Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imarobot είπε

Όχι αλλα σκόπευα να πάρω κάποιους κλασικούς τίτλους που έπαιζα παλαιότερα 

Για ποιον λόγο? Αφού υποτίθεται και στο καινούργιο switch που θα βγει θα μπορείς να παίζεις και παλαιότερους τίτλους...

200 ευρώ θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν cfw δηλαδή τσιπαρισμένο με λίγα λόγια. Μόνο τότε θα άξιζε να πάρεις το παλιό switch. Ο φίλος σου θέλει να ξεπουλήσει για να πάρει το νέο και νομίζω άργησε ήδη να το πουλήσει, αν δεν είναι τσιπαρισμένο δεν θα μπορέσει να το δώσει,καλύτερα βάλε άλλα 200 και πάρε το καινούργιο.

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Για ποιον λόγο? Αφού υποτίθεται και στο καινούργιο switch που θα βγει θα μπορείς να παίζεις και παλαιότερους τίτλους...

200 ευρώ θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν cfw δηλαδή τσιπαρισμένο με λίγα λόγια. Μόνο τότε θα άξιζε να πάρεις το παλιό switch. Ο φίλος σου θέλει να ξεπουλήσει για να πάρει το νέο και νομίζω άργησε ήδη να το πουλήσει, αν δεν είναι τσιπαρισμένο δεν θα μπορέσει να το δώσει,καλύτερα βάλε άλλα 200 και πάρε το καινούργιο.

Δεν θα σκεφτόμουν  για το τσιπαρισμένο και προφανώς το καινούργιο θα αξίζει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Επίσης δεν μιλάμε για ανοιχτό αλλά για σφραγιστώ προϊόν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imarobot είπε

Δεν θα σκεφτόμουν  για το τσιπαρισμένο και προφανώς το καινούργιο θα αξίζει καλύτερα σε βάθος χρόνου. Επίσης δεν μιλάμε για ανοιχτό αλλά για σφραγιστώ προϊόν.

200 ευρώ κλειστό oled είναι πολύ καλή περίπτωση. αρκεί να μην θελήσεις σύντομα το 2. δηλαδή, δίνεις τώρα 200 και σε 5 πχ χρόνια 400-450 για να πάρεις το αναβαθμισμένο switch 2(αν θελήσεις).  υπολόγισε τι σε βολεύει/συμφέρει περισσότερο. δες και πόσα παιχνίδια θες να παίξεις και αν θα είναι αρκετά ώστε να σε κρατήσουν σε μια τέτοια περίπτωση

Δημοσ.
1 hour ago, marius.t said:

200 ευρώ κλειστό oled είναι πολύ καλή περίπτωση. αρκεί να μην θελήσεις σύντομα το 2. δηλαδή, δίνεις τώρα 200 και σε 5 πχ χρόνια 400-450 για να πάρεις το αναβαθμισμένο switch 2(αν θελήσεις).  υπολόγισε τι σε βολεύει/συμφέρει περισσότερο. δες και πόσα παιχνίδια θες να παίξεις και αν θα είναι αρκετά ώστε να σε κρατήσουν σε μια τέτοια περίπτωση

200 ευρώ σφραγισμένο Oled το έπαιρνα χθες αν δεν είχα ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω χάσει κάτι ρε παιδιά? Τι λέτε? Το καινούργιο switch δεν έχει και αναβαθμισμένο hardware εκτός εμφάνισης?

Για ποιον λόγο να πετάξεις 200 ευρώ για παλιά κονσόλα, όταν σε 1-1,5 μήνα βγαίνει η νέα βελτιωμένη κονσόλα?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, imarobot είπε

Καλησπέρα, φίλος μου δίνει το Switch oled καινούργιο για 200€. Θεωρείτε αξίζει εν όψει της κυκλοφορίας του 2; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με gaming απλά το θέλω για να περνάει η  ώρα. 

Να μην σκέφτεσαι το 2 γιατί αν έχεις ενδοιασμούς για τα 200 ευρώ τότε για τα 400+ που θα ζητάει για το 2 δεν θα το συζητάς καν.

Αξίζει με τα 1000 το OLED, ειδικά σε αυτή την τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρτο και άμα δεν σου κάνει το πουλάς εδώ σε λιγότερο από 2,3 μέρες. Δεν χάνεις τίποτα, ίσα ίσα για χαλαρό παιχνίδι είναι ότι πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...