maniacos93 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, christos_75 είπε οτι να ναι. Έχει inside info... Σσσσσσς.🤣 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, christos_75 είπε Ενδιαφέρον σχήμα κουτιού. Το Series X έχει μέσα η Shin Megami Premium? 😜 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από D.Luffy
alexwolf1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Τζαμάκι για OLED από που έχετε πάρει, το μόνο που έχω βρει σε Ελλάδα είναι αυτό: https://mozik.gr/axesouar-gaming/axesouar-konsolon/nintendo-switch/spigen-glas-tr-ez-fit-tempered-glass-for-nintendo-switch-oled-2-pack-mnsw00025-p?ref=bestprice.gr Το οποίο είναι πολύ ακριβό, 20 € για τζαμάκι παραπάει... Ξέρω ότι το official case έχει και τζαμάκι, αλλά έχω ήδη το case για το παλιό μοντέλο και κάνει μία χαρά.
vdanasto Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δες και αυτό: Hofi Glass Pro+ Switch - Skroutz.gr Κάποια είναι για το OLED. 2
alexwolf1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, vdanasto είπε Δες και αυτό: Hofi Glass Pro+ Switch - Skroutz.gr Κάποια είναι για το OLED. Είσαι άρχοντας, ευχαριστώ πολύ! 1
vaggospro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, vdanasto είπε Δες και αυτό: Hofi Glass Pro+ Switch - Skroutz.gr Κάποια είναι για το OLED. Αυτό έβαλα εγώ στο OLED μου και είναι ότι πρέπει.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, mAs_81 είπε RIP Legend 😢 Τι αναμνήσεις μας χάρισε ο άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη. 3
dekulinkgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Σημερα εχει τα trailer awards(aka the game awards).Για να δουμε τι θα δειξει η nintendo.Λετε να εχουμε botw 2 ή ακομα καλυτερα metroid??? Επισης υπαρχει φημη και για το silksong.Να κατσω να ξενυχτησω παντως αποκλειεται.
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε ή ακομα καλυτερα metroid??? Καθε 2 μηνες βγαζουν metroid? Δεν το ηξερα
dekulinkgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καθε 2 μηνες βγαζουν metroid? Δεν το ηξερα Που τετοια τυχη 😛 Αναφερομαι στο metroid prime 4 που εχουμε να ακουσουμε νεα του κοντα 3 χρονια και στο προσφατο φημολογουμενο metroid prime 1 remake. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από dekulinkgr
mAs_81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Που τετοια τυχη 😛 Αναφερομαι στο metroid prime 4 που εχουμε να ακουσουμε νεα του κοντα 3 χρονια και στο προσφατο φημολογουμενο metroid prime 1 remake. Μακάρι,αν και πιο πιθανό μου φαινεται να έχουμε νέα απο teamcherry & silksong παρά απο N & Metroid…
dekulinkgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mAs_81 είπε Μακάρι,αν και πιο πιθανό μου φαινεται να έχουμε νέα απο teamcherry & silksong παρά απο N & Metroid… Κοιτα επειδη ειναι υποψηφιο για goty το dread και για να συνεχισει το καλο momentum που εχει χτισει αυτη την περιοδο η σειρα metroid το θεωρω αρκετα πιθανο να μας δειξει κατι απο το επομενο metroid.
mAs_81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Κοιτα επειδη ειναι υποψηφιο για goty το dread και για να συνεχισει το καλο momentum που εχει χτισει αυτη την περιοδο η σειρα metroid το θεωρω αρκετα πιθανο να μας δειξει κατι απο το επομενο metroid. Ξαναλέω,μακάρι,αλλα όσον αφορά τα Metroid εχω μάθει να κρατώ μικρό καλαθι….δεν ειναι λάθος ο συλλογισμός σου όμως..
dekulinkgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 H nintendo δεν εδειξε τιποτα απολυτως στα game awards .Περιεργο παντως.Τα κραταει ολα για το επομενο direct μαλλον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα