Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειναι λιγο τρολοτιτλος περισσοτερο μου κινησε την περιεργεια ηθελα να ρωτησω κατι,να αναφερω πως δεν ανηκω σε καποιο σωματειο απλως ετσι σαν μια ρομαντικη προσεγγιση,θα το  αναφερω θεωρητικα για ευνοητους λογους,εστω μια προσφατη υπουργικη αποφαση πως αλλαξε την φυση της εργασιας μου απο βαρεα ενσημα σε απλα,εγω εχοντας εργαστει πρακτικα πανω σε αυτη την εξειδικευση και θεωρω πως αν πριν ηταν μια φορα βαρεα τωρα ειναι δεκα,αλλα αυτη η ειδικη επιτροπη βαρεων βρισκοντας ενα ανεξαρτητο παραθυρακι για τεχνικους λογους τα εκαναν απλα,μπορω να τους κανω καταγγελια???

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

καλησπερα ειναι λιγο τρολοτιτλος περισσοτερο μου κινησε την περιεργεια ηθελα να ρωτησω κατι,να αναφερω πως δεν ανηκω σε καποιο σωματειο απλως ετσι σαν μια ρομαντικη προσεγγιση,θα το  αναφερω θεωρητικα για ευνοητους λογους,εστω μια προσφατη υπουργικη αποφαση πως αλλαξε την φυση της εργασιας μου απο βαρεα ενσημα σε απλα,εγω εχοντας εργαστει πρακτικα πανω σε αυτη την εξειδικευση και θεωρω πως αν πριν ηταν μια φορα βαρεα τωρα ειναι δεκα,αλλα αυτη η ειδικη επιτροπη βαρεων βρισκοντας ενα ανεξαρτητο παραθυρακι για τεχνικους λογους τα εκαναν απλα,μπορω να τους κανω καταγγελια???

χωρίς να γνωρίζω πως θα φτάσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας , πάντως γίνεται , αλίμονο αν ο κάθε κάρεκλος περνούσε νόμους χωρίς έλεγχο

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, korakios είπε

χωρίς να γνωρίζω πως θα φτάσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας , πάντως γίνεται , αλίμονο αν ο κάθε κάρεκλος περνούσε νόμους χωρίς έλεγχο

Εχει κάπως υποκειμενική οπτική αλλά θεωρώ πως έγινε χωρίς ενδελεχή έλεγχο. Ξεκίνησε από μια μεγάλη γερμανικου backround επιχείρηση ή αλλαγή και κάπως πέρασε και έμεινε. Στα σωματεία αναφέρουν ότι σπρωχτηκε από κάποιο δόντι. Εγώ όπως ανάφερα επειδή τα βλέπω στη πράξη θεωρώ πως δεν έχει καμία λογική 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Εχει κάπως υποκειμενική οπτική αλλά θεωρώ πως έγινε χωρίς ενδελεχή έλεγχο. Ξεκίνησε από μια μεγάλη γερμανικου backround επιχείρηση ή αλλαγή και κάπως πέρασε και έμεινε. Στα σωματεία αναφέρουν ότι σπρωχτηκε από κάποιο δόντι. Εγώ όπως ανάφερα επειδή τα βλέπω στη πράξη θεωρώ πως δεν έχει καμία λογική 

τώρα το τι θεωρείς δεν έχει κάποια βαρύτητα

ρώτα στο σωματείο αν παίζει να βάλετε δικηγόρο να ασχοληθεί

• Like 1
Δημοσ.

Καταγγελία σε νόμο, ΠΔ η ΥΑ δεν υπάρχει. 

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι η προσφυγή στο δικαστήριο με δικηγόρο. Η προσφυγή θα φτάσει μέχρι το ΣτΕ μετά από πολλά χρόνια με χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους για τα δικαστήρια, αν είσαι τυχερός και κερδίσεις θα σου καταβαλλει το δημόσιο τα χρήματα με τους τόκους. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Έγινε ρε γκαις τι να πω. Αναφέρθηκε πάλι χθες στη βουλή η εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης απλά διάβασε ένα κείμενο σαν ερώτηση μπερδεύοντας τα μπούτια της και κάνοντας 10 σαρδάμ. Ο υφυπουργός διάβασε σαν απάντηση το ιστορικό αλλαγής ακριβώς με τον ίδιο τρόπο διαβάζοντας ένα έτοιμο κείμενο χωρίς να έχει ιδέα τι λέει και αυτός μπερδεύοντας τα μπούτια του. Ουσιαστικά δήλ δεν απάντησε. Και κάπως έτσι έληξε. Αυτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...