Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
1 hour ago, dekulinkgr said:

@ikaruga24@Malthador@babality

To εχω πει σε ενα φιλο ,full remake του zelda 2 απο την from software.Tαιριαζει γαντι πιστευω το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Το πρώτο Zelda θέλω εγώ να το κάνουν reimagined σε 3D πρώτα και μετά το Zelda 2 στην ίδια φάση.

Να πιάσουν την ατμόσφαιρα, την μαυρίλα και την μοναξιά του Decline Timeline να πέσουμε στα ουίσκια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 ώρες πριν, Malthador είπε

αρρώσταινα για Zelda με συνταγή Soulsborne, δεν το βλέπω να γίνει ποτέ όμως.

Δεν είναι καν ανάγκη για main zelda να γίνει αυτό. Πληρώστε From και δώστε τους τα ηνία για ένα spin off soulsborne όπως συνέβη και για τα warriors. 

Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα είναι εξίσου επιτυχία εμπορικά εφόσον γίνει σωστά. 

• Like 2

1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Επισης αλλο αρνητικο που ξεχασα να αναφερω στο zelda:echoes ηταν τα παρα πολλα 2d sections .Οποτε εμπαινα σε σκαλα απλα εβριζα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά μαρεσαν στο links awakening  βέβαια εδώ δε ξέρω πως είναι η υλοποίηση 

Εγώ τερμάτισα εχθές το Echoes of Wisdom και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, απόλαυσα κάθε λεπτό του.

Το trailer δεν με είχε κερδίσει, τα echoes μου θύμισαν τα constructs του TotK που δεν με ξετρέλαναν σαν concept και σκεφτόμουν αρχικά να το προσπεράσω, διαβάζοντας ωστόσο τα πρώτα reviews είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Με εξέπληξε ευχάριστα.

Η πραγματικότητα είναι βέβαια πως δεν έχω παίξει και κανένα Zelda που να μην μου άρεσε. Και έχω παίξει τα περισσότερα (όσα έχουν βγει από το Link's Awakening του Game Boy και έπειτα). 😋

• Like 1

22 ώρες πριν, Choronzoon είπε

Η αλήθεια είναι ότι αυτά μαρεσαν στο links awakening  βέβαια εδώ δε ξέρω πως είναι η υλοποίηση 

Kαι μενα στο links awakening μια χαρα ηταν καθως το συναντουσες ελαχιστα και ηταν πολυ συντομα.Στο echoes καθε τοσο το συναντας και συνηθως εχει και γριφο.

• Like 1

Στις 18/10/2024 στις 10:48 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Τι στο καλό. Πόσο καλύτερο να είναι από το τελευταίο;

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ γιατί τα 2 πρώτα τα έχουμε λιώσει οικογενειακώς.

Όμως, είναι πολύ καλό. Είναι η κλασσική συνταγή Mario Party, εξελιγμένη με νέα modes, νέα boards, νέους τύπους minigames (rythm, move κτλ), online κ.ο.κ.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους fan του είδους.

• Like 1

Eγινε μαλλον datamined το παιχνιδι που θα κανει trial playtest για τους nso users.

Αναφερουν οτι μοιαζει με sim/social/strand game.

Για οσοι ενδιαφερονται περισσοτερα εδω

https://www.resetera.com/threads/nintendo-switch-online-playtest-leaked-seems-to-be-a-sim-social-strand-game.1014822/

• Like 1

Στις 17/10/2024 στις 10:45 ΠΜ, ikaruga24 είπε

Δεν είναι καν ανάγκη για main zelda να γίνει αυτό. Πληρώστε From και δώστε τους τα ηνία για ένα spin off soulsborne όπως συνέβη και για τα warriors. 

Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα είναι εξίσου επιτυχία εμπορικά εφόσον γίνει σωστά. 

Αυτό θα ήταν ωραίο. Ένα sousborne το οποίο θα ήταν λίγο πιο χαρούμενο ή ανάλαφρο σε setting θα το ήθελα. Ένα Zelda με τέτοιο gameplay.

This visually enhanced version of the epic sci-fi RPG features additional content – including brand new story elements!

Συσχετίζεται με το τέλος του βίντεο. Πάντως όταν περιστρέφεται η κάμερα σε ανοιχτές περιοχές υπάρχει θέμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...