codename **7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν. Θέλω να πάρω το IELTS με βαθμό τουλάχιστον 6 . Είχα πάρει το lower πριν πολλά χρόνια τότε γυμνάσιο τώρα 31 ετών. Τα τελευταία χρόνια μιλάω κυρίως λόγω δουλειάς σε ενοικιαζόμενα με τους πελάτες . Πόσο δύσκολο είναι το 6/9(το 9 είναι το άριστα).
stcp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μιλας για το για IELTS General training? Νομίζω ότι κάποιος που στοιχειωδως μιλαει Αγγλικα και συνεννοειται δεν είναι δύσκολο να πάρει 6. Το academic είναι πιο απαιτητικό, πρέπει να κατανοείς επιστημονικά κειμενα και να αναλυεις διαγράμματα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις καποιο τεστ και να δεις σε τι επίπεδο είσαι. Μπορείς να βρεις παλια θεματα στο ίντερνετ ή στη σελίδα του IELTS ή του British Council να βρεις δωρεαν κάποια (λίγα) practice tests οπότε μπορείς να δεις σε τι επίπεδο βρίσκεσαι, τουλάχιστον σε reading και listening. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Γενικά το 6 δεν ειναι δύσκολο, ούτε στο academic. Τα "επιστημονικά" κείμενα που έχει είναι επιπέδου εφημερίδας, δεν ειναι ακαδημαϊκά άρθρα π.χ.. Σίγουρα το καλύτερο όπως αναφέρθηκε είναι να δεις κάποιο practice test (κυκλοφορούν πάρα πολλά στο ίντερνετ). Από εκεί και πέρα το "μιλάω στη δουλειά μου στα ενοικιαζόμενα" δε λέει τίποτα ως προς το επίπεδο σου. Αν διαβάσεις ένα άρθρο απο τον Economist ή τους ΝΥΤ για ένα άσχετο θέμα, μπορείς να καταλάβεις σε ένα 80-90% τι λέει; Αν το ακούσεις το ίδιο σε podcast; Π.χ. κάτι τέτοιο Πέρα απο τα τεστ που ειναι η καλυτερη προετοιμασία, προσπάθησε να έχεις όσο μεγαλύτερη έκθεση στα αγγλικά γίνεται. Και φυσικά δε θα στοχεύσεις στο 6 γιατι δε θα το πιασεις, θα στοχευσεις στο 7 για να πιάσεις το 6 άνετα 1
codename **7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γενικά το 6 δεν ειναι δύσκολο, ούτε στο academic. Τα "επιστημονικά" κείμενα που έχει είναι επιπέδου εφημερίδας, δεν ειναι ακαδημαϊκά άρθρα π.χ.. Σίγουρα το καλύτερο όπως αναφέρθηκε είναι να δεις κάποιο practice test (κυκλοφορούν πάρα πολλά στο ίντερνετ). Από εκεί και πέρα το "μιλάω στη δουλειά μου στα ενοικιαζόμενα" δε λέει τίποτα ως προς το επίπεδο σου. Αν διαβάσεις ένα άρθρο απο τον Economist ή τους ΝΥΤ για ένα άσχετο θέμα, μπορείς να καταλάβεις σε ένα 80-90% τι λέει; Αν το ακούσεις το ίδιο σε podcast; Π.χ. κάτι τέτοιο Πέρα απο τα τεστ που ειναι η καλυτερη προετοιμασία, προσπάθησε να έχεις όσο μεγαλύτερη έκθεση στα αγγλικά γίνεται. Και φυσικά δε θα στοχεύσεις στο 6 γιατι δε θα το πιασεις, θα στοχευσεις στο 7 για να πιάσεις το 6 άνετα Ευχαριστώ για την απάντηση . Απ' το συγκεκριμένο podcast κατάλαβα το 95% περίπου τι λένε αν και θεωρώ μιλούσαν λίγο αργά για αυτό έπιασα το νόημα στο τι λένε ακριβώς.
forgotten Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ως ατομο που εχω το ielts academic level english 7/9 σου προτεινω να βλεπεις πολλες ταινιες χωρις υποτιτλους και να μπορεις να κατανοησεις τι λενε στο ρυθμο που μιλανε, σημαντικο ειναι να μην αποκτησεις προφορα πχ εγω εχασα στο προφορικο διοτι ειχα αμερικανικη προφορα και ομιλια στο speaking. και ακομα κατι αν ειναι για πανεπιστημιο χανουν ισχυ στα 3 ετη αν θυμαμαι καλα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από forgotten 1
codename **7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, forgotten είπε ως ατομο που εχω το ielts academic level english 7/9 σου προτεινω να βλεπεις πολλες ταινιες χωρις υποτιτλους και να μπορεις να κατανοησεις τι λενε στο ρυθμο που μιλανε, σημαντικο ειναι να μην αποκτησεις προφορα πχ εγω εχασα στο προφορικο διοτι ειχα αμερικανικη προφορα και ομιλια στο speaking. και ακομα κατι αν ειναι για πανεπιστιμιο χανουν ισχυ στα 3 ετη αν θυμαμαι καλα Φίλε forgotten σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι για πανεπιστήμιο αλλά για δουλειά στο εξωτερικό. Όλα τα IELTS academic ή general στα τρία χρόνια δεν έχουν πλέον ισχύ και ο λόγος είναι ότι θέλουν να ξέρεις αγγλικά και όχι να έχεις ένα χαρτί.
stcp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, codename **7 είπε Φίλε forgotten σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι για πανεπιστήμιο αλλά για δουλειά στο εξωτερικό. Όλα τα IELTS academic ή general στα τρία χρόνια δεν έχουν πλέον ισχύ και ο λόγος είναι ότι θέλουν να ξέρεις αγγλικά και όχι να έχεις ένα χαρτί. Να διορθώσω ότι η επίσημη ισχύς είναι 2 ετη. Από κει και πέρα είναι θέμα εργοδότη ή σχολής αν θα το δεχτει στα 2,5 ή 3 κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα