marius.t Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 15 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε ναι, το πα και στο 1ο ποστ αλλα καπου χαθηκε μεσα στο διαβασμα δεν με νοιαζει τοσο ο θορυβος μιας κ ποτε δεν τα εβαζα διαπασον, αλλα πλεον ειμαι σε φαση που δν βρισκω κανενα ενδοαφερον παιχνιδι στο pc και τν μιση-μια ωρα που χω ελευθερη μεχρι να κοιμηθω, θελω να παιξω ρε παιδι μ ενα videogame.. στο διαταυτα, ολεντ καταλαβαινω οτι ειναι μονο για handled σωστα; απο παιχνιδακια αξιζει; εχει πικοιλια δλδ; mario και να μην έχεις παίξει, σίγουρα θα έχεις δει. αν σου αρέσουν, μόνο απο αυτά η κονσόλα τα λεφτά της τα έβγαλε. απο εκεί και πέρα έχεις και πολλά και καλά. zelda, fire emblem, bayonetta, shin megami, smash bros. ακόμα και το red dead έχει(το πρώτο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 6 hours ago, marius.t said: mario και να μην έχεις παίξει, σίγουρα θα έχεις δει. αν σου αρέσουν, μόνο απο αυτά η κονσόλα τα λεφτά της τα έβγαλε. απο εκεί και πέρα έχεις και πολλά και καλά. zelda, fire emblem, bayonetta, shin megami, smash bros. ακόμα και το red dead έχει(το πρώτο) δεν εχω παιξει αλλα ναι εχου δει κατι βιντεακια ενα απο αυτα ηταν το mansion αν θυμαμαι καλα.. γενικα μου αρεσε τα ''γραφικα'' που εχουν πλεον και φαινοταν διασκεδαστικο... σας ευαχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου @Tzini_Gr δεν μας είπες τι παιχνίδια σου αρέσει να παίζεις; Εγώ είχα να ασχοληθώ με την Nintendo από το μακρινό 1993. Έκτοτε PS/XBOX/PC. Τον Γενάρη ψήθηκα να πάρω το switch και παίζει να είναι η καλύτερη αγορά κονσόλας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει παιχνιδάρες που δε θα τα βρεις αλλού και πάρα πολλά indie που κυκλοφορούν και στις υπόλοιπες κονσόλες-pc. Όμως εκεί που κερδίζει το switch είναι ότι μπορείς να παίξεις στιγμιαία βγάζοντάς το από το dock και handheld. Ενώ στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος πόσο handheld θα παίζω, τελικά το κάνω αρκετά συχνά. Είναι πολλές φορές που βαριέμαι ή είμαι κουρασμένος στο να κάτσω γραφείο ή καναπέ και καταλήγω να παίρνω την κονσόλα στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ όπου παίζω καμιά ώρα. Βέβαια για handheld επιβάλλεται να πάρεις τουλάχιστον ένα grip ώστε να σου είναι αρκετά βολικό στο χέρι όπως αυτό που πήρα εγώ και αρκετοί εδώ μέσα. Τώρα για oled ή απλό για μένα αν παίζεις έστω και λίγο handheld αξίζει το oled. Αν δεν παίζεις καθόλου οκ πας στο απλό. Για cfw δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν έχω ασχοληθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου @broxopios επειδη ειμαι pcακιας δεν μπορω να μαι αντικειμενικος μιας και η γκαμα της νιτενδο δν εχει να κανει με το pc.. οκ ειμαι φαν του fps πολεμικου και περιπετειας αλλα οχι διαστημικα ρομποτ κ μλκιες... στο νιτενδο δν εχω παιξει παρα.μονο παλια απο φιλους κανενα ποκεμον που το βρηκα βαρετο να περιφερεσαι κ να χανεσαι στα δεντρα με κατο βιντεακια που βλεπα τελευταια θα πω οτι τα μαριο φανηκαν ενδοαφερον.. προς το παρον σκεφτομαι για να παιζω στν τηλεοραση αλλα αμα δω οτι δεν τραβα λογω παιδιου, τοτε θα το γυρισω στο handled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 30 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε @broxopios επειδη ειμαι pcακιας δεν μπορω να μαι αντικειμενικος μιας και η γκαμα της νιτενδο δν εχει να κανει με το pc.. οκ ειμαι φαν του fps πολεμικου και περιπετειας αλλα οχι διαστημικα ρομποτ κ μλκιες... στο νιτενδο δν εχω παιξει παρα.μονο παλια απο φιλους κανενα ποκεμον που το βρηκα βαρετο να περιφερεσαι κ να χανεσαι στα δεντρα με κατο βιντεακια που βλεπα τελευταια θα πω οτι τα μαριο φανηκαν ενδοαφερον.. προς το παρον σκεφτομαι για να παιζω στν τηλεοραση αλλα αμα δω οτι δεν τραβα λογω παιδιου, τοτε θα το γυρισω στο handled Οκ δεν το χω καθόλου με τα FPS. Το μόνο που έχω διαβάσει εδώ είναι το Medroid Prime αλλά είναι ρομπότ κλπ οπότε δε θα σε κερδίσει μάλλον. Εγώ football fan είμαι για να περνάει η ώρα, αλλά το Zelda botw (δεν έχω παίξει ακόμη το 2ο μέρος) έχω καταλήξει ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Έπαιξα και το Mario Wander το οποίο ήταν πολύ καλό. Πολύ ωραία είναι και τα παρεΐστικα της Nintendo όπως το Sports, Party, Kart. Στα σκαριά έχω να παίξω και Luigis Mansion 3, Donkey Kong Tropical Freeze και ένα σωρό που έχω αγοράσει digital. Φυσικά και πολλά retro για χαβαλέ και νοσταλγικούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 22 Μαϊου 12 ώρες πριν, broxopios είπε Zelda botw (δεν έχω παίξει ακόμη το 2ο μέρος) έχω καταλήξει ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Noμιζω αυτα τα 2 Ζelda και μονο, δικαιολογουν την αγορα της κονσολας Βεβαια μετα έρχονται τα Mario, DK κλπ που κουμπωνουν αψογα επισης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 12 ώρες πριν, broxopios είπε το Medroid Prime αλλά είναι ρομπότ κλπ Ρομπότ κλπ;;;!!! 😁 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 12 hours ago, broxopios said: Το μόνο που έχω διαβάσει εδώ είναι το Medroid Prime αλλά είναι ρομπότ κλπ οπότε δε θα σε κερδίσει μάλλον. Μήπως μπερδεύτηκες με τον Optimus Prime? Η σειρά Metroid δεν έχει να κάνει με "ρομπότ". Διαστημική στολή είναι αυτό που φοράει η πρωταγωνίστρια και οι αντίπαλοι της είναι εξωγήινοι. Μοναδική εξαίρεση ίσως το Metroid Dread (2D platform) όπου εκεί όντως υπάρχουν ρομπότ τα οποία σε καταδιώκουν σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη. Επίσης η σειρά Prime το μόνο κοινό χαρακτηριστικό που έχει με τα υπόλοιπα "fps" είναι η κάμερα. Δεν πρόκειται για CoD ή Doom όπου θερίζεις ορδές εχθρών τη μία μετά την άλλη. Είναι first-person adventure. Η έμφαση δίνεται στην ατμόσφαιρα, στους γρίφους, στην εξερεύνηση και στην απόκτηση νέων δυνατοτήτων της στολής που θα επιτρέψουν πρόσβαση σε περαιτέρω σημεία του χάρτη. Προφανώς υπάρχει και shooting αλλά είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα κλασικά shooters. Ειδικά στα controls όπου το lock-on είναι βασικό χαρακτηριστικό και δεν απαιτείται ακρίβεια στο σημάδι (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολες όλες οι μάχες). Δυστυχώς η Nintendo ποτέ δεν διαφήμισε αρκετά αυτή την σειρά (η οποία είναι αριστούργημα) με αποτέλεσμα ο κόσμος που δεν γνωρίζει να βγάζει εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα σχετικά με την ταυτότητα της. Κοιτάει το κουτί και βλέπει "ρομπότ" και "fps". 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Ναι βρε πέσατε να με φάτε. Οκ δεν έχει ρομπότ αλλά είναι τύπου sci-fi. Σε αυτό αναφερόμουν γιατί ο φίλος έγραψε για διάστημα κλπ. Δεν είναι δηλαδή τύπου β' Παγκόσμιος πόλεμος που του αρέσει. Μόνο metroid dread έχω παίξει και είναι παιχνιδάρα. Φουλ εθιστικό, φουλ αγχωτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Η δυναμική των metroid διαχρονικά ήταν στα 1-2 εκ κομμάτια . Το dread πούλησε καλύτερα από όλα λόγω διαφήμισης και πολύ υψηλού instal base . Προσωπικά πιστεύω I η σειρά έφτασε στο απόγειο της με το super metroid ενώ το priμε ήταν αρκετα προχω ως FPS σε μια εποχή που βγαίνουν πολλά ιδιαίτερα FPS . