nikοs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν το site bitdefender.gr είναι οκ για αγορές; Ρωτάω διότι το totalsecurity στο .gr έρχεται με σημαντικά μειωμένη τιμή από ότι στο .com. Τέλος όταν παω να προχωρήσω σε αγορά στο .gr μου χτυπάει το ublock. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από nikοs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν μου φαίνεται επίσημο το .gr και έχει πάρα πολλά ορθογραφικά/γραμματικά λάθη. Να το αποφύγεις. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2024 στις 6:33 ΜΜ, nikοs είπε Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν το site bitdefender.gr είναι οκ για αγορές; Ρωτάω διότι το totalsecurity στο .gr έρχεται με σημαντικά μειωμένη τιμή από ότι στο .com. Τέλος όταν παω να προχωρήσω σε αγορά στο .gr μου χτυπάει το ublock. https://bluesoft.gr/products/ Είναι λογικά αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και κύπρο. Τουλάχιστον με βάση το τι αναφέρουν εδώ: https://gr.linkedin.com/showcase/bitdefender-greece/ Φυσικά τώρα που ρώτησα στο chat (Biidefender.com) δεν είναι και σίγουροι Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Λοιπόν προχώρησα σε αγορά αλλά από το .com με την τιμή του .gr . Έκανα προσθήκη στο καλάθι και στο ελληνικό αλλά και στο ξένο και προχώρησα στο checkout και στα δυο , πριν κάνω πληρωμή έκανα refresh στο ξένο site και που άλλαξε την τιμή και την έκανε όπως στο ελληνικό . Πλήρωσα βάζοντας μάλιστα στοιχεία για τιμολόγιο και γλύτωσα και τον ΦΠΑ . Όλα μια χαρά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα