Mr_Terror Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Αν ειναι προσφορα και οποιος θελει switch αυτο το καιρο, εχει το παμπλικ το oled μοντελο σε 2 χρωματα στα 309 ευρω. https://www.public.gr/cat/gaming/nintendo/consoles/nintendo-switch 1
liakos18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο eshop παίζουν Black Friday deals, με πολλά παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή τους. Εγώ τσίμπησα το Disco Elysium: Final Cut στα 11.99 και λογικά θα πάρω και το Portal: Companion Collection στα 4.75. Σκεφτόμουν και το Raging Loop που αναφέρθηκε νωρίτερα σ αυτό το thread (ή σ' αυτό για το Nintendo Switch 2) στα 9.90. EDIT: Δεν έχω προλάβει να το παίξω ακόμα αλλά διαβάζω ότι το Disco Elysium crashαρει φουλ στο Switch 🙁 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από liakos18 1
skoros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, liakos18 said: : Δεν έχω προλάβει να το παίξω ακόμα αλλά διαβάζω ότι το Disco Elysium crashαρει φουλ στο Switch Δεν ισχύει, έχω γράψει 100+ ώρες χωρίς προβλήματα 1
Te0sX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 @liakos18 δεν γνωρίζω για το Disco, αλλά αν κάτι μετάνιωσα είναι να παίξω πολλές αδικοχαμένες ώρες στο Civilization VI και Eastward. Πάρα πολλα crash είχα και στα δυο. Ναι με το Eastward ως pixelated είναι μπουμπύκι για το Switch αλλα μου εβγαλε την Παναγία. Anyway, ελπίζω να μην εχεις θέματα και να τα χαρείς. Κατα άλλα, φέτος δεν έχω αγοράσει κανένα παιχνίδι και ούτε πρόκειται. Τελευταίο ήταν το Mario Wonder. Ξανα παίζω προηγούμενα παιχνίδια μου και κυρίως Hot Pursuit online, όπου με ανταγωνιστικά άτομα σε hot pursuit/most wanted/arms race ειναι απλά επικό, και μπράβο στους devs που τρεχει τοσο καλά. Όσον αφορά στο Silksong, να πάνε να γαμ***** και οι δύο τους που δεν εχουν δώσει καμία ενημέρωση. Παίζει να είχα προτείνει το Hollow Knight σε πάνω απο 50 άτομα παλιά και ήμουν τέρμα fanboy. Πλέον και να κυκλοφορήσει κάποτε το Silksong, θα το παίξω αλλα η φλόγα μέσα μου εχει σβήσει και δεν θα ξανα ανάψει.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Te0sX είπε @liakos18 . Πλέον και να κυκλοφορήσει κάποτε το Silksong, θα το παίξω αλλα η φλόγα μέσα μου εχει σβήσει και δεν θα ξανα ανάψει. Τα ίδια έλεγα για μια πρώην μέχρι που την είδα ξανά όπως την γέννησε η μάνα της. 9
liakos18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 15 hours ago, skoros said: Δεν ισχύει, έχω γράψει 100+ ώρες χωρίς προβλήματα Έπαιξα ένα διωράκι χθες και δεν είχα κάποιο θέμα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί στο Reddit διάβαζα ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει εξοργιστικά συχνά crashes και πρέπει να κάνουν manual save κάθε φορά πριν αλλάξουν χώρο κλπ. Επίσης τσίμπησα όπως έλεγα το Portal: Companion Collection, έπαιξα το πρώτο και μου σκάσαν αναμνήσεις από εποχές Orange box. Πολύ καλό το VfM για 4.75€. 1
skoros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, liakos18 said: στο Reddit διάβαζα ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει εξοργιστικά συχνά crashes και πρέπει να κάνουν manual save κάθε φορά πριν αλλάξουν χώρο κλπ Ζήτημα να κρασαρε μια φορά το πολύ. Manual save έκανα μόνο μια φορά στο τόσο, για καλό και για κακό, γιατί φοβόμουν μήπως μετανιώσω για κάποια επιλογή μου. Ούτε αυτό χρειάστηκε τελικά γιατί το παιχνίδι είναι καταπληκτικό ο,τι επιλογές και να κάνεις. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από skoros 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Αααχχχ εποχες.Πολλες ωρες λιωσηματος.Αντε να βγουν και τα αλλα 2. 2 1
mansa2k Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 1:45 ΠΜ, dekulinkgr είπε Αααχχχ εποχες.Πολλες ωρες λιωσηματος.Αντε να βγουν και τα αλλα 2. Δεν άργησε και πολύ. Δεν εύχεσαι και για κανένα λαχείο! 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Που τετοια τυχη με το λαχειο Οποτε την αλλη εβδομαδα και το 3 να φανταστω. 1
liakos18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 On 21/11/2024 at 20:25, skoros said: Δεν ισχύει, έχω γράψει 100+ ώρες χωρίς προβλήματα Τελικά δεν ήμουν το ίδιο τυχερός. Μου κρασαρε δυο φορές μέχρι τώρα. Την πρώτη επειδή δε το περίμενα έχασα αρκετό χρόνο και το ότι είχα να ξαναδώ διαλόγους που είχα ήδη δει με έκανε να το αφήσω 1-2 μέρες. Τη δεύτερη ήμουν πιο υποψιασμένος κι έκανα πιο συχνά save. Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Έχει πάρει φωτιά η κονσόλα μιλάμε. 1
nek4d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 https://unboxholics.com/news/gaming/117728-i-nintendo-kleinei-gia-panta-tous-servers-kai-to-eshop-tou-switch-stin-kina-oles-oi-plirofories Γιατι κλεινει εκει λετε? Μηπως εχει να κανει με τα χακαρισμενα κινεζικα switch?
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, nek4d είπε https://unboxholics.com/news/gaming/117728-i-nintendo-kleinei-gia-panta-tous-servers-kai-to-eshop-tou-switch-stin-kina-oles-oi-plirofories Γιατι κλεινει εκει λετε? Μηπως εχει να κανει με τα χακαρισμενα κινεζικα switch? Γιατί... Κίνα. 1
mansa2k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 11:43 ΠΜ, dekulinkgr είπε Οποτε την αλλη εβδομαδα και το 3 να φανταστω. Dekulinkgr, ο προφήτης. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα