Προς το περιεχόμενο

Μοτερ-Ζάντα Kaabo Wolf Warrior 11 plus 60V 35Ah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πριν κάποιο καιρό δεν μπορούσα να αποφύγω μια λακούβα σε καππάκι της ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα να μου στραβώσει η πίσω ζάντα που βασικά είναι το μοτέρ ολοκληρο. Η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει επειδή δεν το έχω αγοράσει απο εκείνους αλλά το έφερα απ'έξω, πράγμα που δεν καταλαβαίνω με τίποτα σε μια ελεύθερη αγορά εδώ και 10ετίες. Να πληρώσω το ανταλακτικό ήθελα, χρήματα θα τους έδινα, τελοσπάντων. Έχω βρεί απο ALibaba ή κάποια άλλα site στο εξωτερικό το συγκεκριμένο μοτερ, απλά αναρωτιόμουν αν έχετε κάτι υπόψιν σας για εδώ στην Ελλάδα για να αποφύγω να πληρώσω customs και ίσως να το έβρισκα και λίγο πιο φθηνά. Όσους έχω πάρει τηλέφωνο μου έχουν πει να τους βρώ το ανταλακτικό και να τους το πάω να το βάλουν. 

Δημοσ.

Πάντως την επόμενη φορά πού δώσεις 2-3 χιλιάρικα για πατίνι σιγουρέψου για το aftersales που υπάρχει (αν υπάρχει ). Η αντιπροσωπεία έχει το δικαίωμα άραγε να αρνηθεί ;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα έδωσα μου έγινε δώρο απο φίλο που δεν το χρειαζόταν πλέον, εκείνη την εποχή τα πατίνια και ιδιαίτερα τόσο μεγάλα όσο αυτό, δεν ήταν και πολύ διαδεδομένα οπότε μάλλον οι επιλογές ήταν λίγες. Τώρα και βέβαια είναι δικαίωμα της κάθε αντιπροσωπείας να αρνηθεί, όμως πόσες φορές έχουμε πάρει αντλακτικά απο μια αντιπροσοπεία αυτοκινήτου π.χ. χώρις να έχουμε πάρει απο εκεί το αμάξι;Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο περίεργο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...