Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τον επομενο μηνα λενε οι διαρροες.Για αυτην την εβδομαδα λενε για partner direct.

Σε αλλα νεα εβγαλε η nintendo βιντεο σχετικα με το 2ο dlc του splatoon 3.Τελικα προκειται για roguelite παιχνιδι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ν συνεχίζει να βγάζει περιεχόμενο και στον έβδομο χρόνο κυκλοφορίας. Όχι σαν κάτι άλλους. 🤣

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 7

1 ώρα πριν, mansa2k είπε

Η Ν συνεχίζει να βγάζει περιεχόμενο και στον έβδομο χρόνο κυκλοφορίας. Όχι σαν κάτι άλλους. 🤣

Offtopic

Να σου πω δεν κανεις μια αναλυση των οικονομικων αποτελεσματων της sony στο αντιστοιχο νημα?Το λεω γιατι  βγηκαν αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα σημερα.

Τελος offtopic

Στα νεα του switch τωρα οι φημες λενε για shadow drop partner direct αυριο.Αν τελικα ισχυει,τοτε θα εχει βαση και η αλλη φημη οτι τον Μαρτιο θα δουμε το switch 2 .

Παπαλα απο τι φαινεται το ντιρεκτ γιαυτη τη βδομάδα .

Τώρα τι να πω αν γίνει shadow drop αύριο δεδομένης και της παρουσίασης / παραδοχής ήττας της ms αύριο , επιβεβαιώνεται η θεωρία συνωμοσίας μου περί σαδιστικης  εκδικητικότητας των Nippon jin ,( είναι γνωστοί γιαυτα )  στα πλαίσια και των υποτιμητικων δηλώσεων του  Φιλ του Γκειμερ για εξαγορά της Ν .

4 ώρες πριν, Skatzivas είπε

Συγνώμη για το οφφτοπικ αλλά μπορεί να πει κανείς σε μας τους άσχετους τι έγινε με το Xbox;

On topic Καλά περάσαμε με το mario wonder τώρα τι παίζουμε; 

Σημερα θα μαθουμε το βραδυ τι θα γινει με το xbox.

Αν σας αρεσε το wonder τοτε θα λατρεψετε το mario 3d world.Βασικα πες ποια παιχνιδια εχεις και προτιμας για να βοηθησουμε.

Τωρα για σημερα ηταν το υποτιθεμενο partner direct.Ειπαν οι γνωστοι leakers οτι τελικα ακυρωθηκε λογου του xbox showcase αποψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε μειλ με εκπτώσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε κάτι.

https://www.nintendo.co.uk/Games/Wii-U-games/SUPER-MARIO-3D-WORLD-765385.html

Αυτό λες;;;

Επεξ/σία από Skatzivas

18 λεπτά πριν, Skatzivas είπε

Μου ήρθε μειλ με εκπτώσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε κάτι.

https://www.nintendo.co.uk/Games/Wii-U-games/SUPER-MARIO-3D-WORLD-765385.html

Αυτό λες;;;

Ναι το οποιο στο switch εχει και μαζι το bowsers fury .Για coop εμπειρια ειναι απλα απολαυση.

Αλλα παιχνιδια προφανως ειναι τα zelda : botw & totk, mario odyssey, metroid dread,metroid prime,luigis mansion,donkey kong tropical freeze,zelda links awakening κτλπ.

Δες αυτες τις παιχνιδαρες για αρχη.

• Thanks 1

20 ώρες πριν, Skatzivas είπε

Καλά περάσαμε με το mario wonder τώρα τι παίζουμε; 

Αναφέρθηκε ήδη από πάνω ένα μεγάλο μερός της ανφάν γκατέ του Switch. Προτείνω σε όσους τους αρέσουν τα turn-based rpg το Super Mario RPG που τελείωσα αυτές τις μέρες. Δεν είχε τύχει να ασχοληθώ με την έκδοση του SNES αλλά δεν περίμενα ότι αυτός ο πρόγονος του Paper Mario θα είναι τόσο διασκεδαστικός! Νομίζω θα το κατέτασα δεύτερο καλύτερο της σειράς, φυσικά μετά το The Thousand Year Door το oποίο ελπίζω να έρθει τον Απρίλιο. (και μόλις διαπίστωσα ότι το έπαιξα πριν 20 χρόνια... 😢)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...