Skatzivas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Εμένα μου έφερε ένας φίλος και άρχισα το assassin's Creed 3. Στα μάτια μου που έχω μείνει σε αρχαία γραφικά ps1, φαίνεται τρομερό. Στο γιο μου 9 ετών μάπα. Δεν ξέρω αν είναι καλή μεταφορά αλλά το συνιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πω, τι Direct απογοήτευση ηταν αυτό; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από papp0us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Ισχύει τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια το Battlefront Collection το έχω βάλει στο μάτι να πω την αλήθεια. Επίσης το Grounded στο switch είναι εντελώς θλίψη. Γενικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να παίξει μια τόσο πετσοκομμένη έκδοση όπως και στην περίπτωση του Witcher 3. Δεν λέω, φοβερό ότι μπορούσες τέτοιο παιχνίδι να το παίξεις παντού αλλά και πάλι απλά δεν αξίζει το τελικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραίο φάνηκε το remake του Epic Mickey (2010) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από firepc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) τέλος το exclusivity σε αυτό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε τέλος το exclusivity σε αυτό. Μάλλον αναμενόμενο , βέβαια νομίζω το ηθικό δίδαγμα πλέον στα SMT και persona είναι περίμενε δύο τρία χρόνια να τα αγοράσεις γιατί πάντα βγαίνει μια νέα έκδοση με extra περιεχόμενο . Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να το ξαναπαίξω με τα πάντα στο φουλ το παιχνίδι στο στιμ , κακά τα ψέματα στο κομμάτι των γραφικών το αδικούσε το hardware του switch , και είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από Choronzoon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε κακά τα ψέματα στο κομμάτι των γραφικών το αδικούσε το hardware του switch , και είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι Δεν είναι μόνο το κομμάτι των γραφικών. Γενικά στο κομμάτι της απόδοσης είχε αρκετά θέματα το παιχνίδι, που είναι και ο λόγος που το προσπέρασα προσωπικά, και ας είναι turn based. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος; Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η Nintendo που είναι τόσο ηγεμονική να επιτρέπει κακιές μεταφορές παιχνιδιών σε γραφικά; Η δεν είναι στο χέρι της; Η δεν τη νοιάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος; Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η Nintendo που είναι τόσο ηγεμονική να επιτρέπει κακιές μεταφορές παιχνιδιών σε γραφικά; Η δεν είναι στο χέρι της; Η δεν τη νοιάζει; Δεν τους ενδιαφέρει. Όταν η Ν είχε θέσει πρότυπα ποιότητας στις τρίτες εταιρίες αλλά αντιμετωπίστηκε αρνητικά σε βάθος χρόνου. Η αίσθηση που έχω είναι ότι εδώ και δεκαετίες απλά τσεκαρουν ότι τα παιχνίδια δεν προκαλούν προβλήματα ή δημιουργούν κενά ενώ τα όποια πρότυπα έχουν απορριφθεί. Λογικό βέβαια γιατί πάλι θα είχε προβλήματα με τις τρίτες εταιρίες. Παράλληλα δημιούργησε και το parents control και πέρασε την "ευθύνη" ελέγχου στους καταναλωτές. Γενικότερα η ηγεμονική εικόνα υφίσταται μόνο στα χαρτιά. Το κομμάτι αυτό έχει πετάξει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Kραταω μονο το epic mickey το οποιο δεν εχω παιξει και ειναι ευκαιρια τωρα και το pennys big breakaway.Ειναι φαν των 3d platforms οποτε καλοδεχουμενα και τα δυο. Επισης μιας και λεμε για το epic mickey In Giant Bomb's Partner Showcase watchalong, Jeff Grubb said that the same source which had previously confirmed Epic Mickey Rebrushed to them had also said that Metroid Prime 4 is slated for this year. He is now a lot more confident in that info after today's showing. Λετε οντως να δουμε επιτελους το metroid prime 4 φετος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarabamba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Λετε οντως να δουμε επιτελους το metroid prime 4 φετος?? Πραγματικά ελπίζω πως όχι.Αφού φτάσαμε που φτάσαμε ως εδώ,ας βγεί για την επόμενη κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Λετε οντως να δουμε επιτελους το metroid prime 4 φετος?? Μπαντλάκι με Switch 2 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Choronzoon είπε Μάλλον αναμενόμενο , βέβαια νομίζω το ηθικό δίδαγμα πλέον στα SMT και persona είναι περίμενε δύο τρία χρόνια να τα αγοράσεις γιατί πάντα βγαίνει μια νέα έκδοση με extra περιεχόμενο . Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να το ξαναπαίξω με τα πάντα στο φουλ το παιχνίδι στο στιμ , κακά τα ψέματα στο κομμάτι των γραφικών το αδικούσε το hardware του switch , και είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι Το έχω κασσετακι απο την εποχή που βγήκε και δεν το έπαιξα μέχρι σήμερα λόγω backlog. Εννοείται θα αγοραστεί τελικά την άνοιξη στο steam και θα παιχτεί στο deck όπως του αρμόζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Στο γιαπωνέζικο NSO+ μπήκε το Mother 3, ένα από τα καλύτερα γκέιμς όλων των εποχών. Δυστυχώς, είναι heavy στους διαλόγους και δεν έχει νόημα να παιχτεί από όποιον δεν ξέρει γιαπωνέζικα. Ήταν καλή ευκαιρία να γίνει localized, αλλά την άφησαν να χαθεί δυστυχώς, αν και κυκλοφορεί rom με το game μεταφρασμένο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Fulgore είπε τέλος το exclusivity σε αυτό. Για την atlus δεν υπάρχει exclusivity.Θα βγάλει το παιχνίδι και αφού περάσει ένα διάστημα θα το επανακυκλοφορήσει εκατό φορές σε όλες τις κονσόλες.Ελπίζω να κάνει κάτι και με το Shin Megami Tensei IV και Apocalypse.Και με τα λεφτά που βγάζει από τα persona να κυκλοφορήσει επιτέλους το Devil Survivor 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα