Xiezhi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55" με budget 600-800€. Η χρήση θα ειναι πιο πολυ για ταινίες/σειρες αλλα την θελω και για gaming. Απο διάφορα post εχω δει την TCL 55C805, δεν την βρισκω όμως διαθεσιμη στα μεγάλα καταστήμα όπως Kotsovolo και απο skroutz δεν ξερω αν θελω να μπλεξω σε περιπτωση που υπαρξει καποιο θέμα με την τηλεοραση. Εχετε καποια αλλη προταση γενικα; Edit: Αξίζει να παω στα 900€ για την HISENSE 55U8KQ; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Xiezhi
nickol-us Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) H tcl είναι μάλλον η πιο ολοκληρωμένη σε χαρακτηριστικά στα χρήματα που κοιτάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι όμως. Στα 700€ την έχουν αρκετά γνωστά μαγαζία, με χρόνια παρουσίας στην αγορά και με φυσικά καταστήματα (ενδεικτικά mgmanager, electroholic). Επίσης παρέχεται και αγορά μέσω καλαθιού σκρουτζ που εμένα προσωπικά μου δίδει μια επιπρόσθετη ασφάλεια (btw itdirect = mgmanager). Στην κορυφή του budget σου, παρόμοια σε χαρακτηριστικά (με εξαίρεση το λειτουργικό), κοιτάς για επώνυμη (εννοώ με χρόνια στο χώρο) https://www.skroutz.gr/s/41031342/Samsung-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-QE55Q80C-HDR-2023.html Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από nickol-us
Xiezhi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Πριν 4 χρονια ειχα μπλεξει στα Public με μια Sony τηλεοραση που ειχε θέματα με το που την πήραμε και την πηγαινα περα δωθε στα public και στην αντιπροσωπεια εδω στην πόλη μου. Οποτε σκεφτομαι μην γινει τιποτα παρομοιο με μαγαζι που ειναι εκτος και μπλεξω περισσότερο. Απο αυτη την αποψη προβληματιζομαι μονο, αλλα μπορει να ειναι καλύτερα και απο τα μεγαλα μαγαζιά η υποστηριψη τους. Απλα δεν εχω εικονα για το πως ειναι.
CaptainChris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Η TCL είναι η καλύτερη σ'αυτά τα χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα