Προς το περιεχόμενο

Road House (Remake)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε ο καιρός για ακόμα ένα remake μιάς κλασσικής ταινίας.

Οι 40+ από εμάς σίγουρα θα θυμούνται το Road House με τον αξέχαστο Patrick Swayze

Spoiler

image.png.a46a16fc17a90e0756e690da757c3257.png

Μέσα στο 2024 θα δούμε το Remake. Τη θέση του Patrick παίρνει ο Jake Gyllenhaal, και το ρόλο του κακού ο Conor McGregor!

Οπότε, καταλαβαίνετε ότι θα παίξει ΜΜΑ ξύλο.

Μπορείτε να δείτε ΟΛΗ τη ταινία στο τρέιλερ:

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και το καινούργιο καλό είναι. Όχι κλασικό, όπως το original, αλλά καλό.

Έχει κάποιες carbon copy σκηνές του παλιού ώς φόρο τιμής, αλλά έχει έξυπνη αλλαγή τοπίου για φρεσκάρισμα.

Προσωπικά την είδα και μου άρεσε αρκετά. Την βλέπω άνετα και 2η. Ούτως ή άλλως η διάρκεια, στα 2 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα δεν κουράζει εύκολα.

• Haha 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 05/02/2024 at 13:21, panther_512 said:

Και το καινούργιο καλό είναι. Όχι κλασικό, όπως το original, αλλά καλό.

Έχει κάποιες carbon copy σκηνές του παλιού ώς φόρο τιμής, αλλά έχει έξυπνη αλλαγή τοπίου για φρεσκάρισμα.

Προσωπικά την είδα και μου άρεσε αρκετά. Την βλέπω άνετα και 2η. Ούτως ή άλλως η διάρκεια, στα 2 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα δεν κουράζει εύκολα.

Εδω ειναι το κλασικο ερωτημα, αν δεν ειχες δει ποτε το παλιο και ηταν original ιδεα πόσο θα σου αρεσε; 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Chrisxxx said:

Εδω ειναι το κλασικο ερωτημα, αν δεν ειχες δει ποτε το παλιο και ηταν original ιδεα πόσο θα σου αρεσε; 

Δέν είναι μόνο αν είδες το παλιό. Παίζει ρόλο και αν κάτι το βλέπουμε την εποχή που βγήκε, αργότερα ή νωρίτερα.

Πάντως το καινούργιο βλέπεται ευχάριστα.

Δημοσ.

Εχοντας δει την παλια τοτε που ειχε βγει,προτου δω την remake εβαλα να την ξαναδω καθως δεν θυμομουν σχεδον τιποτα.Ωραια ταινια που βλεπεται ακομα και σημερα.

Τωρα για την remake αναμεικτα συναισθηματα.Δεν ηταν τοσο κακη αλλα υστερει πολυ σε σχεση με την παλια.

Δυστηχως οτι σκηνες εχει μεσα τον McGregor απλα ειναι κακες.Δεν το εχει καθολου,μα καθολου με την ηθοποια.Ενα ξυλινο πραγμα ηταν.Εαν ειχε καποιον καλυτερο στο ρολο του θα ηταν ακομη καλυτερη.Θα υστερουσε βεβαια και τοτε με την πρωτοτυπη .

• Like 1
Δημοσ.

Απαραδεκτο τραγικό σκουπιδι, απορω πως επαιξε ο Jylenhall σε αυτό το πράγμα. Βαρετή ερμηνεία από αυτόν, κακές από όλους τους υπόλοιπους, απαράδεκτο σενάριο. 1/10 από εμένα στην καλύτερη. Μη χάσετε το χρόνο σας, ούτε για να κάνετε πλάκα με παρέα δεν είναι.

Καμμία σχέση με την "cult" παλιά b movie του Swayzee  

Αvoid at all costs

Δημοσ.

Πολύ μέτριο (έως κακό). Γενικώς μαρέσουν τέτοιου είδους ταινίες (ανάλογα και τη διάθεση) αλλά δυστυχώς η παρουσία του McGregor την έκανε να μοιάζει περισσότερο με παρωδία. Καλύτερα ξαναδείτε το πολύ καλό Warrior (2011) η οποία είναι, κατα τη γνώμη μου, παράδειγμα για το είδος.

Δημοσ.

Μόλις την είδα και εγώ.

Προσωπικά μου άρεσε. Το πρώτο μισό της ταινίας το βρήκα πολύ καλό.

Από την εμφάνιση του McGregor και μετά, η ταινία αλλάζει έντονα. Χάνει συνοχή, αρκετές υπερβολές, και κάποιες άστοχες προσπάθειες να παντρέψει στοιχεία της παλιάς ταινίας, με κυριότερη εξ αυτών τη περίφημη σκηνή με το fatality. Εδώ ήταν out of place.

Τον McGregor τον βρήκα διασκεδαστικότατο, και θα ήθελα πολύ να τον δω μελλοντικά σε παιδικές ταινίες. Muppet show, Άγιο Βασίλη, whatever.

Οπότε, την ταινία τη συνιστώ για χαλαρό Σαββατιάτικο μεσημέρι, με κρέας και πατάτες και Coca Cola.

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...