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) λοιπον το πρωι πηγα public και τσιμησα την oled με το mario bros wonder. εχω ψιλοπαθει την πλακα μου απο τα ομορφα χρωματα που χει το παιχνδι και ειδικα οταν το συνδεσα στν οθονη οπου μου πηρε κανενα 10λεπτο για να καταλαβω πως για να δωσει σημα στν οθονη πρεπει ναναι συνδεδεμενο και το τροφοδοτικο... εκει εφαγα μια πικρα (πολλα καλωδια) ηθελα να ρωτησω για να κλεισει τελειως η κονσολα (οχι sleep mode), εχω κρατημενο το power? επισης, υπαρχει τπτ για free games καθε βδομαδα οπως γινεται απο καποιες πλατφορμες στο pc? αν ναι, μπορει καποιος με καθοδηγησει; τελος, σχετικα με το μαριο.. επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι ''σοβαρα'', στις πιστες οταν τις ολοκληρωνω, πως καταλαβαινω οτι τις εχω παιξε ωστε να ξερω ποιες μου μενουν; πχ αν ξαναπαιξω μετα απο μια βδομαδα, που να θυμαμαι ποιες εχω παιξει και ποιες οχι; ευχαριστω πολυ για τον χρονο σασς Επεξ/σία 23 Μαϊου από Tzini_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 23 Μαϊου 50 minutes ago, Tzini_Gr said: εχω ψιλοπαθει την πλακα μου απο τα ομορφα χρωματα που χει το παιχνδι και ειδικα οταν το συνδεσα στν οθονη οπου μου πηρε κανενα 10λεπτο για να καταλαβω πως για να δωσει σημα στν οθονη πρεπει ναναι συνδεδεμενο και το τροφοδοτικο... εκει εφαγα μια πικρα (πολλα καλωδια) Pro-tip: το πολύπριζο το κολλάμε/βιδώνουμε πάνω στο έπιπλο, πίσω από την τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο φεύγει μόνο ένα καλώδιο από το έπιπλο στην πρίζα, ενώ τα υπόλοιπα καλώδια είναι κρυμμένα πίσω από την TV. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα γνωρίζετε πριν παντρευτείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 12 minutes ago, Malthador said: Pro-tip: το πολύπριζο το κολλάμε/βιδώνουμε πάνω στο έπιπλο, πίσω από την τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο φεύγει μόνο ένα καλώδιο από το έπιπλο στην πρίζα, ενώ τα υπόλοιπα καλώδια είναι κρυμμένα πίσω από την TV. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα γνωρίζετε πριν παντρευτείτε. οχι, λαθος μαλλον το εγραψα... ειχα υποθεσει οτι η μεταφορα εικονας στην τηλεοραση, θα γινοταν χωρις να χω συνδεσει στο ρευμα την κονσολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε λοιπον το πρωι πηγα public και τσιμησα την oled με το mario bros wonder. εχω ψιλοπαθει την πλακα μου απο τα ομορφα χρωματα που χει το παιχνδι και ειδικα οταν το συνδεσα στν οθονη οπου μου πηρε κανενα 10λεπτο για να καταλαβω πως για να δωσει σημα στν οθονη πρεπει ναναι συνδεδεμενο και το τροφοδοτικο... εκει εφαγα μια πικρα (πολλα καλωδια) ηθελα να ρωτησω για να κλεισει τελειως η κονσολα (οχι sleep mode), εχω κρατημενο το power? επισης, υπαρχει τπτ για free games καθε βδομαδα οπως γινεται απο καποιες πλατφορμες στο pc? αν ναι, μπορει καποιος με καθοδηγησει; τελος, σχετικα με το μαριο.. επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι ''σοβαρα'', στις πιστες οταν τις ολοκληρωνω, πως καταλαβαινω οτι τις εχω παιξε ωστε να ξερω ποιες μου μενουν; πχ αν ξαναπαιξω μετα απο μια βδομαδα, που να θυμαμαι ποιες εχω παιξει και ποιες οχι; ευχαριστω πολυ για τον χρονο σασς μεγεια και καλό κάψιμο. για να κλείσει τελείως, πατημένο-->power options-->power off. στο mario, όταν πας σε μια πίστα σου έχει με αστεράκια τη δυσκολία και δίπλα τα wonder seeds. αν δεν έχεις κανένα, δεν την έχεις παίξει. αν δεν τα έχεις όλα, σημαίνει πως δεν τα έχεις βρει όλα, οπότε "πρέπει" να την ξαναπαίξεις. επίσης πατώντας το L, σου ανοίγει τους κόσμους και βλέπεις όλες τις πίστες που έχεις παίξει και επιλέγοντας την σε πάει σε αυτή. ακόμα και αν είσαι σε άλλο κόσμο Επεξ/σία 23 Μαϊου από marius.t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα