atvelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 προσπαθω να σκαναρω κατι φωτογραφιες (200 η 300 dpi) και το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο. φταει η ποιοτητα του scaner η κατι που αγνοω. σε αλλο scaner (hp πολυμηχανημα περιπου δυο ετων δεν θυμαμαι μοντελο) οι ιδιες fotos ειναι τελειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Έχω το ίδιο scanner. Καταρχήν για καλή ποιότητα βάλε 600dpi ή 1200dpi, ρύθμισε τα χρώματα σωστά και η σκαναρισμένη φωτογραφία θα γίνει πολύ μεγάλη. Μίκρυνέ τη με το photoshop ή με το ACDsee και είσαι άρχοντας. Εμένα σκανάρει πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 oyte sta 600 oute sta 1200 poli mapa scanarisma to ekana uninstall kai install pali ta idia kamia alli idea??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Θέλω να σου επισυνάψω φωτογραφίες σκαναρισμένες για να δεις αλλά δεν ξέρω πώς. Ας μας πει κάποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δεν εχω λογω να μην σε πιστεψω αλλα αυτο που με καει ειναιτι μπορει να φταιει στο δικο μου. Υπαρχει περιπτωση με την προσφατη διακοπη της ΔΕΗ να προξενησε βλαβη στην λαμπα, υπαρχει κανενας τροπος ελεγχου πριν καταληξω σε service και με γδυσουνε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 atvelos, δεν το είπα για να δείξω ότι ο δικός μου σκανάρει καλά, απλώς για να τις συγκρίνεις με τις δικές σου για να έχεις ένα κριτήριο. Τώρα, όσο γι' αυτό που είπες με τη ΔΕΗ, αν είχε καεί η λάμπα δεν νομίζω να δούλευε καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 φιλε μου σε ευχαριστω αλλα βρηκα τη λυση ψαχνοντας στο site της hp καπου λεει οτι δεν τα παει καλα με τι foto .jpg επεξα λοιπον με αλλες μορφες και με .tif ειναι αψογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.