broxopios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Στις 11/2/2024 στις 5:55 ΜΜ, xlinger είπε Αν έχεις βολευτεί τότε μια χαρά. Για μένα το Pro είναι το καλύτερο χειριστήριο που έχω πιάσει μέχρι σήμερα. Πάτημα κουμπιών, αίσθηση στο χέρι, ποιότητα δόνησης, τεράστια αυτονομία μπαταρίας. Στα αρνητικά το d-pad είναι μέτριο αλλά προσωπικά σπάνια το χρησιμοποιώ. Όταν λες το καλύτερο εννοείς και σε σύγκριση με dualsense & xbox? Το d-pad γιατί δε σου άρεσε; Η Nintendo πάντα έβγαζε καλά d-pad θυμάμαι. Ίσως το αγοράσω κάποια στιγμή ώστε μαζί με τα joycons και το 8bitdo wireless 2 να έχω 4 χειριστήρια για παιχνίδια με την παρέα.
Vagosman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Το pro σε πιάσιμο είναι όντως ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει. Όμως τα trigger δεν είναι αναλογικά, το dpad είναι πάρα πολύ μέτριο και οι μοχλοί δεν είναι αντίστοιχης ακριβείας με τα joycon. Σα να έχουν μεγαλύτερο αέρα. Και να μην ξεχνάμε και το ντριφτ. Πολλά αρνητικά αλλά κ θετικά. 1
broxopios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Σήμερα κατέβασα το FC 24 που το έχει ως trial. Είναι από τα παιχνίδια που διάβαζα ότι δεν έχουν γίνει καλή μεταφορά στο switch. Δεν με ενόχλησε ότι έχει πιο παλιά τεχνολογία στο gameplay, αλλά ότι σερνόταν. Πήγαινε σε slow motion και στο παιχνίδι μέσα, αλλά και στο menu. Μάλλον οι devs δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την switch έκδοση. Δε νομίζω ότι δεν μπορεί να το τρέξει, όταν τα zelda που για μένα είναι πιο απαιτητικά και ανοιχτού κόσμου. 1
Skatzivas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Καλά που μου το είπες να μην το κατεβάσω. Αύριο θα μου φέρει ένας φίλος το Witcher και το assassin's Creed 3 αν το λέω καλά. Ειδικά το πρώτο το εκθείασε. Άλλαξε λέει το ρου του gaming
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Στις 17/2/2024 στις 10:39 ΜΜ, Vagosman είπε Το pro σε πιάσιμο είναι όντως ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει. Όμως τα trigger δεν είναι αναλογικά, το dpad είναι πάρα πολύ μέτριο και οι μοχλοί δεν είναι αντίστοιχης ακριβείας με τα joycon. Σα να έχουν μεγαλύτερο αέρα. Και να μην ξεχνάμε και το ντριφτ. Πολλά αρνητικά αλλά κ θετικά. Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο controller ever μαζί με του wiiu που επίσης ήταν έκπληξη στο πόσο εργονομικό και βολικό ήταν. Τα triggers που δεν είναι αναλογικά για εμένα είναι bonus και όχι μειονέκτημα. Τα μοχλακια δεν έχουν την ακρίβεια των joy cons αλλά είναι λογικό διότι είναι μακρύτερα. Το θέμα του drift είναι κάτι που επηρεάζει τους πάντες οπότε δεν είναι μειονέκτημα του controller συγκεκριμένα. Το pad είναι απόλυτα λειτουργικό, θα ήθελα να ήταν μηχανικό όπως του xbox ή των Joycon οπότε ναι μπορούσε να είναι καλύτερο. Δεν είναι κακό όμως σίγουρα. Δοκίμασε του ps5 να δεις τι σημαίνει κακό. Για εμένα η "μέτρηση" του πόσο καλό και βολικό είναι ένα controller είναι τα Fighting Games και τα 3D melee combat games. Σε αυτό το pro-controller δεν έχει αντίπαλο με του xbox να είναι δεύτερο αποκλειστικά και μόνο λόγο pad. Του ps5 είναι σκουπίδι με τα όλα του. 1
broxopios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο controller ever μαζί με του wiiu που επίσης ήταν έκπληξη στο πόσο εργονομικό και βολικό ήταν. Τα triggers που δεν είναι αναλογικά για εμένα είναι bonus και όχι μειονέκτημα. Τα μοχλακια δεν έχουν την ακρίβεια των joy cons αλλά είναι λογικό διότι είναι μακρύτερα. Το θέμα του drift είναι κάτι που επηρεάζει τους πάντες οπότε δεν είναι μειονέκτημα του controller συγκεκριμένα. Το pad είναι απόλυτα λειτουργικό, θα ήθελα να ήταν μηχανικό όπως του xbox ή των Joycon οπότε ναι μπορούσε να είναι καλύτερο. Δεν είναι κακό όμως σίγουρα. Δοκίμασε του ps5 να δεις τι σημαίνει κακό. Για εμένα η "μέτρηση" του πόσο καλό και βολικό είναι ένα controller είναι τα Fighting Games και τα 3D melee combat games. Σε αυτό το pro-controller δεν έχει αντίπαλο με του xbox να είναι δεύτερο αποκλειστικά και μόνο λόγο pad. Του ps5 είναι σκουπίδι με τα όλα του. Δεν έχω πιάσει το pro controller οπότε δεν έχω άποψη γενικά. Επειδή όμως έχω το dualsence του PS5, δεν το θεωρώ καθόλου σκουπίδι Αντίθετα πλέον το προτιμώ και από του xbox. Κι ένας σημαντικός λόγος γι αυτό είναι και το d-pad του. Ειδικά για 2d παιχνίδια νιώθεις τον απόλυτο έλεγχο. Για παράδειγμα παίζοντας ένα από τα αγαπημένα μου το wonder boy in monster land, με τον σταυρό του xbox επειδή πατάς καταλάθος "κάτω" που ενεργοποιεί διάφορα όπλα, στον μοχλό του ps5 δεν γίνεται αυτό γιατί έχοντας στην ουσία κουμπάκια ελέγχεις ακριβώς το που έχεις πατήσει. Θα προτιμούσα και των joycon, αλλά το γεγονός ότι είναι σε μακρινή απόσταση το κάνουν πιο δυσλειτουργικό. Δεν έχω δοκιμάσει και των 8bitdo που λένε ότι είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει όπως τα παλιά της Nintendo. Gameboy & NES που έχω παίξει θυμάμαι ήταν σούπερ.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 @broxopios - Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις το xbox one series X/S controller. Έχεις παλιότερο. Το τελευταίο controller είναι μηχανικά πλήκτρα και η κάθε διεύθυνση έχει δικό της διακόπτη. Είναι αδύνατον να πατήσεις κάτι κατά λάθος ή να κάνει register άλλη κατεύθυνση. Αυτό το φαινόμενο το συναντάς αποκλειστικά σε disc βάση που έχει και το Pro controller και το ps5. Το DS5 πάντως είναι αντικειμενικά σκουπίδι. Ακρίβεια μηδέν, άπειρα λάθη σε inputs, input lag και εργονομία για τα πανηγύρια. Τεράστιο πισωγύρισμα σε σχέση με το ds4 που και αυτό ήταν μέτριο εργονομικά. Το Pro controller είναι πάντως εύκολα το καλύτερο από όλα ως σύνολο. Μακράν η καλύτερη μπαταρία, το καλύτερο εργονομικό κράτημα, με εξαίρεση το Dpad την καλύτερη αίσθηση πλήκτρων και το καλύτερα μοιρασμένο βάρος. Είναι άλλωστε και το controller επιλογής μου και για το PC και μακάρι να είχα δυνατότητα με κάποιο adapter να το έβαζα και στο ps5 μου.
broxopios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε @broxopios - Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις το xbox one series X/S controller. Έχεις παλιότερο. Το τελευταίο controller είναι μηχανικά πλήκτρα και η κάθε διεύθυνση έχει δικό της διακόπτη. Είναι αδύνατον να πατήσεις κάτι κατά λάθος ή να κάνει register άλλη κατεύθυνση. Είχα μέχρι πρόσφατα το xbox one series αλλά επίσης δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το d-pad. Ίσως είναι και θέμα γούστου. Με χαλάει τώρα που λέτε ότι έχει μέτριο d-pad το pro controller. Απορώ πως η Nintendo που έχει παράδοση στα καλά d-pad δεν το έκανε τέλειο.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 @ikaruga24 παίζει να είσαι από τους λίγους που προτιμούν το dpad του Xbox. Για μένα είναι το χειρότερο dpad που έχω πιάσει ποτέ. Δεν πα να έχει και διπλό διαφορικό. Η αίσθηση σε 2d παιχνίδια και ειδικά fighting games είναι άθλια. Σε κάθε έκδοση ελπίζω να το αλλάξουν αλλά φευ 2
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 8 minutes ago, Bourdoulas said: Δεν πα να έχει και διπλό διαφορικό. Η αίσθηση σε 2d παιχνίδια και ειδικά fighting games είναι άθλια. Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου εμπειρία σε τέτοιου είδους games. 1
broxopios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Έφαγα μια φλασιά τώρα που μιλούσαμε για d-pad και είχα πριν αγοράσει πριν λίγο καιρό της Scull & co. το kit που έχει και dpad μέσα. Όμως δε μου άρεσε γιατί συμπεριφέρεται όπως και του xbox ή όπως λέτε και του pro controller. Είχε όμως και κουμπάκια μέσα για το δεξί joycon. Τα έβαλα όμως στον αριστερό ως d-pad. Σαφώς έγινε καλύτερη η αίσθηση. Στην ουσία μίκρυνε την απόσταση μεταξύ των κουμπιών, οπότε τώρα είναι πιο μαζεμένο και έχεις καλύτερο έλεγχο από πριν.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε @ikaruga24 παίζει να είσαι από τους λίγους που προτιμούν το dpad του Xbox. Για μένα είναι το χειρότερο dpad που έχω πιάσει ποτέ. Δεν πα να έχει και διπλό διαφορικό. Η αίσθηση σε 2d παιχνίδια και ειδικά fighting games είναι άθλια. Σε κάθε έκδοση ελπίζω να το αλλάξουν αλλά φευ Ως μηχανικό D-pad απαιτεί χρόνο εξοικείωσης. Είναι σαν να γυρνάς από D-pad σε λεβιέ ή σε leverless controller. Θέλει να πάρεις τον χρόνο σου για να το μάθεις και να μπεις στο ψητό της αίσθησης. Απαξ και μάθεις εκεί μετά δεν έχει επιστροφή. Ολα τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι πολύ μέτρια μπροστά στα μηχανικά. Αν δεις έχει PS4 controller τα οποία έχουν κάνει μοντίφες συγκεκριμένα για να έχει μηχανικό σταυρό διεύθυνσης και πωλούνται ανάλογα. Το ίδιο και το Hori Fighting commander, διαθέτει μηχανικούς διακόπτες παντού. Δυστυχώς δεν υπάρχει hack. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για εκμάθηση. 8 ώρες πριν, broxopios είπε Με χαλάει τώρα που λέτε ότι έχει μέτριο d-pad το pro controller. Απορώ πως η Nintendo που έχει παράδοση στα καλά d-pad δεν το έκανε τέλειο. Δεν είναι μέτριο το D-pad, είναι μέτριο σε σχέση με υπόλοιπο χειριστήριο. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα pad μην φοβάσαι καθόλου διότι είναι απείρως καλύτερο και με καλύτερη ανταπόκριση εναντίον του PS5 και θα ήταν καλύτερο του Xbox αν ήταν μηχανικός ο διακόπτης. Μην φοβάσαι τίποτα, όρμα το. 1
broxopios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Ως μηχανικό D-pad απαιτεί χρόνο εξοικείωσης. Είναι σαν να γυρνάς από D-pad σε λεβιέ ή σε leverless controller. Θέλει να πάρεις τον χρόνο σου για να το μάθεις και να μπεις στο ψητό της αίσθησης. Απαξ και μάθεις εκεί μετά δεν έχει επιστροφή. Ολα τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι πολύ μέτρια μπροστά στα μηχανικά. Αν δεις έχει PS4 controller τα οποία έχουν κάνει μοντίφες συγκεκριμένα για να έχει μηχανικό σταυρό διεύθυνσης και πωλούνται ανάλογα. Το ίδιο και το Hori Fighting commander, διαθέτει μηχανικούς διακόπτες παντού. Δυστυχώς δεν υπάρχει hack. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για εκμάθηση. Δεν είναι μέτριο το D-pad, είναι μέτριο σε σχέση με υπόλοιπο χειριστήριο. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα pad μην φοβάσαι καθόλου διότι είναι απείρως καλύτερο και με καλύτερη ανταπόκριση εναντίον του PS5 και θα ήταν καλύτερο του Xbox αν ήταν μηχανικός ο διακόπτης. Μην φοβάσαι τίποτα, όρμα το. Τι ακριβώς είναι το μηχανικό d-Pad. Ποια η διαφορά του με τα άλλα;
dekulinkgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Οπως αναμενοταν,την Τεταρτη το μεσημερι στις 4 το απογευμα. Ηδη ακουγεται για το φημολογουμενο fzero gx. 1
christos_75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Λογικά πρέπει να μάθουμε και ημερομηνίες για Luigi's Mansion 2 Hd και για το Paper Mario remake
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα