teohokage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα ξέρετε από μπορούμε να αγοράσουμε το oled μοντέλο??? είναι παντού out of stock??
KaRouLi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 9:05 ΜΜ, Te0sX είπε Είχα το ίδιο δίλημμα και το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, χεχε. Μεγάλωσα με Silver σε gameboy color. Είμαι σιγουρος όσες εκατοντάδες ώρες πέρασα με εκείνο δεν πρόκειται να το φτάσει κανένα παιχνιδι 😝 Με Silver λοιπόν και αγαπημένο pokemon το Lugia, ωστόσο μετά απο λίγες μέρες πήγα στο Diamond τελικα γιατί τα άλλα exclusive του μου αρέσουν παραπάνω, τα απλά ποκεμον όπως και οι γάτες > πουλιά για εμένα. 😁 Ξεκίνησε σημερα απο Gamestation και θα το έχω κατα Δευτερα λογικά. Τελικά επέλεξα Brilliand Diamond με τον Scyther & Ho-oh. It's ok για τον Lugia, κάπως θα τον βρω. Θέλω Scizor στην ομάδα μου, και στην SoulSilver τον είχα. Εμένα δεν ξεκίνησε ακόμα από το Theconsoleclub, φαντάζομαι Τρίτη θα μου έρθει!
nikpap2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Παιδες τελικα τι παιζε με το στοκ brilliant diamond σχεδον παντου εξαντλημενο. Θα εχουμε θεμα με διαθεσιμοτητες ή φεραν λιγα κομματια και πηγε πολυ καλα?
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nikpap2000 είπε Παιδες τελικα τι παιζε με το στοκ brilliant diamond σχεδον παντου εξαντλημενο. Θα εχουμε θεμα με διαθεσιμοτητες ή φεραν λιγα κομματια και πηγε πολυ καλα? παντού εξαντλημένο? Εγώ από τα πρώτα 6 καταστήματα,τα 5 βλέπω το έχουν άμεσα διαθέσιμο https://www.skroutz.gr/s/29259100/Pokemon-Brilliant-Diamond-Switch-Game.html?from=catspan
nikpap2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Fulgore είπε παντού εξαντλημένο? Εγώ από τα πρώτα 6 καταστήματα,τα 5 βλέπω το έχουν άμεσα διαθέσιμο https://www.skroutz.gr/s/29259100/Pokemon-Brilliant-Diamond-Switch-Game.html?from=catspan Μιλαω για αλυσιδες γιαυτο
Witcher1st Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Nintendo Switch OLED στα 310 απο Amazon Γαλλιας. Λογικα δεν προκειται να δουμε αντιστοιχη προσφορα Ελλαδα, ετσι; Μαλλον ηρθε η στιγμη να το αγορασω.
netgeo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Lazostat είπε Nintendo Switch OLED στα 310 απο Amazon Γαλλιας. Λογικα δεν προκειται να δουμε αντιστοιχη προσφορα Ελλαδα, ετσι; Μαλλον ηρθε η στιγμη να το αγορασω. Ναι αλλά restock μετά τις 22.12 και παραλαβή αρχές Γενάρη.
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Ε αν βρειτε κατι καλυτερο ή το βιαζεστε, ακυρωνετε. Ετσι και αλλιως το αμαζον θα τραβηξει τα χρηματα την ημερα της αποστολης
Witcher1st Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, netgeo είπε Ναι αλλά restock μετά τις 22.12 και παραλαβή αρχές Γενάρη. Δεν το βιαζομαι καθολου. Μαλλον δεν θα το ανοιξω κιολας. Για τα παιδια μου θα το εχω μετα απο 3,4 χρονια απο τωρα. Ακομα εχω κλειστο ενα Nintendo 2DS εδω και 2 χρονια.
ooaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ε αν βρειτε κατι καλυτερο ή το βιαζεστε, ακυρωνετε. Ετσι και αλλιως το αμαζον θα τραβηξει τα χρηματα την ημερα της αποστολης Τσουκ!
