anarchy79 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ωραίο το oled, πολύ όμορφο θα έλεγα και κυρίως αυτό το λευκό χρώμα. Για κάποιον που δεν έχει και σκέφτεται να πάρει το θεωρώ μονόδρομο. Για όσους έχουν όμως (έχω v1), δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο, εφόσον και η κονσόλα που έχουν κάνει ακριβώς τα ίδια, εκτός και έχουν οικονομική δυνατότητα . Πάντως ξαναλέω, είναι πιο όμορφο γενικά ως κονσόλα και ως dock, αλλά περί ορεξεως... κολοκυθόπιτα
gust Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 V1 Hacked FTW + Steam Deck................Ολα τα άλλα μύθος...... 1 2
Snolly Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 καλημερα σε ολους, εχω προπαραγγειλει απο germanos εδω και καμια 20ρια μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση και η παραγγελια στο ιδιο στατους εδω και μερες. δεν νομιζω δηλαδη να παραλαβω σημερα από ο,τι βλεπω στα ελληνικα καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα (πλην του γερμανου - που δεν θεωρω πως ειναι αληθεια το "αμεσα διαθεσιμο") οποιος παραλαβει σημερα αυριο ειναι πολυ τυχερος. στο σκρουτζ εχει 1! μονο καταστημα με προπαραγγελια.
adonisGER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Ωραίο το oled, πολύ όμορφο θα έλεγα και κυρίως αυτό το λευκό χρώμα. Για κάποιον που δεν έχει και σκέφτεται να πάρει το θεωρώ μονόδρομο. Για όσους έχουν όμως (έχω v1), δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο, εφόσον και η κονσόλα που έχουν κάνει ακριβώς τα ίδια, εκτός και έχουν οικονομική δυνατότητα . Πάντως ξαναλέω, είναι πιο όμορφο γενικά ως κονσόλα και ως dock, αλλά περί ορεξεως... κολοκυθόπιτα Όπως τα λες είναι φίλτατε. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να το πάρεις εάν έχεις το V1 ή V2. Μικρές οι διαφορές για να δικαιολογηθεί αυτό το ποσό. Αλλά για εμάς που έχουμε πρόβλημα με ότι σχετικό βγάζει η Nintendo είναι μονόδρομος 😛 1
Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Snolly είπε καλημερα σε ολους, εχω προπαραγγειλει απο germanos εδω και καμια 20ρια μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση και η παραγγελια στο ιδιο στατους εδω και μερες. δεν νομιζω δηλαδη να παραλαβω σημερα από ο,τι βλεπω στα ελληνικα καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα (πλην του γερμανου - που δεν θεωρω πως ειναι αληθεια το "αμεσα διαθεσιμο") οποιος παραλαβει σημερα αυριο ειναι πολυ τυχερος. στο σκρουτζ εχει 1! μονο καταστημα με προπαραγγελια. θεωρώ απο εβδομάδα θα σου έρθει. Πάντως ότι έχει δείξει η ιστορία τον τελευταίο χρόνο (ειδικά με τα ps5). Αγορές ΜΟΝΟ από ΠΛΑΙΣΙΟ.
christos_75 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ωραιο το OLED παιδες. το ειδα σε φιλο απο κοντα. εντυπωση μου εκανε ακομα και το κουτι του που ειναι πιο μαζεμενο. καλοπαιχνιδο οσοι τυχεροι το παραλαβετε τωρα. https://www.nintendo.co.uk/News/2021/October/Ask-the-Developer-Vol-2-Nintendo-Switch-OLED-Model-2055360.html Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από christos_75 7
Snolly Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 μολις μιλησα με Γερμανο, δεν εχουν παραλαβει καν οι ιδιοι. απο βδομαδα και βλεπουμε 2
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Και μένα από βδομάδα μου είπε ο Κωτσόβολος.
dekulinkgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για εμας που δεν προκειται να παιξουν το metroid αυτο το Σ-Κ ,το tetris effect εχει 25% εκπτωση στο eshop. 10 ώρες πριν, chek2fire είπε Να ρωτήσω τώρα τα game save που έχουμε στο παλιό switch λέτε αν βάλουμε την κάρτα μέσα σε αυτό εδώ να τα δει η κονσόλα κανονικά? Λογικα οχι.Τα saves δεν μπορουν να μεταφερθουν στην καρτα.Πρεπει να πας system settings ->data management ->transfer your save data ->Send save data to another console.Bεβαια αν εχεις switch online ισως να μεταφερονται αυτοματα μεσω cloud??Δεν ειμαι σιγουρος ομως. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από dekulinkgr
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Για εμας που δεν προκειται να παιξουν το metroid αυτο το Σ-Κ ,το tetris effect εχει 25% εκπτωση στο eshop. Λογικα οχι.Τα saves δεν μπορουν να μεταφερθουν στην καρτα.Πρεπει να πας system settings ->data management ->transfer your save data ->Send save data to another console.Bεβαια αν εχεις switch online ισως να μεταφερονται αυτοματα μεσω cloud??Δεν ειμαι σιγουρος ομως. αυτή η διαδικασία θέλει τις δύο κονσόλες ανοιχτές και δίπλα?
Grim Ripper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Κάτι που ήδη περιμέναμε (και γνωρίζαμε αν δεν κάνω λάθος). https://www.ifixit.com/News/51167/new-nintendo-switch-same-drifting-joy-cons 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Για εμας που δεν προκειται να παιξουν το metroid αυτο το Σ-Κ , Σήμερα βάλανε dual Apex diablos event στο rise ακόμα δε το πήρες ?🦊🦊
johnny7_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Vagosman είπε Don't ride the hype train. Δύσκολα δικαιολογεί κάποιος τα 370 για την OLED μόνο. Ειδικά που docked δεν θα έχεις απολύτως καμία διαφορά. Docked έχει καλύτερο και σταθερότερο internet λόγω καλωδίου. Handheld έχει αυτά που ειπώθηκαν Tabletop έχει σταθερότερο μεγάλο kickstand Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από johnny7_7
ison Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 https://www.germanos.gr/product/gaming/games/nintendo-switch-games/metroid-dread-special-edition-nintendo-switch/?productId=20406873 Για οποιον το ψαχνει διαθεσιμο δειχνει 1
sotirisl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 παιδιά, διαβάζω ότι σε δέκα ώρες στο metroid dread έχεις δει και έχεις κάνει τα πάντα, ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα