Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, vampao said:

Το ίδιο και σε μένα. Μετά από τέσσερα χρόνια εκτός εγγύησης, ήρθανε, το πήρανε το φτιάξανε. Το drift έτσι, γιατί μου χαλάσανε τα SL SR buttons κατά την επισκευή. Οπότε μια η άλλη, χαλασμένο joy con έδωσα, χαλασμένο joy con πήρα. Απλά αλλάξανε την ζημιά. Και όπως είναι γνωστό η περαιτέρω εγγύηση καλύπτει μόνο το θέμα με το drift. 

Εφόσον το χάλασαν αυτοί δεν καλύπτουν την επισκευή; Ή δεν το παραδέχονται;

Δημοσ.
2 hours ago, vampao said:

Το ίδιο και σε μένα. Μετά από τέσσερα χρόνια εκτός εγγύησης, ήρθανε, το πήρανε το φτιάξανε. Το drift έτσι, γιατί μου χαλάσανε τα SL SR buttons κατά την επισκευή. Οπότε μια η άλλη, χαλασμένο joy con έδωσα, χαλασμένο joy con πήρα. Απλά αλλάξανε την ζημιά. Και όπως είναι γνωστό η περαιτέρω εγγύηση καλύπτει μόνο το θέμα με το drift. 

Σκιάχτηκα και τα δοκίμασα τώρα. Όλα καλά...
Έχει αλλάξει μόνο ο αναλογικός.

Δημοσ.

Φτιάχνω το joy con λίγο πριν φύγω σε καλοκαιρινές διακοπές σε ξαδέρφια και ανήψια, να είμαι έτοιμος με τέσσερα joy cons και Mario kart, Mario party, Mario Bros. Έχω τεστάρει το επισκευασμένο joy con σε δύο τρεις πίστες στο Mario Bros. Όλα καλά με τον μοχλό. Πάω στα ανήψια μαζευόμαστε για το πρώτο session, δεν λειτουργούσαν τα SL SR στο Mario kart. Βάζουμε Mario party τίποτα. Η ξενέρα που φάγαμε εφτά άτομα μαζεμένα  για video game party δεν λέγεται. Όταν γύρισα Αθήνα μετά τις διακοπές, δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με την CD media. Λογικά κάποιο χαϊβάνι τεχνικός θα τσάκισε την καλωδιοταινία την ώρα που κούμπωνε ξεκούμπωνε τα καπάκια του joy con. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...