panagiotis54 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Arkin said: Eiza González. Tην πρωτοειδα στο Baby Driver και απλα οπως ειπες wow απο τοτε ξεκινησε να γινεται γνωστη στο Hollywood μιας και μεχρι τοτε δεν ειχε κανει κατι σοβαρο επαιζε σε κατι μεξικανικες σειρες οταν ηταν μικρουλα. Επειτα την ειδαμε στο Alita στο Godzilla και στο I Care a Lot οπως και στο Ambulance με Gyllenhaal αλλα και στο 3 body problem. Ανερχομενη star μαζι με την αλλη κοπελια απο το Hit-Man Adria Arjona συναγωνιζονται για το ποια ειναι πιο ομορφη. μου κανεις πλακα τωρα γιατι εντελως τυχαια ειπα σε συνεχεια να δω επιτελους το 3 body problem χωρις να ξερω πως ειναι εκει!!! δεν την θυμαμαι καθολου στο baby driver εχει....αλλαξει πολυ! 1
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, panagiotis54 είπε μου κανεις πλακα τωρα γιατι εντελως τυχαια ειπα σε συνεχεια να δω επιτελους το 3 body problem χωρις να ξερω πως ειναι εκει!!! δεν την θυμαμαι καθολου στο baby driver εχει....αλλαξει πολυ! Θα την απολαυσεις και εκει την κοπελια και ειναι και καλη σειρα. Στο baby driver ηταν εκθαμβωτικη απλα πιο μικρη του 1990 ειναι και οσο προχωραει ωριμαζει σαν το καλο κρασι. Τσεκαρε παντως και το Hit-Man θα το απολαυσεις ειναι οσο απολαυστικη ειναι και οι ταινιες του Ritchie και αρκετα εξυπνη και να δεις και την αλλη κουκλα που αναφερω. 1
omghi2u Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου ε προφανως και εχει αλλαξει πολυ... εχει πεσει πολυ μαχαιρι 4 1
aslanG7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πω ρε φιλε εδω το πηγαν σε αλλο λεβελ τη πλαστικος χειρουργος ειταν αυτος μπραβο του.Και η παροιμια τα φενομενα απατουν.😁 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από aslanG7 2
Skywalker333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου εχω ενα γνωστο που δουλευει στο χολυγουντ ως υπευθηνος φωτογραφιας σε ταινιες. κ μου ελεγε πριν καποια χρονια οτι εβγαινε με μια κοπελα που ηταν stuntwoman κ ηταν 30. και οτι ακομα και αυτη κοιτουσε να κανει πλαστικες που στην ουσια δε φαινεται το προσωπο της στις ταινιες. Και μου ελεγε οτι ειναι 100% δεδομενο και αναμενόμενο οτι θα κανει πλαστικη μια γυναικα στο χολυγουντ και οτι ξεκινανε απο εφηβεία πάρα πολλες αλλα κ οτι υπαρχει κ τεραστια πιεση κοινωνικη. Δλδ οταν ολοι/ολες τριγυρω χτυπανε νυστέρι, αν εσυ δε το κανεις τοτε αν δεν εισαι υπερμοντελο, εχεις μεγαλο ντισαβανταζ και απο τα late 20s κ μετα θα εχεις προβλημα να βρεις δουλειες. θλιβερο αν το σκεφτει κανεις. 2
xavier Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) αν ειναι πετυχημενες οι πλαστικες δεν πειραζει. απο εκει και περα, προφανως ειναι θεμα ανταγωνισμου και προφανως πουλανε το προσωπο τους, αυτη ειναι η δουλεια. οταν γινουν established name, τοτε πουλανε το brand τους. παντα ετσι δουλευε το hollywood. Οι πλαστικες τουλαχιστον δίνουν μια ευκαιρια και στα κοριτσακια που δεν γεννηθηκαν, χειγουορθ, χεπμπουρν, γκρεις κελι για μια καριερα. απλα πρεπει να γινονται με τροπο που δεν θα το χτυπανε στα μουτρα του καταναλωτη, για να μην τους χαλανε την ψευδαισθηση. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από xavier
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα