Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη που να χωράει μέσα το switch μαζί με τα hori split pad pro;

Δημοσ.
2 hours ago, -WISE- said:

Καλημέρα παίδες. Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη που να χωράει μέσα το switch μαζί με τα hori split pad pro;

Έχω πάρει αυτή και έχω βγάλει το κάτω μαξιλαράκι. 

https://www.skroutz.gr/s/25793631/Ugreen-Nintendo-Switch-Anti-Shock-Case-Yfasmatini-THiki-Metaforas-Version-A-Small-26x13x8-8cm-gia-Konsola-Switch-Mayri-50275.html?product_id=209018741&sponsored=listing

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά έχει βρει κάποιος joystick covers (όχι grips μπαίνουν πάνω από το ήδη υπάρχον) που να είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα λευκό/γκρι με τα μανίσια του switch lite? έχω πάρει και ολόκληρο το μηχανισμό αλλά και σκέτα covers από Κίνα αλλά το χρώμα είναι milk white και όχι αυτό το γκριζωπό που έχει από τη Ν.

Αυτά εδώ που η εταιρεία τα αναφέρει ως lite grey είναι άραγε τα ίδια ή είναι λευκά και αυτά?

Δημοσ.

Θυμίστε λίγο. Ψάχνω να αγοράσω ξανά thump sticks για pro controller της skull & Co. Έχει κάπου στο temu. Δε θυμάμαι από πιο site τα είχα αγοράσει και στο temu λίγο που έψαξα νομίζω δεν τα βρήκα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, broxopios είπε

Θυμίστε λίγο. Ψάχνω να αγοράσω ξανά thump sticks για pro controller της skull & Co. Έχει κάπου στο temu. Δε θυμάμαι από πιο site τα είχα αγοράσει και στο temu λίγο που έψαξα νομίζω δεν τα βρήκα

Εγώ είχα πάρει αυτά από Ali.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν πρόκειται να βγάλω άκρη με τόσες σελίδες.

Στο switch του μικρού, μου κάνει νούμερα το μπλε αρίστερο joycon. Όλο low battery και δεν φορτιζει βάζοντας το επάνω στη συσκευή. Το εικονιδιο δεν δείχνει τον κεραυνό, για την ακρίβεια το δείχνει ελάχιστα. Το αναγνωρίζει όμως και παίζεις κανονικά όταν είναι κουμπωμένο επάνω.

Είναι θέμα μπαταρίας ή επαφών και δεν κάνει φόρτιση;

Να το στείλω κάπου για επισκευή και που; Μένω Ναύπλιο οπότε θα πρέπει να παίξει courier.

Ή να πάρω κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/17073644/Vasi-Fortisis-gia-4-cheiristiria-Switch-Mayri.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ν πρέπει να είναι σαν το δημόσιο. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί περίμεναν την τελευταία στιγμή και πριν την παρουσίαση του διαδόχου να ανακοινώσουν direct για το τωρινό σύστημα.

Δεν περιμένουμε εκπλήξεις, λογικά θα είναι περισσότερο σε μεταφορές και remakes.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με προλαβες mansa2k

Οποτε αυριο θα δουμε την full παρουσιαση του metroid prime 4 καθως υπενθυμιζω ειναι switch 1 τιτλος.Οι φημες που λεγανε οτι θα επισκιασει το metroid οτιδηποτε αλλο δειξει αφορουσε λογικα το αυριανο direct και οχι του switch 2.

Σιγουρα παντως θα δειξει τι upgrade θα του επιφερει την αλλη εβδομαδα το switch 2.

Ααα και μιας και λεμε για metroid,για να ακουσω αυριο θα δουμε το silksong ή την επομενη εβδομαδα??

Καθε απαντηση να επισυναπτεται με 1 ευρω....😛😛😛😛

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Haha 4
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, mansa2k said:

Η Ν πρέπει να είναι σαν το δημόσιο. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί περίμεναν την τελευταία στιγμή και πριν την παρουσίαση του διαδόχου να ανακοινώσουν direct για το τωρινό σύστημα.

Δεν περιμένουμε εκπλήξεις, λογικά θα είναι περισσότερο σε μεταφορές και remakes.

when-nick-young-the-basketball-player-met-nick-young-the-meme-body-image-1485378510.jpg.webp.46372ff50ecf1fdd474565af097ccf32.webp

Αλήθεια; Στήνουν Nintendo Direct για το NSw ενώ σε μια βδομάδα έχουν την παρουσίαση του NSw2;

Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, πραγματικά. Τέρμα yolo είναι η φάση τους.

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...