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 2:01 ΜΜ, xlinger είπε Για εμένα αξίζει φουλ. Στυλάτο παρκουρίστικο shoot em up με πολύ ταιριαστή μπιτομουσική. Τα levels είναι μικρά εθιστικά 5λεπτα και έχεις δυνατότητα να κάνεις slow motion και να εξοστρακίσεις τις σφαίρες σε διάφορα αντικείμενα όπως τηγανιά κλπ. Το σενάριο αρκετά χιουμοριστικό, γίνεται σουρεάλ σε κάποιες φάσεις αλλά έτσι κι αλλιώς σου μιλάει μια μπανάνα από την πρώτη στιγμή. Ότι πρέπει για "κάτι στα γρήγορα". Ποσο. Εθιστικο. Παιχνίδι. Εβαλα στην άκρη του BOTW για αυτο, για φαντάσου! Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, nikpap2000 είπε Μιλαω για αλυσιδες γιαυτο Επρεπε να το προσδιορίσεις αυτό από την αρχή όμως. Ναι από αλυσίδες ψιλό τελείωσε για τώρα το στοκ όπως φαίνεται,λογικά θα φέρουν και αργότερα αφού υπάρχει ζήτηση και πλησιάζουμε και τις γιορτές. 4 ώρες πριν, ooaris είπε Τσουκ! Επιβεβαιώνω και εγώ το παραπάνω και μου έκανε εντύπωση από τώρα να τραβάνε τα χρήματα για κάτι που λένε ότι θα έρθει σε κανά μήνα. 1
anarchy79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έψαχνα στο store , το κάνω που και που, και κατέβασα κάποια demo για να τα δούμε με τον γιο. Κατέβασα που λέτε και το ALPACA BALL ALL STARS!!! Παίδες , τρελό γέλιο, ειλικρινά τρελό γέλιο. Ποδοσφαιράκι κατά κάποιο τρόπο με τα ζωάκια αυτά που χτυπάνε την μπάλα με το κεφάλι. Όποιος έχει μικρό/α παιδιά, ας δει το demo. Οι hardcore παίχτες ας σταματήσουν να διαβάζουν εδώ Οι γονείς όμως με τα μικρά θα το ευχαριστηθουν. Το θέμα είναι ότι είναι πανάκριβο (20 ευρώ) και χωρίς online, αν είχε online ίσως να τα άξιζε. Παρόλα αυτά σκέφτηκα να το βρω σε physical και το βρήκα εκτός Ελλάδος με τιμή 49.99!!! Προφανώς αστειεύονται κάποιοι. Επειδή όμως άρεσε στον μικρό, ίσως περιμένω μέχρι την Πέμπτη μην μπει καμία προσφορά και μετά θα το κατεβάσω και θα είναι το δώρο για τα Χριστούγεννα το δικό μου. Ο Άγιος Βασίλης έχει δρομολογήσει να του φέρει τα στρουμφάκια σε physical game , ένα επιτραπέζιο (το ψάχνει ο άγιος ακόμα) και ένα βιβλίο (μια από τα ίδια με πριν). Αλλά ειλικρινά όσοι έχετε παιδιά, κατεβάστε το demo. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάνα τέτοιο παιχνίδι αντίστοιχα διασκεδαστικό , ας το πράξει ελεύθερα. Καλό βράδυ. Υ.Γ : Διαβαζω καλές κριτικές και για το :"inside", για μένα αυτό όχι για τον μικρό. 1.99 κάνει από 19.99. Στο metacritic έχει μεγάλη βαθμολογία, αξίζει όντως ? Το έχει κανείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
prefuse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) για παιδί 9-10 χρονών που αγαπάει τα αυτοκίνητα και κάνει παιδικό kart, ποιο παιχνίδι racing θα του προτείνατε στο switch; ή γενικότερα, ποια κονσόλα θα ήταν προτιμότερη; switch με 2-3 παιχνίδια, ps4/5 με συνδρομή και κανα παιχνίδι, xbox series x με συνδομή και κανα παιχνίδι; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από prefuse
Swimmer21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 33 minutes ago, anarchy79 said: Καλησπέρα σας. Έψαχνα στο store , το κάνω που και που, και κατέβασα κάποια demo για να τα δούμε με τον γιο. Κατέβασα που λέτε και το ALPACA BALL ALL STARS!!! Παίδες , τρελό γέλιο, ειλικρινά τρελό γέλιο. Ποδοσφαιράκι κατά κάποιο τρόπο με τα ζωάκια αυτά που χτυπάνε την μπάλα με το κεφάλι. Όποιος έχει μικρό/α παιδιά, ας δει το demo. Οι hardcore παίχτες ας σταματήσουν να διαβάζουν εδώ Οι γονείς όμως με τα μικρά θα το ευχαριστηθουν. Το θέμα είναι ότι είναι πανάκριβο (20 ευρώ) και χωρίς online, αν είχε online ίσως να τα άξιζε. Παρόλα αυτά σκέφτηκα να το βρω σε physical και το βρήκα εκτός Ελλάδος με τιμή 49.99!!! Προφανώς αστειεύονται κάποιοι. Επειδή όμως άρεσε στον μικρό, ίσως περιμένω μέχρι την Πέμπτη μην μπει καμία προσφορά και μετά θα το κατεβάσω και θα είναι το δώρο για τα Χριστούγεννα το δικό μου. Ο Άγιος Βασίλης έχει δρομολογήσει να του φέρει τα στρουμφάκια σε physical game , ένα επιτραπέζιο (το ψάχνει ο άγιος ακόμα) και ένα βιβλίο (μια από τα ίδια με πριν). Αλλά ειλικρινά όσοι έχετε παιδιά, κατεβάστε το demo. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάνα τέτοιο παιχνίδι αντίστοιχα διασκεδαστικό , ας το πράξει ελεύθερα. Καλό βράδυ. Υ.Γ : Διαβαζω καλές κριτικές και για το :"inside", για μένα αυτό όχι για τον μικρό. 1.99 κάνει από 19.99. Στο metacritic έχει μεγάλη βαθμολογία, αξίζει όντως ? Το έχει κανείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για 1.99 φυσικά και αξίζει. Απλα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, σαν το limbo αν το έχεις παίξει ποτέ. Γενικά είτε θα σου αρέσει είτε όχι. Αν σου αρέσει θα κολλήσεις και θα το τερματίσεις σε μια μέρα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα