Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, firepc είπε

Μπαντλάκι με Switch 2 😋

Δυσκολο.Κακα τα ψεματα ενω ειναι παιχνιδαρες τα metroid δεν ειναι εμπορικα δυστηχως.Bundle με το switch 2 βλεπω νεο 3d mario. 

Σε αλλα news σημερα βγηκε και το side order dlc του splatoon 3.Ειναι roguelite αλλα διαβαζω οτι ειναι παρα πολυ μικρο σε διαρκεια.Θα περιμενω να πεσει σε τιμη για να το αγορασω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Για την atlus δεν υπάρχει exclusivity.Θα βγάλει το παιχνίδι και αφού περάσει ένα διάστημα θα το επανακυκλοφορήσει εκατό φορές σε όλες τις κονσόλες.Ελπίζω να κάνει κάτι και με το Shin Megami Tensei IV και Apocalypse.Και με τα λεφτά που βγάζει από τα persona να κυκλοφορήσει επιτέλους το Devil Survivor 3.

Και αυτό(timed)exclusivity θεωρείται όμως, αφού κυκλοφορεί μόνο σε μια πλατφόρμα για κάποια χρόνια(όπως και τα προηγούμενα persona) και μετά και στις υπόλοιπες.

Οπως και να έχει,πολύ καλά νέα για όσους από μας περιμέναμε να το παίξουμε το παιχνίδι όπως πρέπει.

πριν μερικές μέρες απορούσα τι να κάνω τους πόντους που είχα και σήμερα βγήκε έκπτωση στο 1,5 ευρώ(150 πόντοι) το snowbros. 

από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο deku, έχει και σε άλλα εκπτώσεις μέχρι 4/3

1 ώρα πριν, marius.t είπε

πριν μερικές μέρες απορούσα τι να κάνω τους πόντους που είχα και σήμερα βγήκε έκπτωση στο 1,5 ευρώ(150 πόντοι) το snowbros. 

από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο deku, έχει και σε άλλα εκπτώσεις μέχρι 4/3

Το περίμενα πως και πως να πέσει η τιμή στο snowbros. Από τα αγαπημένα παιχνίδια. Αλλά ρε παιδιά. Κάνεις που κάνεις την προσπάθεια. Ένα save είναι δυνατόν να μην έχουν βάλει; 

1 λεπτό πριν, broxopios είπε

Το περίμενα πως και πως να πέσει η τιμή στο snowbros. Από τα αγαπημένα παιχνίδια. Αλλά ρε παιδιά. Κάνεις που κάνεις την προσπάθεια. Ένα save είναι δυνατόν να μην έχουν βάλει; 

προσεχως θα ριχνεις και 50ρικο στο switch τι save

• Haha 1

On 21/02/2024 at 21:35, dekulinkgr said:

Λετε οντως να δουμε επιτελους το metroid prime 4 φετος??

Ελπίζω να πάει για του χρόνου. Θα προτιμούσα να έβγαιναν πρώτα τα MP2 & 3 remasters/remakes για να φρεσκάρω τη μνήμη μου πριν περάσω στο 4.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος έπαιρνε (τώρα πλέον switch 2 με BC) ποιά θεωρείτε οτι είναι τα πιο must παιχνίδια?

Πείτε απο 5 μέχρι 10

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ελπίζω να πάει για του χρόνου. Θα προτιμούσα να έβγαιναν πρώτα τα MP2 & 3 remasters/remakes για να φρεσκάρω τη μνήμη μου πριν περάσω στο 4.

Πω δικιο εχεις.Τα ειχα ξεχασει αυτα τελειως.Ουτε εγω τα θυμαμαι.Βασικα το 2ο θυμαμαι το ειχα κανει 100% για το secret ending αλλα το 3ο με το που το τερματισα δεν το ξαναπιασα.

38 λεπτά πριν, firepc είπε

Αν κάποιος έπαιρνε (τώρα πλέον switch 2 με BC) ποιά θεωρείτε οτι είναι τα πιο must παιχνίδια?

Πείτε απο 5 μέχρι 10

Προφανως τα zelda : botw-totk και links awakening

mario odyssey , mario wonder , mario kart 8 και το τρομερο coop multiplayer mario 3d world

metroid prime remaster και metroid dread

luigis mansion 3

Θα πω και το αγαπημενο splatoon .Ειδικα το dlc του splatoon 2 ειναι πολυ καλο.

Επισης το donkey kong tropical freeze ειναι απο τα καλυτερα 2d platforms ever

Ξεχασα και το pikmin 4

Σιγουρα ξεχναω και πολλα rpgs που εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα fan.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, firepc είπε

Πείτε απο 5 μέχρι 10

1) mario odysey

2)zelda botw και totk

3)mario 3d world

4)super smash bros ultimate

5)zelda links awakening

6)hollow knight ή metroid dread (το πρωτο καλυτερο)

7)bayonetta 2 ή astral chain

8)mario kart 8

9)dkc tropical freeze η mario wonder (το πρωτο καλυτερο)

10)δεν θα πω ουτε luigi ουτε splatoon αν κ ειναι παιχνιδαρες . Θα πω το Arms που ειναι τελειως γιουνικ !

• Like 2
  • Thanks 1

Ξέρει κανείς σας αν γίνεται να σβήσεις μόνιμα παιχνίδι από τη συλλογή σου όπως γίνεται στο Steam; Ό,τι έχω βρει είναι μόνο για διαγραφή από την κονσόλα, όχι από το library.

• Moderators
1 hour ago, cubilone said:

Ξέρει κανείς σας αν γίνεται να σβήσεις μόνιμα παιχνίδι από τη συλλογή σου όπως γίνεται στο Steam; Ό,τι έχω βρει είναι μόνο για διαγραφή από την κονσόλα, όχι από το library.

Γιατί να το κάνεις αυτό; 

Δεν νομίζω ότι γίνεται ούτε στο Steam αυτό, μόνο hide.

1 hour ago, broxopios said:

Από τα Mario το καλύτερο multiplayer είναι το 3d world? 

Και το Wonder και το Bros είναι ωραία με παρέα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Και το Wonder και το Bros είναι ωραία με παρέα.

Το wonder παίζω τώρα. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ ότι είναι μέτριο σε multiplayer. Θα το δοκιμάσω μόλις έρθουν οι ανιψιές.

19 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το wonder παίζω τώρα. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ ότι είναι μέτριο σε multiplayer. Θα το δοκιμάσω μόλις έρθουν οι ανιψιές.

Eιναι αρκετα διαφορετικα.Το wonder ειναι πιο ευκολο στο multiplayer λογου του οτι ειναι 2d σε αντιθεση με το 3d world που μπορει να δυσκολεψει τον παικτη λογου της "ελευθεριας".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...