Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stel106 είπε

Καταλαβα ναι ισχύει απλα η βιασύνη  λιγο με βγαζει εκτος πιστευα οτι και με 200 220 θα ειχε κατι εξισου καλο

Φιλε, θελει υπομονη και χρονο για να βρεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι και στην καλυτερη δυνατη τιμη. Για παραδειγμα, ειδα aorus elite B 760 στα 215 Ε με καλες κριτικες. Μπορει να καλυπτει τις αναγκες σου. Οπως ειπα θελει ψαξιμο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Φιλε, θελει υπομονη και χρονο για να βρεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι και στην καλυτερη δυνατη τιμη. Για παραδειγμα, ειδα aorus elite B 760 στα 215 Ε με καλες κριτικες. Μπορει να καλυπτει τις αναγκες σου. Οπως ειπα θελει ψαξιμο

Απλα βλπεω οτι ψαχνω ολα ανεβαίνουν στο ιστορικό του Σκρουτζ :)

Μονο μητρικη δεν παρηγγειλα μεσα στο ΣΚ για να το μελετήσω λιγο μηπως παρω καποια καλη για να την κρατησω καιρό!

Δημοσ.
Στις 2/2/2024 στις 9:08 ΠΜ, stel106 είπε

Απλα βλπεω οτι ψαχνω ολα ανεβαίνουν στο ιστορικό του Σκρουτζ :)

Μονο μητρικη δεν παρηγγειλα μεσα στο ΣΚ για να το μελετήσω λιγο μηπως παρω καποια καλη για να την κρατησω καιρό!

Το εχω πει πολλες φορες οτι απο Black Friday και μετα ολα ανεβαινουν και δεν βλεπω να κατεβαινουν συντομα.

Προσευχηθείτε να μην κλιμακωθει η ενταση στην Ταιβαν γιατι μετα θα πανε ολα στο Θεο.

Δημοσ.

Σημερα τα στηνω οποτε βάζω και μια φωτο τις επόμενες ημερες

Cpu 14700k

Mobo gigabyte Z790 aorus elite AX

Gskill trident Z5  ddr5 6400

Cooler Kraken x62( το ειχα ηδη)

Psu Corsair 850i (το είχα ηδη)

Case hp500mesh (το ειχα ήδη)

Ssd 990 pro

Gpu ειχα την 3080 τωρα ειμαι στο περίμενε να δω πως θα πάνε οι τιμές στην χειροτερη καμια 4070ti super

Δημοσ.

Kαλα απο cpu/mobo/ram "EΣΚΙΣΕΣ"!   (κι εγω τα ιδια εχω. Δεν θα παινεψω το σπιτι μου). Για τα υπολοιπα δεν εχω προσωπικη γνωμη, αλλα καλα φαινονται. Αντε καλοδουλευτα ναναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...