lp_fan_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, imarobot είπε Όχι αλλα σκόπευα να πάρω κάποιους κλασικούς τίτλους που έπαιζα παλαιότερα Για ποιον λόγο? Αφού υποτίθεται και στο καινούργιο switch που θα βγει θα μπορείς να παίζεις και παλαιότερους τίτλους... 200 ευρώ θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν cfw δηλαδή τσιπαρισμένο με λίγα λόγια. Μόνο τότε θα άξιζε να πάρεις το παλιό switch. Ο φίλος σου θέλει να ξεπουλήσει για να πάρει το νέο και νομίζω άργησε ήδη να το πουλήσει, αν δεν είναι τσιπαρισμένο δεν θα μπορέσει να το δώσει,καλύτερα βάλε άλλα 200 και πάρε το καινούργιο.
imarobot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Για ποιον λόγο? Αφού υποτίθεται και στο καινούργιο switch που θα βγει θα μπορείς να παίζεις και παλαιότερους τίτλους... 200 ευρώ θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν cfw δηλαδή τσιπαρισμένο με λίγα λόγια. Μόνο τότε θα άξιζε να πάρεις το παλιό switch. Ο φίλος σου θέλει να ξεπουλήσει για να πάρει το νέο και νομίζω άργησε ήδη να το πουλήσει, αν δεν είναι τσιπαρισμένο δεν θα μπορέσει να το δώσει,καλύτερα βάλε άλλα 200 και πάρε το καινούργιο. Δεν θα σκεφτόμουν για το τσιπαρισμένο και προφανώς το καινούργιο θα αξίζει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Επίσης δεν μιλάμε για ανοιχτό αλλά για σφραγιστώ προϊόν.
marius.t Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, imarobot είπε Δεν θα σκεφτόμουν για το τσιπαρισμένο και προφανώς το καινούργιο θα αξίζει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Επίσης δεν μιλάμε για ανοιχτό αλλά για σφραγιστώ προϊόν. 200 ευρώ κλειστό oled είναι πολύ καλή περίπτωση. αρκεί να μην θελήσεις σύντομα το 2. δηλαδή, δίνεις τώρα 200 και σε 5 πχ χρόνια 400-450 για να πάρεις το αναβαθμισμένο switch 2(αν θελήσεις). υπολόγισε τι σε βολεύει/συμφέρει περισσότερο. δες και πόσα παιχνίδια θες να παίξεις και αν θα είναι αρκετά ώστε να σε κρατήσουν σε μια τέτοια περίπτωση
thagkol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, marius.t said: 200 ευρώ κλειστό oled είναι πολύ καλή περίπτωση. αρκεί να μην θελήσεις σύντομα το 2. δηλαδή, δίνεις τώρα 200 και σε 5 πχ χρόνια 400-450 για να πάρεις το αναβαθμισμένο switch 2(αν θελήσεις). υπολόγισε τι σε βολεύει/συμφέρει περισσότερο. δες και πόσα παιχνίδια θες να παίξεις και αν θα είναι αρκετά ώστε να σε κρατήσουν σε μια τέτοια περίπτωση 200 ευρώ σφραγισμένο Oled το έπαιρνα χθες αν δεν είχα ήδη. 1
lp_fan_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Έχω χάσει κάτι ρε παιδιά? Τι λέτε? Το καινούργιο switch δεν έχει και αναβαθμισμένο hardware εκτός εμφάνισης? Για ποιον λόγο να πετάξεις 200 ευρώ για παλιά κονσόλα, όταν σε 1-1,5 μήνα βγαίνει η νέα βελτιωμένη κονσόλα?
Bourdoulas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, imarobot είπε Καλησπέρα, φίλος μου δίνει το Switch oled καινούργιο για 200€. Θεωρείτε αξίζει εν όψει της κυκλοφορίας του 2; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με gaming απλά το θέλω για να περνάει η ώρα. Να μην σκέφτεσαι το 2 γιατί αν έχεις ενδοιασμούς για τα 200 ευρώ τότε για τα 400+ που θα ζητάει για το 2 δεν θα το συζητάς καν. Αξίζει με τα 1000 το OLED, ειδικά σε αυτή την τιμή. 1
Tatofski64 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Πάρτο και άμα δεν σου κάνει το πουλάς εδώ σε λιγότερο από 2,3 μέρες. Δεν χάνεις τίποτα, ίσα ίσα για χαλαρό παιχνίδι είναι ότι πρέπει. 1
thagkol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου On 21/02/2025 at 20:56, lp_fan_1 said: Έχω χάσει κάτι ρε παιδιά? Τι λέτε? Το καινούργιο switch δεν έχει και αναβαθμισμένο hardware εκτός εμφάνισης? Για ποιον λόγο να πετάξεις 200 ευρώ για παλιά κονσόλα, όταν σε 1-1,5 μήνα βγαίνει η νέα βελτιωμένη κονσόλα? Το καινούριο μέχρι να έρθει Ελλάδα και να το πάρεις στα χέρια σου μιλάμε για κανά 6μηνο στο νερό. Επίσης θα έχει τα διπλάσια λεφτά και όχι οθόνη OLED. 200 ευρώ για σφραγισμένο OLED είναι πολύ καλή τιμή νομίζω αν κάποιος δεν έχει καθόλου switch. Αν του αρέσει, μπορεί μετά να πάρει το καινούριο σε 2-3 χρόνια. 1
Giorgos Markis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2025 στις 8:35 ΠΜ, imarobot είπε Καλησπέρα, φίλος μου δίνει το Switch oled καινούργιο για 200€. Θεωρείτε αξίζει εν όψει της κυκλοφορίας του 2; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με gaming απλά το θέλω για να περνάει η ώρα. Βάλε τα κάτω και σκέψου αν θα ξενερώσεις ή όχι όταν βγει το 2, ενώ θα έχεις το 1. Με δεδομένο το ότι τα παιχνίδια του 1 θα παίζουν και στο 2 και με τους τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το 2 (δεν είναι και πολλοί). Αν δεν σε πειράζει, πάρτο κατευθείαν, η τιμή είναι τέλεια για καινούργιο και η βιβλιοθήκη παιχνιδιών είναι τεράστια, που θα έχεις να παίζεις και για αρκετά μετά την κυκλοφορία του 2. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Giorgos Markis
ObeyWario! Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2025 στις 7:39 ΜΜ, Te0sX είπε To WarioLand 3 για το Color είναι απλά εξαιρετικό παιχνίδι! Μου φέρνει απίστευτες αναμνήσεις και το έχω ακόμα σε κασέτα Γενικά είναι μια σειρά που θα μπορούσε άνετα η Νιτεντο να την συνεχίσει με νέα παιχνίδια, οπως και το Donkey Kong. Αντίστοιχα για μένα το πρώτο Wario land (super mario 3) το οποίο παραμένει ένα απτα αγαπημένα.Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η nintendo έχει ελάχιστα προϊόντα με τον warioυ Τα παιχνίδια του switch 2 θα παίζουν στο 1; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, ObeyWario! said: Τα παιχνίδια του switch 2 θα παίζουν στο 1; Προφανώς και όχι. 1
ObeyWario! Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Malthador είπε Προφανώς και όχι. Οπότε απτο καλοκαίρι ότι τίτλοι βγαίνουν θα είναι μόνο για το 2;
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 6 hours ago, ObeyWario! said: Οπότε απτο καλοκαίρι ότι τίτλοι βγαίνουν θα είναι μόνο για το 2; Όχι, δεν νομίζω, θεωρώ ότι το OG Switch θα συνεχίσει να υποστηρίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια. Υπάρχουν 150m NSw εκεί έξω, δεν πιστεύω ότι θα κόψουν μαχαίρι τις κυκλοφορίες. Πιστεύω ότι με εξαίρεση το MK9, ότι βγει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα κυκλοφορεί και στα δύο συστήματα, πιθανότατα με βελτιώσεις στο NSw2. Από το επόμενο καλοκαίρι και μετά θα βλέπουμε σιγά σιγά exclusives, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα 1st και 2nd-party της Ν. 1 1
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για όποιον το ξέχασε, καθώς είχε μια μικρή καθυστέρηση, ήρθε και αυτό σήμερα: Το Νοέμβριο του 23 είχα βάλει την παραγγελία! Επεξ/σία 6 Μαρτίου από NickTG 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα