liakos18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 7 hours ago, dekulinkgr said: Gamecube games?? Αναφερει συγκεκριμενες χωρες παντως απο ευρωπη μονο Ιταλια,Γερμανια,Αγγλια και Γαλλια.Θα κανω μια δοκιμη παντως να γραφτω. Λογικα παντως δοκιμαζουν το εδαφος για το νεο nso που θα παρουσιασουν με την νεα κονσολα. We have reached the limit of accepted applicants, so we are no longer accepting applications. Προσπάθησα μια ώρα μετά το άνοιγμα (με ισπανικό account). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Εμένα με το γιαπωνέζικο λογαριασμό πέρασε κανονικά η αίτηση, αλλά νομίζω στην Ιαπωνία δεν θα είναι «first come, first served» το σύστημα, όπως στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Εγω δεν προλαβα να κανω δοκιμη. Για Ιαπωνια Μalthador αναφερει το εξης : Participants from Japan will be chosen via raffle if there are many Japanese applicants. Participants from outside of Japan will be chosen on a first-come-first-serve basis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Πάντως το feature που θα τεστάρουν είπαν πως θα είναι στο καινούριο Alarmo θα βάλουν τους συμμετέχοντες να δουν με ποιον ήχο ξυπνούν πιο εύκολα και με ποιον αλλάζουν πλευρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δε ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά μιλάμε για τρομακτικό leak και θα πέσουν κεφάλια. https://x.com/SwitchTools/status/1845209628054900781?t=Zu0UqvjNRlU-EVDYsb6mtA&s=19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, I'm_busy είπε Δε ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά μιλάμε για τρομακτικό leak και θα πέσουν κεφάλια. https://x.com/SwitchTools/status/1845209628054900781?t=Zu0UqvjNRlU-EVDYsb6mtA&s=19 Αλήθεια είναι, έχουν βγει αρκετά πράγματα. Από την gamefreak είναι, οπότε έχει να κάνει με Pokemon. Είχαμε και κάποια posts στο θέμα του switch 2. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί η Ν δεν προσφέρει σε μορφή cloud το κομμάτι της VC ώστε να είναι προσβάσιμη σε κάθε οθόνη και πλατφόρμα πέρα από τα συστήματα της. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Λοιπον τελος το zelda : echoes of wisdom. Αναμεικτα συναισθηματα.Ξεκινησε αρκετα flat και ημουν σχετικα απογοητευμενος αλλα οσο προχωραγα τo παιχνιδι με κραταγε.Βεβαια το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα ειδικοτερα με καποια πραγματα που επαναλαμβανονται συνεχως(sense 4-5 of my friends in seperate locations ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!!) το οποιο εχει να κανει με το open world του παιχνιδιου.Τελος θα το υποστηριζω οσο βγαινουν παιχνιδια zelda πως μακραν καλυτερο γραμμικο παρα open world. Tωρα ειναι ξεκαθαρο οτι και οι ιδιοι devs εχουν ακουσει τα πολλα παραπονα των fans σχετικα με τα shrines-dungeons των totk-botw και προσπαθουν να βρουν την χρυση τομη για τα dungeons με το open world κομματι. Τα οποια dungeons ηταν σχετικα ωραια (σε σχεση με botw-totk)να πω την αποψη μου.Πολυ μικρα σε διαρκεια ομως. Τελειωνοντας θα πω θελω την παλια κλασσικη συνταγη των zelda απο αυτο το open world-air βλακεια. Αυτο που ενιωσα π.χ στο twilight princess οταν ανακαλυψα τo spinner στο arbitris grounds δεν το εχω νιωσει σε κανενα απο τα νεα zelda. Φερτε πισω την παλια συνταγη(Old man rant off) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Λοιπον τελος το zelda : echoes of wisdom. Αναμεικτα συναισθηματα.Ξεκινησε αρκετα flat και ημουν σχετικα απογοητευμενος αλλα οσο προχωραγα τo παιχνιδι με κραταγε.Βεβαια το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα ειδικοτερα με καποια πραγματα που επαναλαμβανονται συνεχως(sense 4-5 of my friends in seperate locations ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!!) το οποιο εχει να κανει με το open world του παιχνιδιου.Τελος θα το υποστηριζω οσο βγαινουν παιχνιδια zelda πως μακραν καλυτερο γραμμικο παρα open world. Tωρα ειναι ξεκαθαρο οτι και οι ιδιοι devs εχουν ακουσει τα πολλα παραπονα των fans σχετικα με τα shrines-dungeons των totk-botw και προσπαθουν να βρουν την χρυση τομη για τα dungeons με το open world κομματι. Τα οποια dungeons ηταν σχετικα ωραια (σε σχεση με botw-totk)να πω την αποψη μου.Πολυ μικρα σε διαρκεια ομως. Τελειωνοντας θα πω θελω την παλια κλασσικη συνταγη των zelda απο αυτο το open world-air βλακεια. Αυτο που ενιωσα π.χ στο twilight princess οταν ανακαλυψα τo spinner στο arbitris grounds δεν το εχω νιωσει σε κανενα απο τα νεα zelda. Φερτε πισω την παλια συνταγη(Old man rant off) Διότι old συνταγή έχει αξία και συγκεκριμένα η αίσθηση της εξερεύνησης και αμοιβής που έπαιρνες ήταν μοναδική. Δεν χρειαζόμαστε νέα στοιχεία για γραμμικό open world Zelda. Το Link between worlds ήταν ακριβώς αυτό. Γραμμικό αλλά open world και το προσωπικό αγαπημένο μου 2D Zelda. Επίσης από τα 3D Zelda το Wind waker είναι ήδη εξαιρετικό template για γραμμικό open world Zelda. Δεν χρειάζονταν το Breath of the wild /Tears of the kingdom. Αν το Zelda δε γίνει full fledged action RPG σαν το Elden ring τότε η συνταγή ως έχει δεν έχει πραγματική αξία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Προσωπικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να προχωρήσω το EoW, το βρίσκω εξόχως boring και είμαι ακόμα μετά το δεύτερο dungeon. Περικλείει μερικές έξυπνες ιδέες, αλλά το βρίσκω άοσμο, άγευστο και άχρωμο. Πολύ μέτριο για τα γούστα μου. 30 minutes ago, ikaruga24 said: Αν το Zelda δε γίνει full fledged action RPG σαν το Elden ring τότε η συνταγή ως έχει δεν έχει πραγματική αξία. Αν και μου άρεσε η αλλαγή σε open-world στα Zelda, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτή την προοπτική. Να σε πετάει μπροστά στον Ganon και να μην ενδιαφέρει κανέναν το πόσο δυνατός έχει γίνει ο Link, να σου λέει «όλα τα όπλα σου είναι άχρηστα, χρησιμοποίησε physics για να τον βγάλεις». Θα αρρώσταινα για Zelda με συνταγή Soulsborne, δεν το βλέπω να γίνει ποτέ όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Malthador είπε Θα αρρώσταινα για Zelda με συνταγή Soulsborne, δεν το βλέπω να γίνει ποτέ όμως. και ευτυχως θα ελεγα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πιστεύω το botw και το totk έχουν κάποια soulslike στοιχεία στις μάχες μέ τα lynels και τα gleeoks .και γω δε νομίζω οτι θα ήθελα κάτι περισσότερο . Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συνταγή των δύο τελευταίων 3d Zelda αλλά και γω θα ήθελα μια επιστροφή σε κάτι κλασσικό από πλευράς gameplay . Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πείρα το wow και θα αργήσω να το πάρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου @ikaruga24@Malthador@babality To εχω πει σε ενα φιλο ,full remake του zelda 2 απο την from software.Tαιριαζει γαντι πιστευω το συγκεκριμενο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα