Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!το πρόβλημα μου δεν έχει τέλος...αγόρασα πριν 3 χρόνια ένα διαμέρισμα σε τριώροφο πολυκατοικια οικογενειακή. Ένας όροφος κάθε αδερφός. Εμένα μου πούλησε ο ενας και βρίσκονται όλοι στα μαχαίρια. Μαζί με το διαμέρισμα ο πωλητής μου μου παραχώρησε και γράφω παραχώρησε γιατί έγινε μετέπειτα, μια αποθήκη 50 τμ την οποία κανονικά πρέπει να είχαν αποδεχτεί γιατί είναι κληρονομιά. Επειδή λοιπόν δεν ήθελε να ασχοληθεί μου έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (πληρεξούσια, ιδιωτικά συμφωνητικα) ώστε να προχωρήσουμε εγώ δηλ, στην αποδοχή στο όνομα του και έπειτα να κάνουμε μια εικονική πωληση σε μένα μιας και τον έχω πληρώσει για την αποθήκη. Έρχεται τώρα ο αδερφός του που είναι τσακωμενοι και δεν με αφήνει να μπω στο χώρο ώστε με μηχανικο για να προχωρήσουμε.εχω κάνει ασφαλιστικα μέτρα έχουν βγει υπέρ μου αλλά μυαλό δεν βάζει. Συνέχεια ξεχνάει δεν αναγνωρίζει τα πληρεξούσια μου κάνει επίθεση και γενικά αυτό πάει 3 χρόνια τώρα...δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω πρώτον ο πωλητής μου χρωστάει στην εφορία επομένως δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερωτικά...εγώ μπορω να κάνω κάτι ώστε να γίνει η αποδοχή χωρίς ενημερότητα? Και δεύτερον αν την πάρω στο όνομα μου μπορώ να μπω με το έτσι θέλω στο χώρο μου και ας μην με αφήνει???ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Tsipras1987 είπε

Καλησπέρα σε όλους!το πρόβλημα μου δεν έχει τέλος...αγόρασα πριν 3 χρόνια ένα διαμέρισμα σε τριώροφο πολυκατοικια οικογενειακή. Ένας όροφος κάθε αδερφός. Εμένα μου πούλησε ο ενας και βρίσκονται όλοι στα μαχαίρια. Μαζί με το διαμέρισμα ο πωλητής μου μου παραχώρησε και γράφω παραχώρησε γιατί έγινε μετέπειτα, μια αποθήκη 50 τμ την οποία κανονικά πρέπει να είχαν αποδεχτεί γιατί είναι κληρονομιά. Επειδή λοιπόν δεν ήθελε να ασχοληθεί μου έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (πληρεξούσια, ιδιωτικά συμφωνητικα) ώστε να προχωρήσουμε εγώ δηλ, στην αποδοχή στο όνομα του και έπειτα να κάνουμε μια εικονική πωληση σε μένα μιας και τον έχω πληρώσει για την αποθήκη. Έρχεται τώρα ο αδερφός του που είναι τσακωμενοι και δεν με αφήνει να μπω στο χώρο ώστε με μηχανικο για να προχωρήσουμε.εχω κάνει ασφαλιστικα μέτρα έχουν βγει υπέρ μου αλλά μυαλό δεν βάζει. Συνέχεια ξεχνάει δεν αναγνωρίζει τα πληρεξούσια μου κάνει επίθεση και γενικά αυτό πάει 3 χρόνια τώρα...δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω πρώτον ο πωλητής μου χρωστάει στην εφορία επομένως δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερωτικά...εγώ μπορω να κάνω κάτι ώστε να γίνει η αποδοχή χωρίς ενημερότητα? Και δεύτερον αν την πάρω στο όνομα μου μπορώ να μπω με το έτσι θέλω στο χώρο μου και ας μην με αφήνει???ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μιας και έχεις προχωρήσει και δικαστικά (γιατί έκανες ασφαλιστικά μέτρα), ο δικηγόρος σου τι σου λέει; 

Αν ο δικηγόρος σου (που έχεις σίγουρα) δεν σου δίνει λύση,  τι περιμένεις από ένα φόρουμ...;

Αλλά ξέχασα... Παρασκευή σήμερα...

Δημοσ.
9 minutes ago, NikosKallithea said:

Σε μια αναλογη περίπτωση πριν χρονια στην Νίκαια ο ενας αδελφος πηρε την ντουφεκα και ξάπλωσε δυο.

Τι του λες κι εσύ τώρα. 😂

Δημοσ.
4 hours ago, Tsipras1987 said:

Δεν εχεις τιτλο ιδιοκτησιας, τοτε δεν εχεις τιποτα παρα μερικα (ισως) αχρηστα χαρτια......Οπως εχει αναφερθει απειρες φορες ΔΕΝ μπλεκουμε με οικογενειακες πολυκατοικιες...

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευή

Michael Buble Check GIF by bubly

Νέο μέλος

Duck Dynasty GIF by DefyTV

Nickname που από μόνο του εγείρει ίντριγκα

Mission Accomplished Success GIF by THE NEXT STEP

Οικογενειακές ιστορίες για αγρίους

Check Off To Do GIF by Microsoft Cloud

Εγώ

Spider-Man Drink GIF by Morphin

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρυά από οικογενειακές πολυκατοικίες. Εγώ είχα πάει να νοικιάσω σπίτι πριν 2μιση χρόνια και συναντιωμαστε με τον ιδιοκτήτη έξω από το σπιτι. Όλα καλά το βλέπω του λέω το κλεινω και μετά μου λέει μιας και ήταν με τα πόδια αν μπορώ να πάμε με το αμάξι μου στο σπίτι του να πάρει κάποια χαρτιά που του ζήτησα παλαιότερους λογαριασμούς κλπ κλπ

Λοιπόν σε κάποια φάση και ενώ τον περίμενα ξαφνικά βλέπω να μην μπαίνει στο σπίτι για κάνα πεντάλεπτο λέω τι φάση ξέχασε τα κλειδιά? Λοιπόν τον είχε κλειδώσει ο γιος του απέξω διότι δεν ήθελε να νοικιάσει το σπίτι ενώ δεν του ανήκε. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι ο γιος του μπαινοβγαίνει στο ψυχιατρείο και ότι τους ταλαιπωρεί μια ζωή και μάλιστα είχε όχι μία αλλά δύο γκόμενες. 

Aσφαλως έφυγα με χειροφρενο

Επεξ/σία από alexvi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...