amigagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 hours ago, Eloy said: Γιατί... υπάρχει λινουξ μιντ ? Είναι σαν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει... Κάτι σαλεύει κάτω απο το χαλί... 100 χρήστες όλοι κι όλοι, γνωρίζονται μεταξύ τους με τα μικρα τους ονόματα... Να μου έλεγες "ubuntu". να πώ "Μάλιστα !"... 200 χρήστες εδώ, τουλάχιστον το παλεύουν... ελα τωρα, δυο ταξι τα γεμιζουνε παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου η μονη χρηση του ιντερνετ εχπλορερ εδγε ειναι για να κατεβαζεις το κρομ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Προφανώς έμπλεξαν τα πόδια τους διότι μου έχει τύχει κατά την περιήγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supras1222 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Αχχχ καλό μου browser ξύλο που θα το φας.δεν σας θέλω ακόμα και να μου φτιάχνατε παστίτσιο.χρησημοποιυσα το brave και librewolf.αλλα τώρα βγήκε κάτι άλλο πιο δυναμωτικο.λεγεται floorp και έχουνε πάει από την Mozilla πολλά στελέχη.βιβα λα φαιρφοξ.made in japan https://floorp.app/en/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Γιατί δε δοκιμάζεται vivaldi? Εδώ και ένα χρόνο σε pc και κινητό πάει σφαίρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos_z Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2024 στις 10:52 ΠΜ, cpc464 είπε Έτσι, αγαπητή MS περάστε τα tab από άλλους browser στον edge, για το καλό μας είναι, μην ακούτε κάτι κακοήθεις που λένε ότι η ms συλλέγει δεδομένα. Με βάση σχετικά άρθρα ήδη από το 2010 και πίσω, νομίζω ότι η google είναι ο guru του φακελώματος και όχι η microsoft... προσωπικά απέφευγα πάντα τον chrome για αυτό το λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Edge for android θα φερει και extensions https://techmaniacs.gr/ta-gyalia-vazei-o-microsoft-edge-gia-android-ston-google-chrome-ypostirixi-extensions/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα