Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, mansa2k είπε Dekulinkgr, ο προφήτης. Ναι καλά ... False prophet.... Ακόμα περιμένουμε you know what 😝 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ναι καλά ... False prophet.... Ακόμα περιμένουμε you know what 😝 Oποτε να κανω μια επιπλεον προβλεψη για το παιχνιδι του οποιου το ονομα δεν θα πω 😛 Στα game awards την αλλη εβδομαδα θα το δουμε και θα μαθουμε και ημερομηνια κυκλοφοριας. Μια επιπλεον προβλεψη την αλλη εβδομαδα θα εχουμε και το donkey kong 64 για το nso. Τουλαχιστον να πετυχω την μια προβλεψη απο τις δυο 😆 1 1
Charismo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, dekulinkgr said: Oποτε να κανω μια επιπλεον προβλεψη για το παιχνιδι του οποιου το ονομα δεν θα πω 😛 Στα game awards την αλλη εβδομαδα θα το δουμε και θα μαθουμε και ημερομηνια κυκλοφοριας. Μια επιπλεον προβλεψη την αλλη εβδομαδα θα εχουμε και το donkey kong 64 για το nso. Τουλαχιστον να πετυχω την μια προβλεψη απο τις δυο 😆 Τουλάχιστον κάνε προβλέψεις για παιχνίδια που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εμείς οι Donkey Kong fans τι χρωστάμε να μην δούμε ποτέ στο NSO το DK 64? 2
mansa2k Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να δείτε και την σχετική ταινία, τότε που είχαν μπαλάκια στην Nintendo of America. Που είναι το DK64! Rage3eeeeeee. Αν και λόγω Alexey Pajitnov συγχωρούνται όλα. Ξέρετε τώρα αυτό το σημαίνει. Περιμένουμε τα GA με αγωνία @dekulinkgr. Δεν πρόκειται να ξενυχτήσω πάντως. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από mansa2k 2 1
dekulinkgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, mansa2k είπε Να δείτε και την σχετική ταινία, τότε που είχαν μπαλάκια στην Nintendo of America. Που είναι το DK64! Rage3eeeeeee. Αν και λόγω Alexey Pajitnov συγχωρούνται όλα. Ξέρετε τώρα αυτό το σημαίνει. Περιμένουμε τα GA με αγωνία @dekulinkgr. Δεν πρόκειται να ξενυχτήσω πάντως. Ουτε εγω προκειται να ξενυχτησω. Το θεωρω σιγουρο οτι θα δειξει παντως το silksong στα GA.... Παντως oσο αναμενουμε νεα για το silksong,εχει βγει το nine sols το οποιο για οσο εχω παιξει ειναι ενα πολυ καλο metroidvania.Ριξτε του μια ματια 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 59 minutes ago, dekulinkgr said: Το θεωρω σιγουρο οτι θα δειξει παντως το silksong στα GA.... Άμα είχα ένα ευρώ κάθε φορά που ήσουν σίγουρος για το Silksong, τώρα θα είχα μαζέψει λεφτά για να πάρω NSw2. 4
mansa2k Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Malthador είπε Άμα είχα ένα ευρώ κάθε φορά που ήσουν σίγουρος για το Silksong, τώρα θα είχα μαζέψει λεφτά για να πάρω NSw2. Ναι αλλά τώρα είναι σίγουρο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, mansa2k said: Ναι αλλά τώρα είναι σίγουρο. Μια χαρά, άλλο ένα ευρώ στον κουμπάρα. 5
mansa2k Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Malthador είπε Μια χαρά, άλλο ένα ευρώ στον κουμπάρα. Μπορεί να το είχα γράψει παλιότερα δεν θυμάμαι αλλά το silksong θα συσχετιστεί με την παρουσίαση του NSW2. Believe! 1
Bourdoulas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 11:40 ΠΜ, dekulinkgr είπε Ουτε εγω προκειται να ξενυχτησω. Το θεωρω σιγουρο οτι θα δειξει παντως το silksong στα GA.... Παντως oσο αναμενουμε νεα για το silksong,εχει βγει το nine sols το οποιο για οσο εχω παιξει ειναι ενα πολυ καλο metroidvania.Ριξτε του μια ματια 2
TutaKachun Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδια ερωτηση. Εχω μια LG Soundbar και μια LG OLED C3. Επειδη τα HDMI της τηλεορασης γεμισαν εχω συνδεσει το Switch στο HDMI out της ηχομπαρας. Και δεν εχει signal. Τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα Η ηχομπαρα ειναι στο ARC και εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα HDMI PS5 και Xbox αν τα συνδεσω στην μπαρα παιζουν. Το Switch αν το συνδεσω σε κανονικο HDMI παιζει. Τι στο καλο κανω λαθος;
Mpiftekis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 14/12/2024 στις 3:04 ΜΜ, TutaKachun είπε Ρε παιδια ερωτηση. Εχω μια LG Soundbar και μια LG OLED C3. Επειδη τα HDMI της τηλεορασης γεμισαν εχω συνδεσει το Switch στο HDMI out της ηχομπαρας. Και δεν εχει signal. Τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα Η ηχομπαρα ειναι στο ARC και εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα HDMI PS5 και Xbox αν τα συνδεσω στην μπαρα παιζουν. Το Switch αν το συνδεσω σε κανονικο HDMI παιζει. Τι στο καλο κανω λαθος; Το κόκκινο πρέπει να έιναι HDMI IN 1
fytotech Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος νήμα. Ας με καθοδηγήσει κάποιος στο σωστό αν είμαι. Υπάρχει κάποια θέση σε Nintendo Switch Online family, γιατί το γκρουπ που είχαμε από το forum έχει διαλυθεί.
MrVOID Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, fytotech είπε Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος νήμα. Ας με καθοδηγήσει κάποιος στο σωστό αν είμαι. Υπάρχει κάποια θέση σε Nintendo Switch Online family, γιατί το γκρουπ που είχαμε από το forum έχει διαλυθεί. Κ' εγώ ψάχνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα