christos_75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εγώ από την άλλη νομίζω ότι δεν θα έρθει καθόλου εδώ η pokeball και από το εξωτερικό μόνο το Αγγλικό Amazon την έχει. θα ερθει, ειμαι σιγουρος. 1
vaggospro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Διαθέσιμο στο Public το Legends Arceus, δεν γράφει κάτι για εξτρα όμως, πως καταλαβαίνουμε αν έχει steelbook;
christos_75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 δεν νομιζω να εχει steelbook και το Public. συνηθως οταν εχει pre order εχει μια εικονα απο το pre order και το γραφει.
vaggospro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, christos_75 είπε δεν νομιζω να εχει steelbook και το Public. συνηθως οταν εχει pre order εχει μια εικονα απο το pre order και το γραφει. Κρίμα, ας ακυρώσω τότε.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, vaggospro είπε Κρίμα, ας ακυρώσω τότε. Να έχεις το νου σου,μήπως και ενημερώσουν την σελίδα τους για pre order bonus ή να τους ρωτήσεις για επιβεβαιωση πριν ακυρώσεις.
christos_75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οπως ειπα και πιο πανω περιμενω ποιος θα εχει αυτο. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από christos_75 1
vaggospro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Να έχεις το νου σου,μήπως και ενημερώσουν την σελίδα τους για pre order bonus ή να τους ρωτήσεις για επιβεβαιωση πριν ακυρώσεις. Αυτό φοβάμαι, η αν βγει και έκδοση με steelbook και εγώ παραλάβω χωρίς...
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Κακώς φοβάσαι. Μιλάς με Public να σου πουν ποια έκδοση θα φέρουν,και αν σου πούν χωρίς,ακυρώνεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Eκτός του ps5 που μάλλον τα εγγόνια μου θα προλάβουν, ουτε το switch oled ειναι διαθεσιμο; σε current gen έχουμε μονο xbox series S?
netgeo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Eκτός του ps5 που μάλλον τα εγγόνια μου θα προλάβουν, ουτε το switch oled ειναι διαθεσιμο; σε current gen έχουμε μονο xbox series S? Κονσόλες βγαίνουν κατά διαστήματα, δες τα αντίστοιχα νήματα, απλά πρέπει να είσαι λίγο γρήγορος.
maniacos93 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Eκτός του ps5 που μάλλον τα εγγόνια μου θα προλάβουν, ουτε το switch oled ειναι διαθεσιμο; σε current gen έχουμε μονο xbox series S? Μέσα στο Νοέμβριο, οι μεγάλες αλυσίδες είχαν νέο stock από PS5 ανά 2-3 ημέρες. Μάλλον δεν ψάχτηκες πολύ. Τώρα στις γιορτές θα ξαναφέρουν αν δεν έχουν φέρει ήδη. Όσον αφορά το Switch OLED, εγώ μαζί με αρκετούς άλλους από εδώ, το αγόρασα από Amazon Γαλλίας. Βγαίνει 330ε με μεταφορικά. 50 ευρώ λιγότερο από Ελλάδα, συν ότι και εκεί έρχονται παρτίδες κάθε εβδομάδα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Μέσα στο Νοέμβριο, οι μεγάλες αλυσίδες είχαν νέο stock από PS5 ανά 2-3 ημέρες. Μάλλον δεν ψάχτηκες πολύ. Τώρα στις γιορτές θα ξαναφέρουν αν δεν έχουν φέρει ήδη. Όσον αφορά το Switch OLED, εγώ μαζί με αρκετούς άλλους από εδώ, το αγόρασα από Amazon Γαλλίας. Βγαίνει 330ε με μεταφορικά. 50 ευρώ λιγότερο από Ελλάδα, συν ότι και εκεί έρχονται παρτίδες κάθε εβδομάδα. Ε δεν ήταν και όλη η έγνοια της ζωής μου να πάρω ένα ps5 To switch τελικά δεν ξέρω αν αξίζει. Σαν playstation για παιδάκια το νιώθω. Όπως και το τοτε wii πολύ ενδιαέρουσα πρόταση (ενώ το xbox δεν διαφέρει και τόσο από το ps5). Αλλάα κονσόλα κονσόλα νιώθω μονο xbox/ps
babality Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε To switch τελικά δεν ξέρω αν αξίζει. Σαν playstation για παιδάκια το νιώθω. Πολυς κοσμος σαν κι εσενα φιλε μου. Προσπερνας την nintendo και προχωρας παρακατω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, babality είπε Πολυς κοσμος σαν κι εσενα φιλε μου. Προσπερνας την nintendo και προχωρας παρακατω. Βασικά την εκτιμώ σαν εναλλακτική. Θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο να παίρνεις το δικό σου δρόμο αλλά τελικά φτιάχνεις το δικό σου κοινό. Είναι πολύ καλή για φορητή φαντάζομαι αλλά θυσιάζει "δύναμη". Οπότε μάλλον θα προσπεράσω (το gamecube το αγαπουσα ομως :P).
NickTG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 55 minutes ago, Michelanjelo said: To switch τελικά δεν ξέρω αν αξίζει. Σαν playstation για παιδάκια το νιώθω. Και τι κάνεις τότε στο θέμα του Switch? Έχει παραδίπλα θέμα για το αντρικό, το αυθεντικό playstation. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα