Choronzoon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Nintendo Switch, το σύστημα που λαμβάνει παιχνίδια από studio του ανταγωνισμού. Και κάποτε λέγανε πως η Ν θα γίνει τρίτη εταιρία, , Nintendo is doomed και σχετικά. LOL Δώσε κάτι και εσύ ρε Ν! Το αστείο είναι ότι τη θεωρούν εκτός ανταγωνισμού . Παρεμπιπτόντως τα ίδια λέγανε και για το pc και τώρα που θέλουν cash τρώνε εκεί που έφτυναν 1
Saloufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Έχοντας ρίξει πάνω από 200 ώρες στο grounded σε PC/SeriesX αυτό που βλέπω στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι οπτικά που έπαιξα!! Μιλάμε για ελεεινό downgrade στα γραφικά σε σημείο προσβολής! από την θολούρα 320p βλέπω να τρέχει! 🤣 Αλλά οκ εδώ παίζουμε tears of the kingdom κάτω απο 20fps αυτό θα μας χαλάσει? 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 16 minutes ago, Saloufas said: Έχοντας ρίξει πάνω από 200 ώρες στο grounded σε PC/SeriesX αυτό που βλέπω στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι οπτικά που έπαιξα!! Μιλάμε για ελεεινό downgrade στα γραφικά σε σημείο προσβολής! από την θολούρα 320p βλέπω να τρέχει! 🤣 Αλλά οκ εδώ παίζουμε tears of the kingdom κάτω απο 20fps αυτό θα μας χαλάσει? Ναι, είναι μια λογική σύγκριση η φορητή συσκευή επταετίας των 11W με την σταθερή συσκευή τριετίας που καταναλώνει 110W. 5
Saloufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, είναι μια λογική σύγκριση η φορητή συσκευή επταετίας των 11W με την σταθερή συσκευή διετίας που καταναλώνει 110W. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αν δεν μπορεί η συσκευή να μην τα βγάζουν, αυτό είναι για κλάματα όπως το Hogwarts και πολλά άλλα. 1
Choronzoon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Saloufas είπε Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αν δεν μπορεί η συσκευή να μην τα βγάζουν, αυτό είναι για κλάματα όπως το Hogwarts και πολλά άλλα. Το. Hogwarts πάντως αρκετός κόσμος το παίζει και το ευχαριστείται στο σουίτς , απόδειξη και τα αγγλικά charts . Ναι είναι ένα ps3 demake του παιχνιδιού αλλά γενικά πλέον πόλλοι δε δείνουν δεκαρα για τα γραφικά μπορστα στην ευκολία της φορητότητας . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2024 από Choronzoon 3
Saloufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Choronzoon είπε Το. Hogwarts πάντως αρκετός κόσμος το παίζει και το ευχαριστείται στο σουίτς , απόδειξη και τα αγγλικά charts . Ναι είναι ένα ps3 demake του παιχνιδιού αλλά γενικά πλέον πόλλοι δε δείνουν δέκατα για τα γραφικά μπορστα στην ευκολία της φορητότητας . Υποτίθεται το κοτσάρεις και στην TV άρα δεν πουλιέται μόνο ως φορητή συσκευή αλλά υβριδική(το lite βγήκε πολύ αργότερα). Άρα αν στην TV εσένα σε ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα οκ, εμένα μου φαίνεται προσβολή. Προσωπικά παράτησα το Tears of the Kingdom για να το παίξω στο νέο Switch επειδή είχε τραγικά frame drops, δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα πάντα ξέρεις. 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Saloufas είπε Υποτίθεται το κοτσάρεις και στην TV άρα δεν πουλιέται μόνο ως φορητή συσκευή αλλά υβριδική(το lite βγήκε πολύ αργότερα). Άρα αν στην TV εσένα σε ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα οκ, εμένα μου φαίνεται προσβολή. Προσωπικά παράτησα το Tears of the Kingdom για να το παίξω στο νέο Switch επειδή είχε τραγικά frame drops, δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα πάντα ξέρεις. Δεν κάνει για εσένα το Switch. Δεν ξέρω τι περίμενες αλλά λάθος το περίμενες. 2
Choronzoon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Saloufas είπε Υποτίθεται το κοτσάρεις και στην TV άρα δεν πουλιέται μόνο ως φορητή συσκευή αλλά υβριδική(το lite βγήκε πολύ αργότερα). Άρα αν στην TV εσένα σε ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα οκ, εμένα μου φαίνεται προσβολή. Προσωπικά παράτησα το Tears of the Kingdom για να το παίξω στο νέο Switch επειδή είχε τραγικά frame drops, δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα πάντα ξέρεις. Δεν έχει σημασία τι ικανοποιεί εμένα και εσένα η ουδος του καθενος είναι διαφορετική . Όταν λοιπόν στα αγγλικά τσαρτ που είναι ενδεικτικά το hogwarts είναι ψηλά στις πωλήσεις τις τελευταίες βδομάδες με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών να αφορά το σουιτς , τοτε σίγουρα αυτοί που το αγοράζουν έχουν άλλα standard . Για το tears of the kingdom με συγχωρείς αλλά σε βρίσκω υπερβολικό , είχε δύο σημαντικα framedrop σε δύο από τα dungeon του και ορισμένα μικρότερα τα οποία , με ορισμένα updates έφτιαξαν σε 200+ ώρες που φιςρωσα στο παιχνίδι ήταν ένα τίποτα .αν και όπως ξαναλέω η ουδος του καθενος στο κομμάτι αυτό είναι ξεχωριστή και σεβαστή . Ps τελευταία φορά που επαιξα παιχνίδι στην τιβι στο σουίτς ήταν πριν από δύο χρόνια , μακάρι να μπορούσα να το κάνω αλλά λόγω του work schedule μου και της οικογένειας είναι απίθανο πλέον . Συγχωρώ λίγα χειρότερα γραφικά όταν η εναλλακτική είναι απλά να μην μπορώ να ασχολούμαι με το χόμπυ μου . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2024 από Choronzoon 2
Vagosman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 To ToTK στην τιβι είχε σοβαρά drops σε σημείο που στο BoTW στο Κακαρίκο και Lost Forest να ήταν βόλτα στο πάρκο. Βεβαια στη νεα αρχιτεκτονική ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα (V2 και Oled). Πιθανολογώ τα drops να ήταν και απο υπερθέρμανση.
