vaggospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα, αν δεν έχει θέμα με τελωνείο νομίζω είναι καλή προσφορά. https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-12gb256gb Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από vaggospro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Κινέζικο. Περνάνε δικια τους rom. Όχι esim. Ίσως είναι και region based locked με βάση τελευταία άρθρα 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πρόσεχε γιατί στο μπάνερ πάνω λέει CHINESE NEW YEAR HOLIDAYS! - From 20.01.24 till 20.02.24 is no shipping from China possible - products ordered from EU WAREHOUSE still shipping, οπότε αν το κάνεις παραγγελία τώρα θα περιμένεις πάνω από 20 μέρες μόνο για να ξεκινήσει η αποστολή από εκεί! Βάλε και άλλες τόσες για να σου έρθει, .... Καλό Πάσχα και αν! Η τιμή πάντως είναι καλή, κρίμα που δεν τα στέλνουν από Ευρωπαϊκές αποθήκες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από hasiotis_john 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Greg9 said: Κινέζικο. Περνάνε δικια τους rom. Όχι esim. Ίσως είναι και region based locked με βάση τελευταία άρθρα Έχει επιλογή να διαλέξεις τι firmware θες, αν το περνάνε οι ίδιοι είναι λίγο επίφοβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Greg9 είπε Κινέζικο. Περνάνε δικια τους rom. Όχι esim. Ίσως είναι και region based locked με βάση τελευταία άρθρα Από το site που παρέθεσε ο φίλος: έχει την επιλογή να διαλέξεις την ευρωπαϊκή έκδοση, όπου ανεβαίνει η τιμή. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzourn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου εχει παντως να τσεκαρεις και compatibility με providers και δειχνει ολα καλα για ελλαδα. ξερει κανεις την διαφορα με τα firmware τι παιζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, vaggospro είπε Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα, αν δεν έχει θέμα με τελωνείο νομίζω είναι καλή προσφορά. https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-12gb256gb Επίσης, 657 είναι με κινέζικη ROM. Πόλις διαλέξεις ευρωπαϊκή πάει στα 682€ και shipping σε 3-5 μέρες. 12 λεπτά πριν, xsperminator είπε εχει παντως να τσεκαρεις και compatibility με providers και δειχνει ολα καλα για ελλαδα. ξερει κανεις την διαφορα με τα firmware τι παιζει; Η κινέζικη έχει διαφορετικό μενού, έχει κινέζικες εφαρμογές και καθόλου Google υπηρεσίες. Η Ευρωπαϊκή όπως τα ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, Tlykog said: Επίσης, 657 είναι με κινέζικη ROM. Πόλις διαλέξεις ευρωπαϊκή πάει στα 682€ και shipping σε 3-5 μέρες. Εντάξει και πάλι έχει διαφορά σχεδόν 300€ από το official site. Θα αλλάξω τον τίτλο πάντως, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vaggospro είπε Εντάξει και πάλι έχει διαφορά σχεδόν 300€ από το official site. Θα αλλάξω τον τίτλο πάντως, ευχαριστώ. Δεν διαφώνησα εξαρχής ότι δεν φαίνεται προσφορά. Πιστεύω ότι καλώς το ανέβασες. Απλά πρόσθεσε τις λεπτομέρειες στον τίτλο. Νομίζω ότι έχει και ευρωπαϊκές αποθήκες, οπότε δεν έχει τελωνείο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 24 λεπτά πριν, vaggospro είπε Έχει επιλογή να διαλέξεις τι firmware θες, αν το περνάνε οι ίδιοι είναι λίγο επίφοβο. Η oneplus είναι από τις λίγες εταιρείες όπου δεν χάνεις την εγγύηση αν περάσεις custom ROM και δεν προκαλέσεις κάποια βλάβη λόγω αυτού. Οπότε ακόμα και αν περνάνε αυτοί την ROM δεν έχεις πρόβλημα. Πόσο μάλλον αν είναι και η επίσημη ευρωπαϊκή της εταιρείας. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Tlykog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prasino Mantarinh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Με την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης τι παιζει? Απο οτι εχω διαβασει σου δινουν απο το σιτε 1 χρονο εγγυηση και εκτος εγγυησης εχεις εκπτωση 5-20% λεει σε Ευρωπαικους συνεργατες? Η συσκευη δεν εχει εγγυηση απο την Oneplus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Τα μεταφέρω από ερώτησή μου σε έτερο αξιόλογο φόρουμ: Ε: Η εγγύηση που δίνει είναι 1 έτος και πρέπει να πάει Κίνα; A: η εγγύηση είναι από το tradingshenzhen και όχι από την 1+, λένε ότι έχουν και συνεργάζονται με service στην Ευρώπη αλλά αν κρίνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, πάει Κίνα. E: Στο site γράφει NO REGION LOCK ON THE DEVICE / OFFICIAL OXYGEN OS CPH2581 EU (Multilanguage). Σε απλά λόγια, τι σημαίνει; Θα έχει Ελληνικά, θα δέχεται updates κανονικά (εννοώ αυτόματα από την συσκευή), θα λειτουργεί με τα Ελληνικά δίκτυα; Επίσης γράφει Firmware: OxygenOS - GE-EN-FR-ES ή EN-CHN-FR , ποια η διαφορά ανάμεσα στα 2; βλέπω Αγγλικά, Ελληνικά θα έχει; Α: OxygenOS = ας πούμε το λειτουργικό που έχει παγκόσμια ενώ το άλλο μόνο στην Κίνα και νομίζω χωρίς Google services κλπ, θα επιλέξεις Oxygen. Ναι έτσι γράφει, πως λειτουργεί με τα Ελληνικά δίκτυα. Δεν έχει e-sim όμως. OxygenOS = Global, Original (Color) = China. E: Η αγορά από το site αυτό δεν επιβαρύνεται με τελωνείο να υποθέσω (λειτουργεί όπως aliexpress κλπ); A: χωρίς να έχω κάποια εμπειρία ή το οτιδήποτε με το συγκεκριμένο κατάστημα, ναι έτσι φαίνεται. 7 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Με την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης τι παιζει? Απο οτι εχω διαβασει σου δινουν απο το σιτε 1 χρονο εγγυηση και εκτος εγγυησης εχεις εκπτωση 5-20% λεει σε Ευρωπαικους συνεργατες? Η συσκευη δεν εχει εγγυηση απο την Oneplus? Την είδα και την περιβόητα γρήγορη εγγύηση της OP... Έχω στείλει Πολωνία από τις 18 Ιανουαρίου το 7T που έχω, για αλλαγή μπαταρίας και αλλαγή γυάλινης πλάτης. Αγορασμένο από το επίσημο site. Μέχρι και πριν από λίγο και εννοείται ήδη εξοφλημένα τα ανταλλακτικά, η τελευταία ενημέρωση από το site της CTDI είναι πως η εκτιμώμενη ημερομηνία επιδιόρθωσης είναι η 9η Φεβρουαρίου... Όπως τα υπολογίζω, η OP θα χρειαστεί έναν ολόκληρο μήνα για να μου επισκευάσει το τηλέφωνο... Είχα και εγώ high expectations μετά από αυτά που διάβαζα για " έστειλα το κινητό Δευτέρα, Παρασκευή το είχα πίσω..." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, camel555 είπε Τα μεταφέρω από ερώτησή μου σε έτερο αξιόλογο φόρουμ: Ε: Η εγγύηση που δίνει είναι 1 έτος και πρέπει να πάει Κίνα; A: η εγγύηση είναι από το tradingshenzhen και όχι από την 1+, λένε ότι έχουν και συνεργάζονται με service στην Ευρώπη αλλά αν κρίνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, πάει Κίνα. E: Στο site γράφει NO REGION LOCK ON THE DEVICE / OFFICIAL OXYGEN OS CPH2581 EU (Multilanguage). Σε απλά λόγια, τι σημαίνει; Θα έχει Ελληνικά, θα δέχεται updates κανονικά (εννοώ αυτόματα από την συσκευή), θα λειτουργεί με τα Ελληνικά δίκτυα; Επίσης γράφει Firmware: OxygenOS - GE-EN-FR-ES ή EN-CHN-FR , ποια η διαφορά ανάμεσα στα 2; βλέπω Αγγλικά, Ελληνικά θα έχει; Α: OxygenOS = ας πούμε το λειτουργικό που έχει παγκόσμια ενώ το άλλο μόνο στην Κίνα και νομίζω χωρίς Google services κλπ, θα επιλέξεις Oxygen. Ναι έτσι γράφει, πως λειτουργεί με τα Ελληνικά δίκτυα. Δεν έχει e-sim όμως. OxygenOS = Global, Original (Color) = China. E: Η αγορά από το site αυτό δεν επιβαρύνεται με τελωνείο να υποθέσω (λειτουργεί όπως aliexpress κλπ); A: χωρίς να έχω κάποια εμπειρία ή το οτιδήποτε με το συγκεκριμένο κατάστημα, ναι έτσι φαίνεται. Την είδα και την περιβόητα γρήγορη εγγύηση της OP... Έχω στείλει Πολωνία από τις 18 Ιανουαρίου το 7T που έχω, για αλλαγή μπαταρίας και αλλαγή γυάλινης πλάτης. Αγορασμένο από το επίσημο site. Μέχρι και πριν από λίγο και εννοείται ήδη εξοφλημένα τα ανταλλακτικά, η τελευταία ενημέρωση από το site της CTDI είναι πως η εκτιμώμενη ημερομηνία επιδιόρθωσης είναι η 9η Φεβρουαρίου... Όπως τα υπολογίζω, η OP θα χρειαστεί έναν ολόκληρο μήνα για να μου επισκευάσει το τηλέφωνο... Είχα και εγώ high expectations μετά από αυτά που διάβαζα για " έστειλα το κινητό Δευτέρα, Παρασκευή το είχα πίσω..." Επειδή το χαλβαδιαζω εδώ και 3-4 μέρες, να πω ότι υπάρχει και κουπονι που ρίχνει την τιμή (με το ZYDSJFM6 πέφτει 5€, λίγα βεβαια) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από JohnnyX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Johnny, o κωδικός σου (ZYDSJFM6), ρίχνει την τιμή 10 ευρώ και όχι 5 που λες! Το έχω βάλει και γω στο μάτι στην τιμή αυτή. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από hasiotis_john 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) λοιπον αλλο Oxygen OS, αλλο ευρωπαικη αποθηκη-ευρωπαικο μοντελο το 12 δεν υπαρχει στην EU warehouse οπου εκει εννοειται το penalty χρηματων ειναι παραπανω απο τα 25 ευρω της αλλαγης rom https://tradingshenzhen.com/en/eu-warehouse οποτε οποιαδηποτε αγορα θα αποσταλει μετα τις 20/2 στα oneplus 12 τα οποια ειναι κινεζικα (ο δικος τους φορτιστης με adaptor) με περασμενη την global rom και δουλευουν ολα καλα, κατα τα λεγομενα τους δεν ειναι δικη τους ρομ, ειναι η official oos και παιρνει κανονικα updates οποιος εχει την color os αλλαζει σε oxygen os με αυτο το guide https://tradingshenzhen.com/en/content/oneplus-12-how-to-switch-from-color-os-to-oxygen-os αυτο δηλαδη σου κανουν και αυτοι με 25 ευρω ακομα πιο τελος ορισμενα κινεζικα κλειδωνουν με region lock (για να μη τα παιρνουμε 300 ευρω φθηνοτερα απο κινεζομαγαζα) αλλα και αυτο hopefully εχει λυθει και οτι σταλει θα ειναι ξεκλειδωτο https://tradingshenzhen.com/en/content/oneplus-12-region-lock-problem Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από akaloith 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το κινέζικο σίγουρα δεν έχει esim? Ακόμα και με oxygen os περασμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα