μαξ 1 ευρώ) και για την ανάληψη ζήτησε μια σέλφι με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο μου και βεβαίωση αριθμού καρτοκινητής (COSMOTE). Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς αλλά το θέμα είναι πως αφού τους έστειλα την βεβαίωση καρτοκινητής μου έστειλαν μετά από 2-3 μέρες email στο οποίο ζητάνε η βεβαίωση αυτή να έχει σφραγίδα και υπογραφή από την COSMOTE. Ρώτησα σε ένα κατάστημα και μου είπαν πως η βεβαίωση από μόνη της αρκεί και δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά πως " καμία τράπεζα ούτε άλλη υπηρεσία δεν μας έχει ζητήσει κάτι τέτοιο στην βεβαίωση που δίνουμε". Το ανέφερα αυτό στο τμήμα εξυπηρέτησης της Novibet αλλά συνεχίζουν να μου δίνουν την απάντηση " πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και θα σας βάλουν υπογραφή και σφραγίδα". Είμαι σίγουρος πως έχει τύχει σε πολλούς η ανάγκη για έξτρα ταυτοποίηση αλλά αυτό με την σφραγίδα και υπογραφή στην βεβαίωση δεν έτυχε να το ακούσω ξανά. Σας έχει τύχει ανάλογο περιστατικό; Τι μπορώ να κάνω;
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Ακόμα ασχολείστε με τους απατεώνες? Όταν χάνεις είναι οι καλύτεροι όταν κερδίζεις σε βγάζουν το λάδι. Όσο πιο μακριά γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα