Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 03/02/2024 at 08:37, manolis940 said:

Έτσι με κόβω και εμένα.

Δοκίμασες να αγοράσεις ξανά δώροκάρτα να δεις αν την παίρνει; Είμαι διακοπές και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. . . .. .

Αγόρασα με 7 ευρώ 200 λύρες. Την πέρασε κανονικά. Το θέμα είναι πως θα βάλουμε κάρτα μέσα να μην μπλέκουμε με αυτά

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dieksodo είπε

παντοτε το χολυγοοντ εκανε προπαγανδα ειναι γνωστο αυτο (θυμαστε μικροι τον οδηγο της κ νταιζη που ειχε παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας και γελαγε ο κοσμος?) αλλα ποτε τοσο εξοφθαλμα και επισημα. καποτε οποιος τολμουσε να το πει γινοταν αντικειμενο χλευης. σημερα δεν ειναι

Που να δεις πόσες καταπληκτικές ταινίες δεν προτάθηκαν καν για βραβεία γιατί είχαν έγχρωμους ή άτομα που ανήκαν σε μειονότητες για πρωταγωνιστές… αλλά ναι θα ήταν καλύτερα να πάρει το όσκαρ μια ταινία που ως σενάριο έχει πως μια γυναίκα μπορεί να καταστρέψει τη σχέση δυο αδελφών… αδικήθηκε η ταινιάρα από μια ατζέντα που θέλει να μην υπάρχουν διακρίσεις….

ΥΓ: τα τελευταία χρόνια έρευνες έδειξαν, αύξηση στα ποσοστά των ανθρώπων που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας παγκοσμίως…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε τωρα απο  guilt trip  ΔΕΝ βγαινει ταινια χωρις μαυρους και μειονοτητες .... Μαυρισαν εντελως τυχαια και oi vikings και η αρχαια ρωμη :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 hours ago, AtiX said:

Που να δεις πόσες καταπληκτικές ταινίες δεν προτάθηκαν καν για βραβεία γιατί είχαν έγχρωμους ή άτομα που ανήκαν σε μειονότητες για πρωταγωνιστές… αλλά ναι θα ήταν καλύτερα να πάρει το όσκαρ μια ταινία που ως σενάριο έχει πως μια γυναίκα μπορεί να καταστρέψει τη σχέση δυο αδελφών… αδικήθηκε η ταινιάρα από μια ατζέντα που θέλει να μην υπάρχουν διακρίσεις….

ΥΓ: τα τελευταία χρόνια έρευνες έδειξαν, αύξηση στα ποσοστά των ανθρώπων που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας παγκοσμίως…

τι σχεση εχει η αντζεντα των διακρισεων με την αξιολογηση μιας ταινιας? αντιλαμβανεσαι πως μολις απεδειξες την παρακμη που ζουμε οπου διαδικασιες εχουν δηλητηριαστει και δεν επιτελουν πια το εργο τους ετσι?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dieksodo είπε

τι σχεση εχει η αντζεντα των διακρισεων με την αξιολογηση μιας ταινιας? αντιλαμβανεσαι πως μολις απεδειξες την παρακμη που ζουμε οπου διαδικασιες εχουν δηλητηριαστει και δεν επιτελουν πια το εργο τους ετσι?

Με ενδιαφέρον παρατηρώ μια ασυνέχεια στο σκεπτικό σου…

αλλά και πάλι από πότε η συμπερίληψη και η ορατότητα είναι agenda και όχι δικαίωμα? Ρωτάω γιατί αν είναι agenda τα παραπάνω που αναφέρω, τότε η μη ύπαρξη τους τι ήταν?

Για αυτό και μάλλον αναφέρεις στο τέλος του post σου για παρακμή, δηλητηρίαση και έργο, ότι ακούμε δηλαδή τον τελευταίο καιρό από ΙΣ και γνωστούς ακραίους…

ΥΓ εντέλει το 89 ποια ταινία άξιζε να πάρει το όσκαρ????

Δημοσ.
16 hours ago, AtiX said:

Με ενδιαφέρον παρατηρώ μια ασυνέχεια στο σκεπτικό σου…

αλλά και πάλι από πότε η συμπερίληψη και η ορατότητα είναι agenda και όχι δικαίωμα? Ρωτάω γιατί αν είναι agenda τα παραπάνω που αναφέρω, τότε η μη ύπαρξη τους τι ήταν?

Για αυτό και μάλλον αναφέρεις στο τέλος του post σου για παρακμή, δηλητηρίαση και έργο, ότι ακούμε δηλαδή τον τελευταίο καιρό από ΙΣ και γνωστούς ακραίους…

ΥΓ εντέλει το 89 ποια ταινία άξιζε να πάρει το όσκαρ????

εξαρταται εαν σκεφτεσαι με κινηματογραφικα ή πολιτικα κριτιρια

Δημοσ.
Στις 3/2/2024 στις 4:50 ΜΜ, nick_corobos είπε

Οχι αλλα βαριεμαι με καρτες gift cards. Θελω κυριλλε.

Εβαλα prime απο Ταγιπ με 1.5€

Νέο προφίλ;

Εμένα και vpn να βάλω τις κάρτες από revolut με τις δέχεται. Απ' την άλλη φαίνεται να έχουν αλλάξει την πολιτική τους και κάθε φορά που σε βρίσκουν εκτός Τουρκίας σε κλείνουν. Αν παίξω με VPN δεν ξέρω αν συμφέρει. Μπορώ εύκολα με ένα mikrotik router να περνάω όλα τα πακέτα του netflix μέσω Τουρκίας αλλά βλέπω ότι αρκετό περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο.

Στις 5/2/2024 στις 12:57 ΠΜ, ZoReN είπε

Αγόρασα με 7 ευρώ 200 λύρες. Την πέρασε κανονικά. Το θέμα είναι πως θα βάλουμε κάρτα μέσα να μην μπλέκουμε με αυτά

Thanks για την πληροφορία. Και εγώ σκέφτομαι να μην το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς βάζω καμιά βλακεία το βράδυ πλέον για να με πάρει ο ύπνος με σκοπό να μην ταλαιπωρούμε και πολύ. Αν είναι να ταλαιπωρούμε με giftcards ας ταλαιπωρηθώ και μια φορά με ένα media server όπως έκανα και παλαιότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...