Grim Ripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, christos_75 είπε οποιος δεν προλαβε προχτες ευκαρια Μόνο αποστολή απ' όσο κατάλαβα οπότε για την ώρα δεν θα βάλω παραγγελία. Θα περιμένω μήπως εμφανιστεί η pokeball αλλιώς βλέπουμε. Καταραμένο Amazon να μην στέλνει εδώ και έχει μαζί το steelbook και την pokeball.
maniacos93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Μόνο αποστολή απ' όσο κατάλαβα οπότε για την ώρα δεν θα βάλω παραγγελία. Θα περιμένω μήπως εμφανιστεί η pokeball αλλιώς βλέπουμε. Καταραμένο Amazon να μην στέλνει εδώ και έχει μαζί το steelbook και την pokeball. Ξέρουμε γιατί δεν στέλνει; Ενώ άλλα προϊόντα έρχονται κανονικά, αυτό όχι. Λόγω preorder; Παίζει ρόλο;
Grim Ripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Ξέρουμε γιατί δεν στέλνει; Ενώ άλλα προϊόντα έρχονται κανονικά, αυτό όχι. Λόγω preorder; Παίζει ρόλο; Λογικά επειδή είναι preorder και υποτίθεται το έχει μόνο το αγγλικό Amazon. 1
I'm_busy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ το τσίμπησα απ το plaisio με το steelbook(αν και γράφουν περιορισμένος αριθμός και θα τηρηθεί γραμμή προτεραιότητας) και αντικαταβολή οπότε άμα βγει σε κάποιο άλλο κατάστημα με τη pokeball το ακυρώνω και πάω σ αυτό. Επίσης διάβασα στο reddit πως όλοι παραπονιόνται γιατί είναι μόνο στο amazon αγγλίας που όντως ισχύει το ΓΙΑΤΙ..
mansa2k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Silksong Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από mansa2k 3
koutsou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, I'm_busy είπε Εγώ το τσίμπησα απ το plaisio με το steelbook(αν και γράφουν περιορισμένος αριθμός και θα τηρηθεί γραμμή προτεραιότητας) και αντικαταβολή οπότε άμα βγει σε κάποιο άλλο κατάστημα με τη pokeball το ακυρώνω και πάω σ αυτό. Επίσης διάβασα στο reddit πως όλοι παραπονιόνται γιατί είναι μόνο στο amazon αγγλίας που όντως ισχύει το ΓΙΑΤΙ.. Το βγάζει για προπαραγγελία και το Public. Επίσης στην περιγραφή βγάζει και την Poke Ball (βέβαια δεν αναφέρει καθόλου το Steelbook), αλλά έτσι όπως τα γράφουν άντε βγάλε άκρη. https://www.public.gr/product/nintendo-switch-game-pokemon-legends-arceus/prod13755996pp/?source=recommendations_seen_1 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από koutsou 2
vaggospro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, koutsou είπε Το βγάζει για προπαραγγελία και το Public. Επίσης στην περιγραφή βγάζει και την Poke Ball (βέβαια δεν αναφέρει καθόλου το Steelbook), αλλά έτσι όπως τα γράφουν άντε βγάλε άκρη. https://www.public.gr/product/nintendo-switch-game-pokemon-legends-arceus/prod13755996pp/?source=recommendations_seen_1 Τωρα εγώ που παρήγγειλα πριν 3 μέρες ποιο θα παραλάβω άραγε;
Grim Ripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, koutsou είπε Το βγάζει για προπαραγγελία και το Public. Επίσης στην περιγραφή βγάζει και την Poke Ball (βέβαια δεν αναφέρει καθόλου το Steelbook), αλλά έτσι όπως τα γράφουν άντε βγάλε άκρη. https://www.public.gr/product/nintendo-switch-game-pokemon-legends-arceus/prod13755996pp/?source=recommendations_seen_1 Ωραίος, έριξα μια παραγγελία. Ευχαριστώ.
mAs_81 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Βγήκαν οι έλεγχοι παιδια ,οποίος ειναι κάτω από τη βάση , τη Δευτέρα με το κηδεμόνα του 😁 1
Grim Ripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Τα media markt φαίνεται ότι δίνουν μια μικρή φιγούρα του Arceus. https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/games/nintendo-switch-games/nintendo-switch-game--pokemon-legends-arceus/1618572 1
Dreyar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπήκα πριν λίγο στα Public και δεν υπάρχει πουθενά στην περιγραφή η poke ball. Το βγάλανε μέσα σε 20 λέπτα;; Edit Μόλις μου το έβγαλε Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Dreyar
I'm_busy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Το παράγγειλα κ από public αλλά ξέρει κανείς τι παίζει με τα links? Στο link που δίνει ο koutsou βγάζει τη σελίδα με τη pokeball αλλά άμα κάνω search μου βγάζει χωρίς κανένα preorder bonus. Επίσης είχα την εντύπωση πως μόνο το amazon αγγλίας το έχει, μήπως μας δουλεύει το public?
maniacos93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, I'm_busy είπε Το παράγγειλα κ από public αλλά ξέρει κανείς τι παίζει με τα links? Στο link που δίνει ο koutsou βγάζει τη σελίδα με τη pokeball αλλά άμα κάνω search μου βγάζει χωρίς κανένα preorder bonus. Επίσης είχα την εντύπωση πως μόνο το amazon αγγλίας το έχει, μήπως μας δουλεύει το public? Εγώ παρήγγειλα και από Πλαίσιο και από Public με αντικαταβολή. Τώρα ότι πάρουμε στο τέλος καλό είναι. Πάντως το γράφει ξεκάθαρα στο Public: Pre-Order Bonus: Hisuian Growlithe Kimono Set Pokeball Cartridge Holder
christos_75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Pokeball με τα μπούνια (εάν και δεν μου το βγάζει στην περιγραφή) θα το ξαναδώ πάλι το πρωί για να ρίξω το pre order.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα