cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Έχω πάρει σχετικά πρόσφατα έναν δίσκο για να βάζω ταινίες κλπ (η υγεία του δίσκου είναι 100%). Έχω μέσα πολλές ταινίες σε φακέλους και υποφακέλους και τις ανοίγω πχ με BS player για να βρίσκει υπότιτλους. Αυτές τις μέρες έχω ανοίξει δεκάδες ταινίες και ήταν κομπλέ. Σήμερα πήγα να ανοίξω τις ταινίες ενός συγκεκριμένου φακέλου, αλλά το πρόγραμμα απλά δεν ανοίγει καμία ταινία μέσα σε αυτόν τον φάκελο! MPC-HC και VLC τα ανοίγουν όλα κανονικά. Βγάζει αυτό χωρίς να ανοίξει το κυρίως παράθυρο: Γράφει "Έκλεισε" όπως βλέπετε. Αντιγράφω την ταινία στον ssd, και από εκεί την ανοίγει κανονικά! Κατεβάζω μια νέα ταινία μέσα στον εν λόγω σκληρό, και ο BS την ανοίγει κανονικά. Πετάω την ταινία στον συγκεκριμένο φάκελο του σκληρού, και μετά δεν μπορεί να την ανοίξει! Καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από cthulhucarbide
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Το μονο που μπορω να σκεφτώ ειναι τα δικαιώματα στον φάκελο αυτό
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μου ήρθε μια άκυρη φλασιά η οποία έλυσε το μυστήριο. Ο προβληματικός φάκελος είχε όνομα Luis Buñuel. Ε λοιπόν απλά αφαίρεσα την περισπωμένη και μετά άρχισε να δουλεύει κανονικά. Μετά έκανα ένα ακόμα πείραμα. Έφτιαξα έναν φάκελο με ίδιο όνομα στην επιφάνεια εργασίας (δηλαδή στον ssd) και παρότι έχει περισπωμένη εκεί παίζει κανονικά με τον BS Spoiler
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν είναι η περισπωμένη αλλά το ότι το συγκεκριμένο γράμμα ήταν με Γαλλικό encoding. Το έχω δει κι εγώ το πρόβλημα σε ονόματα αρχείων με μη unicode χαρακτήρες (εκτός από Ελληνικούς).BTW, το gif που έβαλες έχει πολύ πλάκα να το δεις και ολόκληρη την φάση Spoiler Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από micos000 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Το συγκεκριμένο γράμμα το είχα πάρει c/p από αλλού οπότε παίζει να ήταν διαφορετικό, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να δημιουργείται αυτό το θέμα από την στιγμή που τα windows το δέχονται στο όνομα. Και για κάποιο λόγο γίνεται μόνο με τον BS και όταν έκανα το ίδιο στον ssd παίζει κανονικά Το πρόβλημα λύθηκε και απλά θα βγάλω αυτό το γράμμα αλλά το κουλό του θέματος παραμένει
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μάλλον το bs έχει πρόβλημα. EDIT: Στο φόρμουμ τους έχει πάρα πολλά threads για πρόβλημα με τα unicode ονόματα. Επίσης κατέβασα το bs να το δω (δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα) για να επαναλάβω το πρόβλημα (μετονόμασα έναν φάκελο με Γαλλικούς χαρακτήρες) και ο μόνος τρόπος να μην τον αναπαράγει είναι όταν τον πετάω με drag-n-drop στο πρόγραμμα. Αν πήγαινα στον φάκελο από File->Open folder άνοιγε κανονικά. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από micos000
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Με γαλλικούς γενικά ή έκανες και το συγκεκριμένο με την περισπωμένη? Από το imdb μάλλον το είχα πάρει αν παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ τις ταινίες με τον BS τις ανοίγω με δεξί κλικ και άνοιγμα με
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα