Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Te0sX said:

Πείτε με και κακό, αλλά με απογοητεύει λίγο να βλέπω τετοια γραφικα ακομα και μεσα στο 2025 σε παιχνίδι σαν το νεο Metroid, που στο είδος του με πιο ρεαλιστικά γραφίκα του περιβάλλοντος μπορεί να γινει μια πολυ πιο απολαυστική εμπειρία. Κρίμα.

Το game έπρεπε να τρέχει σε φορητό H/W δεκαετίας, άθλος είναι και που έχει τέτοια γραφικά.

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο NSw2 θα έχει βελτιώσεις του τύπου μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερα καρέ.

25 minutes ago, mansa2k said:

Οι ψυχικές δυνάμεις στο ΜΡ4 δεν θυμίζουν κάτι από το Dominion Rod στο Twilight Princess;

Ναι κι εμένα μου έφεραν σε κάτι τέτοιο. Δεν μου φάνηκε για open-world το game πάντως, μακάρι να έχουν διαφοροποιήσει λίγο την συνταγή σε σχέση με τα προηγούμενα.

Επίσης, είμαι περίεργος να δω τι υλοποίηση θα έχουν κάνει με τα joycons. Το scheme όπου χρησιμοποιείς τα χέρια του χαρακτήρα σε προοπτική πρώτου πρωσόπου είναι το ιδανικό για gestures κλπ.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν μου φάνηκε για open-world το game πάντως, μακάρι να έχουν διαφοροποιήσει λίγο την συνταγή σε σχέση με τα προηγούμενα.

Είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε κάτι τέτοιο. Τα Zelda NSW τοποθετούσαν αρχικά σ'ένα περιορισμένο χώρο αρχικά τον παίκτη. Αφού ολοκλήρωνε τα πρώτα βήματα και αποκτούσε πρόσβαση (και εκπαίδευση) πάνω στα Runes τότε προχωρούσε στο open world. Το ίδιο αντίστοιχα μπορεί να συμβαίνει με το ΜΡ4. Αρχικά κάποια γραμμικά μονοπάτια και μετέπειτα μεγαλύτερη ελευθερία. Μένει να δούμε σε ποιο βαθμό θα προσφέρεται.

Edit: Οι καθοδηγούμενες βολές σε psychic mode δεν θυμίζουν πάλι Zelda αλλά από το Skyward Sword και το Beetle; Λογικά θα έχει και άλλες χρήσεις πέρα από τους εχθρούς.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.

Παρά το γεγονός ότι το hype για το νέο σύστημα έχει πάει στο Θεό δεν μπορώ να μην δώσω εύσημα στην Monolith soft για το υπέροχο port του Xenoblade chronicles X. 

Έχω φτάσει αισίως τις 24 ώρες ήδη και πραγματικά το γουστάρω τρελά. Αισθάνομαι στον ίδιο βαθμό το δέος που είχα αισθανθεί όταν το έπαιξα στο WiiU. Πραγματικά είναι παιχνίδι άλλης νοοτροπίας και κοψιας. 

Ενδιαφέρον ότι υπάρχει κρυφό mode 60fps οπότε ίδωμεν το upgrade για Switch 2. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Παρά το γεγονός ότι το hype για το νέο σύστημα έχει πάει στο Θεό δεν μπορώ να μην δώσω εύσημα στην Monolith soft για το υπέροχο port του Xenoblade chronicles X. 

Έχω φτάσει αισίως τις 24 ώρες ήδη και πραγματικά το γουστάρω τρελά. Αισθάνομαι στον ίδιο βαθμό το δέος που είχα αισθανθεί όταν το έπαιξα στο WiiU. Πραγματικά είναι παιχνίδι άλλης νοοτροπίας και κοψιας. 

Ενδιαφέρον ότι υπάρχει κρυφό mode 60fps οπότε ίδωμεν το upgrade για Switch 2. 

Ο κόσμος του και γενικά το οικοσύστημα τού σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά masters του world design.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις για το Switch 2, έκανα ένα αφιέρωμα για τα 5 καλύτερα exclusives και τα 5 καλύτερα indie στο Nintendo Switch. Όποιος θέλει ας ρίξει ένα βλέφαρο. 😁😁😁

Spoiler

Οι 5+5 καλύτεροι τίτλοι του Nintendo Switch

Nintendo-Switch-728x416.png

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και έτσι μια από τις πιο επιτυχημένες κονσόλες όλων των εποχών (αν όχι η πιο επιτυχημένη) θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η Nintendo ανακοίνωσε τον διάδοχο του Nintendo Switch και στο προσεχές Nintendo Direct, στις 2 Απριλίου θα πέσει η αυλαία για την υβριδική κονσόλα που άλλαξε την βιομηχανία.

Και λέμε άλλαξε, διότι 8 χρόνια πριν, όταν και κυκλοφόρησε ύστερα από την παταγώδη αποτυχία του Wii U, κανείς στην βιομηχανία δεν φανταζόταν πως μια handheld κονσόλα θα κυριαρχούσε, χτυπώντας στα ίσια τους ανταγωνιστές της. Είτε λοιπόν η Nintendo “διάβασε” σωστά τις συνθήκες της αγοράς, είτε τις δημιούργησε η ίδια, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Πλέον όλοι οι κατασκευαστές hardware στρέφονται προς τη δημιουργία φορητών κονσολών. Το έκαναν η Valve, η Asus και η Lenovo. Το ψηλάφισε η Sony με το PlayStation Portal, ενώ οι φήμες για δημιουργία handheld κονσολών από Sony και Microsoft, δίνουν και παίρνουν.

Το βασικό όμως πλεονέκτημα της Nintendo είναι παραδοσιακά το software. Τα exclusives παιχνίδια της που σε έμπνευση και πρωτοτυπία απέχουν παρασάγγας από τα τετριμμένα. Μαζί με αυτά και λόγω της φύσης της κονσόλας, οι κάτοχοι του Switch βρήκαν επιπλέον αξία σε indie τίτλους, οι οποίοι αφενός δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις από το hardware και αφετέρου κατέστη δυνατόν να παιχτούν οπουδήποτε. Από το κρεβάτι του σπιτιού μας λίγο πριν κοιμηθούμε, μέχρι και σε ένα ταξίδι με τα μέσα συγκοινωνίας, το Nintendo Switch μας κράτησε εξαιρετική συντροφιά τα τελευταία 8 χρόνια.

Έτσι, με αφορμή την ανακοίνωση του Nintendo Switch 2, η οποία σηματοδοτεί και το ουσιαστικό τέλος του original Switch, η ομάδα του Insertcoingr, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στην κονσόλα, φτιάχνοντας δυο λίστες με τους 5 καλύτερους exclusives και τους 5 καλύτερους indie τίτλους που παίξαμε στην απερχόμενη κονσόλα της Nintendo. Φυσικά κάθε ένσταση είναι κατανοητή και σεβαστή, αφού τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν και έκαναν τη διαφορά ήταν δεκάδες και ο καθένας έχει το δικό του γούστο.

https://insertcoingr.gr/αφιερώματα/nintendo-switch-5-plus-5-best-games/

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιμένετε να κάνει καποιος την αρχή; Εξαιρετικό direct, πολυ ωραία πράγματα για το Switch 2 και ευτυχώς με καποια παιχνίδια που έδειξαν τα γραφικα του φαίνεται οντως πολυ δυνατά. Το Metroid για το Switch 2 στο κλιπ επάνω φαινεται επικό οντως 😍 (βάλτε ανάλυση 4k).  To Donkey Kong φαινεται επίσης καταπληκτικό!

Επεξ/σία από Te0sX
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Te0sX είπε

περιμένετε να κάνει καποιος την αρχή; Εξαιρετικό direct, πολυ ωραία πράγματα για το Switch 2 και ευτυχώς με καποια παιχνίδια που έδειξαν τα γραφικα του φαίνεται
😍

Τα upscaled GC παιχνίδια ήταν μια πολυ καλή προσθήκη, αν και ακουγόταν καιρό, πάλι εντυπωσιαστηκα με το αποτέλεσμα. Επίσης, αποκλειστικό FromSoftware!

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Te0sX said:

περιμένετε να κάνει καποιος την αρχή; Εξαιρετικό direct, πολυ ωραία πράγματα για το Switch 2 και ευτυχώς με καποια παιχνίδια που έδειξαν τα γραφικα του φαίνεται οντως πολυ δυνατά. Το Metroid για το Switch 2 στο κλιπ επάνω φαινεται επικό οντως 😍 (βάλτε ανάλυση 4k).  To Donkey Kong φαινεται επίσης καταπληκτικό!

Εδώ είναι η κουβέντα για το NSw2.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έκατσα σήμερα να παίξω και βρήκα τν ευκαιρία να το συνδέσω στην τηλεόραση.

Παρατήρησα μια καθυστέρηση του χειριστηρίου στις κινήσεις, το οποία το ΧΑ παρατηρήσει κ παλιότερα σε άλλα παιχνίδια...

Ισχύει όντως λόγω ότι στν ουσία το χειριστήριο γίνεται ασύρματο; ή είναι η ιδέα Μ;

Και αν όντως υπάρχει καθυστέρηση υπάρχει κανενας τρόπος εξαληψεις αυτού η πρέπει να πάω σε άλλο χειριστήριο;

Δημοσ.
2 hours ago, Tzini_Gr said:

Έκατσα σήμερα να παίξω και βρήκα τν ευκαιρία να το συνδέσω στην τηλεόραση.

Παρατήρησα μια καθυστέρηση του χειριστηρίου στις κινήσεις, το οποία το ΧΑ παρατηρήσει κ παλιότερα σε άλλα παιχνίδια...

Ισχύει όντως λόγω ότι στν ουσία το χειριστήριο γίνεται ασύρματο; ή είναι η ιδέα Μ;

Και αν όντως υπάρχει καθυστέρηση υπάρχει κανενας τρόπος εξαληψεις αυτού η πρέπει να πάω σε άλλο χειριστήριο;

Βάλε τις ρυθμίσεις της εικόνας της τηλεόρασης στο "Game Mode" και θα είσαι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους , μιας και πλέον γνωρίζουμε τα specs του Switch2 , θεωρείτε αξίζει η αγορά του oled? 

Η χρήση θα είναι αποκλειστικά σε games τύπου Pokémon και Mario και όχι τόσο heavy user. Επισης αυτό που με απασχολεί επειδή δεν έχω ιδέα, δεν έχω πιάσει ποτέ μου switch να ασχοληθώ , είναι εάν στο μέλλον θα υπάρχει υποστήριξη ή όχι. Πχ κάτι ανάλογο με ps4/ps5 που οι περισσότεροι τίτλοι βγαίνουν και στις 2 κονσόλες.

Σας ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από dimitrissa
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα σε όλους , μιας και πλέον γνωρίζουμε τα specs του Switch2 , θεωρείτε αξίζει η αγορά του oled? 

Η χρήση θα είναι αποκλειστικά σε games τύπου Pokémon και Mario και όχι τόσο heavy user. Επισης αυτό που με απασχολεί επειδή δεν έχω ιδέα, δεν έχω πιάσει ποτέ μου switch να ασχοληθώ , είναι εάν στο μέλλον θα υπάρχει υποστήριξη ή όχι. Πχ κάτι ανάλογο με ps4/ps5 που οι περισσότεροι τίτλοι βγαίνουν και στις 2 κονσόλες.

Σας ευχαριστώ πολύ 

Το oled εχει περιπου 350 ευρω.Το switch 2 η τιμη του ειναι 480 καπου εκει.Για 150 ευρω διαφορα προτιμησε το switch 2.Θα παιζεις οτι παλιο και καινουργιο θα βγει για την κονσολα.Το ποσο θα υποστηριξει η νιντεντο το swich 1 με καινουργια παιχνιδια δεν το γνωριζω, αλλα μην περιμενεις μεγαλη υποστηριξη.Φανταζομαι για κανα χρονο ακομα θα βγαινουν παιχνιδια για το 1.Μετα τελος.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...