Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tην αλλη τριτη στις 4 το απογευμα.Να πως θα πιασουν τον στοχο των 15 εκατομμυριων που εχουν βαλει.

Τωρα οσο αφορα το αυριανο direct μαλλον λαθος καταλαβα εγω με τα leaks οτι θα δουμε το fzero ή μηπως ηταν hopefull wishing?Λενε οτι θα δουμε το Endless ocean .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 17/2/2024 στις 9:32 ΜΜ, broxopios είπε

Το d-pad γιατί δε σου άρεσε; Η Nintendo πάντα έβγαζε καλά d-pad θυμάμαι. 

Για το d-pad είχα διαπιστώσει ότι μερικές φορές (λίγες είναι η αλήθεια) αν δεν πατούσες με "ακρίβεια" κάποια κατεύθυνση έπαιρνε σαν εντολή τη διπλανή. Όμως όπως είπα, δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Για το drift που ειπώθηκε, από τις αναφορές φαίνεται πως δεν είναι συχνό φαινόμενο στο Pro και προσωπικά δεν μου έχει εμφανίσει κάτι. Βέβαια εγώ ανήκω σε εκείνη τη μερίδα που δεν έχει drift ούτε στα joy-cons μετά από τόσα χρόνια και έχουν περάσει και από μια καλή δόση girlfriend abuse! :D

Στις 17/2/2024 στις 9:32 ΜΜ, broxopios είπε

Όταν λες το καλύτερο εννοείς και σε σύγκριση με dualsense & xbox?

Μέχρι πριν πάρω το Pro Controller του Switch, θεωρούσα καλύτερο χειριστήριο αυτό του Xbox One που έχω δύο για το PC (τα καινούργια των series δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα). Τα χειριστήρια των PS, δεν μου αρέσουν καθόλου στη γενική αίσθηση στο χερί και προσωπικά έχω θέμα με τη θέση του αριστερού μοχλού που βρίσκεται τόσο χαμηλά, ίσως είναι θέμα συνήθειας. Όμως μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η προσθήκη των adaptive triggers και η "ένταση" που σου μεταφέρουν μέσω της αντίστασης, θα ήθελα να τη δω σε κάποια καλύτερη υλοποίηση.

• Like 1

Καλησπέρα. Επειδή έχουμε πλούσια βιβλιοθήκη με παιχνίδια, έχετε να προτείνετε κάποιο για να ασχοληθώ;

Μέχρι στιγμής έχω παίξει το Mario 3d world, το Zelda totk δεν μπόρεσα να ασχοληθώ πολύ γιατί δεν μπήκα στο νόημα (δεν είχα ξαναπαίξει ζελντα), το Mario wonder (ωραίο αλλά δεν είπα κάτι ουαου, προσωπική γνώμη βέβαια). 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες ομως και τι ειδους παιχνιδια σου αρεσουν για να βοηθησουμε οσο μπορουμε και εμεις.Ας πουμε το mario 3d world σου αρεσε?

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1

52 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Πες ομως και τι ειδους παιχνιδια σου αρεσουν για να βοηθησουμε οσο μπορουμε και εμεις.Ας πουμε το mario 3d world σου αρεσε?

Θα ξεκινήσω με αυτά που δεν μαρεσουν. FPS και open world τύπου τελευταίο zelda. 

Το Μάριο ναι ήταν ωραίο. Αν και είναι τύπου open world (από άποψη κάμερας) ήταν μια χαρά. Διότι με ζαλίζουν τα παιχνίδια σαν το ζελντα ή τα καινούρια ποκεμον. Ας πούμε έχω πάρει το pokemon diamond διότι η κάμερα είναι ίδια με το Pokémon firered που έπαιζα στο SP. Επίσης είχα δει με παρόμοια κάμερα να είναι ένα ζελντα. Νομίζω ήταν το awakening. Δεν το έχω παίξει.

Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και εκτός Μάριο Πόκεμον🙂

Εγώ πάντως εκεί που έλεγα θα πάρω 1 physical παιχνίδι έχω βρεθεί με 6. Botw, Totk, Donkey Kong Tropical Freeze, Metroid Dread, Mario Odyssey και Mario Wonder (το οποίο παίζω τώρα και ενώ στην αρχή το είδα απλά οκ, παίζοντας το αγάπησα και δεν θέλω να τελειώσει. Είμαι προς το τέλος όμως, αλλά θα ξαναπαίξω κάποιες πίστες που πήρα μόνο το ένα seed). 

Έχω στα σχέδια να πάρω και το Luigis Mansion 3 αλλά και ένα Mario Party. 

Αυτά σε φυσική μορφή μιας και τα βρίσκεις πιο φθηνά μεταχειρισμένα και μπορείς ν στα πουλήσεις κάποια στιγμή. Όλα τα άλλα που με ενδιαφέρουν, digital όταν βγουν σε προσφορά στο Dekudeals. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, broxopios είπε

Εγώ πάντως εκεί που έλεγα θα πάρω 1 physical παιχνίδι έχω βρεθεί με 6. Botw, Totk, Donkey Kong Tropical Freeze, Metroid Dread, Mario Odyssey και Mario Wonder (το οποίο παίζω τώρα και ενώ στην αρχή το είδα απλά οκ, παίζοντας το αγάπησα και δεν θέλω να τελειώσει. Είμαι προς το τέλος όμως, αλλά θα ξαναπαίξω κάποιες πίστες που πήρα μόνο το ένα seed). 

Έχω στα σχέδια να πάρω και το Luigis Mansion 3 αλλά και ένα Mario Party. 

Αυτά σε φυσική μορφή μιας και τα βρίσκεις πιο φθηνά μεταχειρισμένα και μπορείς ν στα πουλήσεις κάποια στιγμή. Όλα τα άλλα που με ενδιαφέρουν, digital όταν βγουν σε προσφορά στο Dekudeals. 

Το Luigi's πολύ ωραίο. Το έχω τερματίσει

1 ώρα πριν, mrvaggos είπε

Ας πούμε έχω πάρει το pokemon diamond διότι η κάμερα είναι ίδια με το Pokémon firered που έπαιζα στο SP. Επίσης είχα δει με παρόμοια κάμερα να είναι ένα ζελντα. Νομίζω ήταν το awakening. Δεν το έχω παίξει.

O Pikman σε περιμένει...

64f3b9de74ab8.jpg.ff718e35f1e07089131707fb417fc4f1.jpg

(Pikmin4)

• Like 1

17 hours ago, dekulinkgr said:

Οπως αναμενοταν,την Τεταρτη το μεσημερι στις 4 το απογευμα.

Ηδη ακουγεται για το φημολογουμενο fzero gx.

Έρχεται και το Silksong

• Like 1

5 ώρες πριν, mrvaggos είπε

Θα ξεκινήσω με αυτά που δεν μαρεσουν. FPS και open world τύπου τελευταίο zelda. 

Το Μάριο ναι ήταν ωραίο. Αν και είναι τύπου open world (από άποψη κάμερας) ήταν μια χαρά. Διότι με ζαλίζουν τα παιχνίδια σαν το ζελντα ή τα καινούρια ποκεμον. Ας πούμε έχω πάρει το pokemon diamond διότι η κάμερα είναι ίδια με το Pokémon firered που έπαιζα στο SP. Επίσης είχα δει με παρόμοια κάμερα να είναι ένα ζελντα. Νομίζω ήταν το awakening. Δεν το έχω παίξει.

Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και εκτός Μάριο Πόκεμον🙂

Λοιπον τοτε εχω να προτεινω τα εξης:

Zelda links awakening το οποιο ειναι στην παλια κλασσικη συνταγη των zelda και ειναι διαμαντι

Metroid dread (θα σου ελεγα και το metroid prime αλλα δεν σου αρεσουν τα fps)

Μario odyssey και mario wonder δες κιολας.

Pikmin 4

Captain toad treasure tracker

Την σειρα splatoon που για μενα ειναι κορυφη.Κυριως ειναι multiplayer online αλλα εχει και single player.

• Like 1
  • Thanks 1

45 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον τοτε εχω να προτεινω τα εξης:

Zelda links awakening το οποιο ειναι στην παλια κλασσικη συνταγη των zelda και ειναι διαμαντι

Metroid dread (θα σου ελεγα και το metroid prime αλλα δεν σου αρεσουν τα fps)

Μario odyssey και mario wonder δες κιολας.

Pikmin 4

Captain toad treasure tracker

Την σειρα splatoon που για μενα ειναι κορυφη.Κυριως ειναι multiplayer online αλλα εχει και single player.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα δω και βιντεάκια με gameplay από αυτά να διαλέξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Θα δω και βιντεάκια με gameplay από αυτά να διαλέξω

Στα περισσότερα παιχνίδια η Ν έχει ανεβάσει overview.

YouTube, τίτλος παιχνιδιού+overview.

Αντίστοιχο βίντεο έχω προσθέσει στο μήνυμα για το Pikmin 4.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Thanks 1

22 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Στα περισσότερα παιχνίδια η Ν έχει ανεβάσει overview.

YouTube, τίτλος παιχνιδιού+overview.

Αντίστοιχο βίντεο έχω προσθέσει στο μήνυμα για το Pikmin 4.

Ναι ναι το είδα το βίντεο που έβαλες. Χωρίς παρεξήγηση νομίζω το pikmin με αυτή την κάμερα θα με ζαλίσει. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θα ξαναδώ πιο λεπτομερώς τα βίντεο γιατί ένα διλεπτο είδα μόνο. 

58 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Την κάμερα εσυ την χειρίζεσαι, ζαλίζεσαι και απο το δικό σου input; Χάνεις ενα μεγαλο ποσοστό απο παιχνιδάρες της Νιντυ.

Ναι έχεις δίκιο για τον χειρισμό αλλά δυστυχώς έχω αυτό το κακό. Δηλαδή παιχνίδια σαν counter strike, elder ring κλπ δεν μπορώ. Θα μου πεις είναι και συνήθεια. Πάντως σε συγκεκριμένα παιχνίδια που έχεις μάχες και πρέπει να κάνεις γρήγορες κινήσεις μου είναι απαγορευτικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...