cubilone Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Rare! Κρίμα που δεν είχαμε DK 64 (αν και μάλλον να έπαιζα το πολύ καμιά ώρα, δεν έχει παλιώσει καθόλου, καθόλου καλά δυστυχώς). Το Blast Corps παλιό αγαπημένο και δύσκολα πλατινένια μετάλια.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 On 28/02/2024 at 20:30, Saloufas said: Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αν δεν μπορεί η συσκευή να μην τα βγάζουν, αυτό είναι για κλάματα όπως το Hogwarts και πολλά άλλα. Δεν είναι δικαιολογία, η αντικειμενική πραγματικότητα είναι. Μέχρι εκεί μπορεί η κονσόλα, και που το τρέχει θαύμα είναι. Οπότε, γιατί να μην το βγάλουν; Ναι ένα mess είναι, εγώ δεν θα το έπαιζα προσωπικά στο Switch, αλλά κάποιος άλλος που δεν έχει άλλη κονσόλα, γιατί να μην έχει την επιλογή; Υπάρχουν διπλάσια Switch εκεί έξω απ' ότι υπάρχουν PS5 και SeX|S μαζί, το pool είναι gargantuan. 1
ObeyWario! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.Το θυμάμαι απο εποχές ps και έχω ξετρελαθεί, ελπίζω να μη με απογοητεύσει Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2024 από ObeyWario!
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 54 λεπτά πριν, cubilone είπε Rare! Κρίμα που δεν είχαμε DK 64 (αν και μάλλον να έπαιζα το πολύ καμιά ώρα, δεν έχει παλιώσει καθόλου, καθόλου καλά δυστυχώς). Το Blast Corps παλιό αγαπημένο και δύσκολα πλατινένια μετάλια. Πωωωω Snake Rattle 'n Roll!! Το ειχα αυτο το @$#παιχνιδο, δεν θυμαμαι πως την ειχα πατησει και το ειχα παρει, μαλλον με μπερδεψαν τα σκιτσα στο κουτι, anyway, ακομα δεν μπορω να ξεπερασω το ποσο βασανο ηταν. Αληθεια βασανο.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν είναι δικαιολογία, η αντικειμενική πραγματικότητα είναι. Μέχρι εκεί μπορεί η κονσόλα, και που το τρέχει θαύμα είναι. Οπότε, γιατί να μην το βγάλουν; Ναι ένα mess είναι, εγώ δεν θα το έπαιζα προσωπικά στο Switch, αλλά κάποιος άλλος που δεν έχει άλλη κονσόλα, γιατί να μην έχει την επιλογή; Υπάρχουν διπλάσια Switch εκεί έξω απ' ότι υπάρχουν PS5 και SeX|S μαζί, το pool είναι gargantuan. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως κυκλοφόρησε σε όλες τις πλατφόρμες όπως αναφέρουν και στην κεντρική του σελίδα κάτω κάτω Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2024 από Fulgore
mansa2k Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως κυκλοφόρησε σε όλες τις πλατφόρμες όπως αναφέρουν και στην κεντρική του σελίδα κάτω κάτω Η μετάβαση διαρκεί περισσότερο μεταξύ ps4/5 σε σχέση με τα ps3/4. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές παρόλο που ο Jim Ryan (και οι υποστηρικτές του) δήλωνε πως πιστεύουν στις γενιές για να γίνει η τούμπα και να φτάσουν να κυκλοφορούν μέχρι και στο pc. Όταν αναφέρουν 123 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες είναι στο οικοσύστημα. Με λίγα λόγια οι τρίτες εταιρίες (και όχι μόνο πλέον) κυκλοφορούν όπου μπορούν να αποκομίσουν κέρδος. Η αγορά δεν σχετίζεται με τα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα