chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 άντε γιατί νομίζαμε ότι το έχουν εγκαταλείψει τελείως το game 2
Bourdoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Aνοιξα και σχετικο topic για την ταινια στην ενοτητα κινηματογραφο οπου εγραψα οτι ο κυριος λογος γκρινιας για τον Pratt ειναι η σταση-αποψη του για την lgbt κοινοτητα και οχι για το αν κανει ή οχι...... Ελπιζω να ειναι ετσι. Spoiler Για αυτή την παπαρια με την εκκλησία λες; Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν τον it's me Mario
dekulinkgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για αυτή την παπαρια με την εκκλησία λες; Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν τον it's me Mario Απ'οτι γνωριζω ναι με αυτο εχει να κανει. Δυστηχως τον its me Mario δεν μπορουσαν να τον βαλουν καθως δεν ειναι celeb status σαν τον Pratt.Τωρα θα ειναι και αυτος στην ταινια βεβαια,λογικα κανα Wario θα κανει.
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 έχουμε νέα για το update στο animal crossing https://www.digitaltrends.com/gaming/animal-crossing-new-horizons-brewster-announcement/ The Roost café and its bird owner Brewster will soon be heading to your island in Animal Crossing: New Horizons. Along with the iconic barista bird, there is more planned free content coming to the game via a free update in November. A Nintendo Direct fully dedicated to Animal Crossing: New Horizons will arrive sometime in October. καιρός να γυρίσω πίσω στο νησί μετά από 3 μήνες απουσίας Tώρα αυτό που μου άρεσε από το πρόσφατο direct ήταν αυτό το rpg με τις κάρτες. Λέω να κατεβάσω το demo και να το δω καθώς βγαίνει σε κάνα μήνα και μάλλον θα πάει για αγορά. Tέλος φυσικά περιμένω και το splatoon 3 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα,θελω να αγορασω το switch oled αλλα θα το χρησιμοποιήσω μονο ως φορητο πιστευετε καλυτερα να παρω το lite η λογο μικρότερης και lcd οθονης η διαφορες θα ειναι μεγαλες εστω και για παιχνίδι στο χερι?
johnny7_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καλησπερα,θελω να αγορασω το switch oled αλλα θα το χρησιμοποιήσω μονο ως φορητο πιστευετε καλυτερα να παρω το lite η λογο μικρότερης και lcd οθονης η διαφορες θα ειναι μεγαλες εστω και για παιχνίδι στο χερι? Αν το φορητό σημαίνει και εκτός σπιτιού, τότε είναι μονόδρομος το OLED, κυρίως λόγω της φωτεινότητας στην οθόνη, η οποία είναι οριακά επαρκής σε εξωτερικό χώρο στο lite.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 hours ago, FromDusk_TillDawn said: Καλησπερα,θελω να αγορασω το switch oled αλλα θα το χρησιμοποιήσω μονο ως φορητο πιστευετε καλυτερα να παρω το lite η λογο μικρότερης και lcd οθονης η διαφορες θα ειναι μεγαλες εστω και για παιχνίδι στο χερι? Εάν έχεις την δυνατότητα να πάρεις άμεσα το OLED, παίρνεις το OLED. Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις άμεσα το OLED, περιμένεις λίγο καιρό, μαζεύεις λίγα χρήματα παραπάνω και παίρνεις το OLED. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Αν και δε ξέρω ποιος κοιτάει το τοπικ με sales, monster Hunter rise σε έκπτωση στο store Do yourself a favor and grab it, άνετα 400 500 ώρες το base game🦊🐯 2 1
Kapws Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Αν και δε ξέρω ποιος κοιτάει το τοπικ με sales, monster Hunter rise σε έκπτωση στο store Do yourself a favor and grab it, άνετα 400 500 ώρες το base game🦊🐯 Μην είσαι ψεύτης... βαρέθηκα στις 250
johnny7_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Αν και δε ξέρω ποιος κοιτάει το τοπικ με sales, monster Hunter rise σε έκπτωση στο store Do yourself a favor and grab it, άνετα 400 500 ώρες το base game🦊🐯 1 ώρα πριν, Kapws είπε Μην είσαι ψεύτης... βαρέθηκα στις 250 https://howlongtobeat.com/game?id=83169
papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Αν και δε ξέρω ποιος κοιτάει το τοπικ με sales, monster Hunter rise σε έκπτωση στο store Do yourself a favor and grab it, άνετα 400 500 ώρες το base game🦊🐯 ντάξει έχω ενσωματωθεί στο Dragon Quest Builders 2 παίζω κανα 8ωρο τη μέρα, ας πάρω ακόμα ενα ναρκωτικό. Γουαι νοτ. Υ.Γ. Κακή ιδέα το φορητό gaming.
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε https://howlongtobeat.com/game?id=83169 Εγώ έχω 460 ώρες που για base game είναι πάρα πολύ και δεν έχω βαρεθεί ακόμα φαρμαρω rampage nonstop, με το grank με βλέπω 2.000 άνετα 2
Kapws Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Εγώ έχω 460 ώρες που για base game είναι πάρα πολύ και δεν έχω βαρεθεί ακόμα φαρμαρω rampage nonstop, με το grank με βλέπω 2.000 άνετα Δεν έχω χειρότερο από rampage.. σαν τιμωρία μου μοιάζει. Εχει και αρκετή αναμονή για grank ρε γαμώτο...
dekulinkgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βγηκαν previews για το metroid dread & switch oled. https://www.eurogamer.net/articles/2021-09-27-metroid-dread-looks-like-it-could-be-the-real-deal https://nintendoeverything.com/video-metroid-dread-gameplay-including-on-the-oled/ Θετικα απ'οτι ειδα.Αντε 2 εβδομαδες εμειναν Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από dekulinkgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα