Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, kgkaudi said:

Καλά, από ντοκιμαντέρ σε αντικειμενικότητα, είναι σε επίπεδα Λιακόπουλου (Όλη η αλήθεια εδώ 2310 521010 😂) και Βελόπουλου. 
Κοινώς σκουπίδια ολκής. Καλύτερα να δεις History Channel, ή κανάλια όπως Young Historian, Oversimplified, Mythologist αν και αυτό έχει να κάνει μόνο με μύθους, που στην τελική έχουν link στην περιγραφή, και λένε τα πράγματα όπως είναι. 
Netflix πλέον μόνο για μερικές σειρές, ή παλιό περιεχόμενο. Για τίποτα άλλο.

Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο? Γιατί το WWII και το Road to victory κάπως έτσι (2η season) καλά μου είχαν φανεί. 

Άκουσα κάτι για Λένιν κλπ ήταν για πέταμα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dieksodo είπε

θυμαμαι πριν απο 5-6 χρονια που βγαιναν καποιοι και ελεγαν για την woke σαβουρα που εχει μαζευυτει μεσα κει και τους κοροιδευε ο κοσμος

Μην νομίζεις, και σήμερα το ίδιο ισχύει…

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Chris_BMW said:

Έδωσα μια ευκαιρία στο «Μέγα Αλέξανδρο»..

Λεω Οκ και η ταινία του Oliver Stone είχε μια σκηνή που τον παρουσίαζε όπως τον παρουσίαζε αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν για μένα ΤΑΙΝΙΑΡΑ παρουσιάζοντας φοβερές σκηνές μάχης και ήταν σχετικά ιστορικά ακριβής .

ΟΜΩΣ το έκτρωμα στο νετφλιξ (και δεν αναφέρομαι με αυτόν τον χαρακτηρισμό λόγο των σκηνών ομοφυλοφιλίας ) παρουσιάζει τρομερές ανακρίβειες -τις οποίες ΔΕΝ μπορώ να επισημάνω μια προς μια- καθότι όπως είπα η ευκαιρία που του έδωσα έφτασε μέχρι την αρχή της μάχης του Γρανικού …

Ρε νετφλιξ, στρατηγοί και στρατηγοί εξυμνούν την ιδιοφυή κίνηση του μεγάλου στρατηλάτη να κινηθεί με το ιππικό προς τα δεξιά παρασύροντας και το αντίστοιχο των Περσων αφήνοντας την ισχυρή μακεδονική φάλαγγα στη μέση και τον Παρμενίωνα στα αριστερά 

ΚΑΝΕΙΣ με την κοινή λογική ΔΕΝ μπορεί να εξηγήσει ΠΩΣ ο Αλέξανδρος ήξερε που ακριβώς να κάνει σχεδόν «αναστροφή» και να πλαγιοκοπησει το κέντρο των Περσων ( λένε μάλιστα πως αυτό σήμερα θα γινόταν μόνο αν από πάνω πετούσε drone..) Και εσυ σε αυτή τη μάχη μας δείχνεις πέντε άλογα με εντολή εδώ και τώρα να κάνουν κατά μέτωπο επίθεση ;;;;

Εκεί το έκλεισα και έβαλα dislike 👎

Δεν αξίζει τον κόπο παιδιά, εγώ το έκοψα καιρό τώρα, είπαμε να ψυχαγωγηθούμε όχι να τρώμε στην μάπα πλύση εγκεφάλου και woke ατζέντες προσβάλλοντας παράλληλα τους παππούδες μας στα ντοκυμαντέρ του 2ου ΠΠ, μιλάμε για ανιστόρητες σαχλαμάρες πλέον!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι το Napoleon με τις διθυραμβικες κριτικες στο ιδιο στυλ καμια ιστορικη ακριβεια   γιουρια και στο π@τσο καβάλα αλλα αρεσε πολυ στο σινεφιλ κοινο ? :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Σοβαρές προσθήκες για το 2024. Αφού είδαν ότι οι παραγωγές  ταινιών δεν τους βγάζουν μεγάλο κέρδος  πόσο μάλλον κάποιες  που τους "έβαλαν μέσα " με σοβαρή οικονομική ζημιά το γύρισαν σε reality και αρκετές ξένες παραγωγές σε σειρές και κάποιες  ταινίες λόγω la casa de papel (προσωπικά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά) όπως το elite, το toy boy και άλλες τέτοιες μπούρδες 🫣🫣🫣😅😂🤣. Σε όλα αυτά ο απώτερος σκοπός είναι ΠΑΝΤΑ το κέρδος.

Δημοσ.
6 hours ago, ilias78 said:

Οι 3 επόμενοι κύκλοι του yellowstone ξέρουμε πότε θα μπουν?

Γιατί δεν τα κατεβάζεις και περιμένεις το netflix;

Μετά πρέπει να δεις και τα 1883 και 1923... εκπληκτικά επίσης.

Δημοσ.

Για 4 ευρώ το μήνα καλό ήταν κυρίως για να σκοτώνεις χρόνο. Απο τότε που κόπηκε το sharing, κόπηκε. Γενικά τεράστια χωματερή για τα γούστα μου με μοναδική εξαίρεση κανα 2-3 ντοκιμαντέρ και το Wednesday 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AlexandrosGnL είπε

Με κάνει να σκέφτομαι γιατί κρατάω ακόμα την συνδρομή με όλες τις σαβούρες που έχει μαζέψει…

Είναι μάλλον ψυχολογικοί οι λόγοι, αν κρίνω από εμένα. Πριν μια εβδομάδα όμως πήρα την απόφαση και την έστειλα... η συνδρομή μου λήγει σε 2-3 μέρες αλλά από τη στιγμή που την ακύρωσα δεν την ξανά άνοιξα...η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα, ειδικά αν σκεφτώ ότι την πλήρωνα τζάμπα, αν έβλεπα μια δυο ταινίες τον μήνα είναι ζήτημα.

Δημοσ.
3 hours ago, AtiX said:

Μην νομίζεις, και σήμερα το ίδιο ισχύει…

Μπα τωρα πια εχουν ελλαξει τα πραμματα. Γενικα και ο λιγοτερο υποψιασμενος χρηστης του μεσου ξερει να σου πει οτι κατα 90% ειναι woke σαβουρα. Λογικο οταν σου σερβιρει ξερωγω ντοκιμαντερ για τα δαση με τους ομπαμια και μινι σεριες για το ζευγος harry megan!!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Αρχισε το netflix να πεταει κοσμο που το αγοραζαν τον Ταγιπ.

Τωρα παμε για τις 7 Θαλασσες

Έτσι με κόβω και εμένα.

Δοκίμασες να αγοράσεις ξανά δώροκάρτα να δεις αν την παίρνει; Είμαι διακοπές και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. . . .. .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dieksodo είπε

Μπα τωρα πια εχουν ελλαξει τα πραμματα. Γενικα και ο λιγοτερο υποψιασμενος χρηστης του μεσου ξερει να σου πει οτι κατα 90% ειναι woke σαβουρα. Λογικο οταν σου σερβιρει ξερωγω ντοκιμαντερ για τα δαση με τους ομπαμια και μινι σεριες για το ζευγος harry megan!!

Τα εχεις μπερδέψει και είναι λογικό, προπαγάνδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει από όλες τις πλευρές, το woke πάλι είναι η ορατοτητα που θέλουν να έχουν οι μειονότητες μέσα σε μια πολιτεία εκφραζόμενη μέσω των σειρών, ταινιών κλπ θεαμάτων…

δεν είναι το ίδιο και μάντεψε ποιοι αντιδρούν πάντα φωνάζοντας για woke agenda…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
8 ώρες πριν, manolis940 είπε

Έτσι με κόβω και εμένα.

Δοκίμασες να αγοράσεις ξανά δώροκάρτα να δεις αν την παίρνει; Είμαι διακοπές και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. . . .. .

Οχι αλλα βαριεμαι με καρτες gift cards. Θελω κυριλλε.

Εβαλα prime απο Ταγιπ με 1.5€

Δημοσ.
On 03/02/2024 at 09:26, AtiX said:

Τα εχεις μπερδέψει και είναι λογικό, προπαγάνδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει από όλες τις πλευρές, το woke πάλι είναι η ορατοτητα που θέλουν να έχουν οι μειονότητες μέσα σε μια πολιτεία εκφραζόμενη μέσω των σειρών, ταινιών κλπ θεαμάτων…

δεν είναι το ίδιο και μάντεψε ποιοι αντιδρούν πάντα φωνάζοντας για woke agenda…

παντοτε το χολυγοοντ εκανε προπαγανδα ειναι γνωστο αυτο (θυμαστε μικροι τον οδηγο της κ νταιζη που ειχε παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας και γελαγε ο κοσμος?) αλλα ποτε τοσο εξοφθαλμα και επισημα. καποτε οποιος τολμουσε να το πει γινοταν αντικειμενο χλευης. σημερα δεν ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...