Vagosman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, broxopios είπε Ναι αγόρασα τελικά την Gourmet edition. Με την πρώτη ευκαιρία θα παίξουμε. Μιας και δεν βρήκα τόπικ για το Breath of the Wild ας το πω εδώ. Παίζοντας χθες βράδυ και έχοντας εμφανίσει σχεδόν τον μισό χάρτη, κάποια στιγμή περιπλανώμενος μπήκα στο hyrule castle. Τελικά έφτασα στην κορυφή όπου μπήκα μέσα να αντιμετωπίσω έναν αρχηγό. Κέρδισα τον πρώτο, εμφανίστηκε 2ος, μετά από κόπο κέρδισα και τον 2ο και αφού είχα χαλάσει όλα τα όπλα μου, εμφανίζεται και ο τρίτος (thunder κάτι...), φυσικά δεν μπόρεσα να τον αντιμετωπίσω με 0 όπλα. Δεν άντεξα κι έψαξα να δω τι γίνεται εκεί. Βέβαια επειδή δε μου αρέσουν τα spoiler έκανα μια επιδερμική αναζήτηση γιατί είχα σκάσει. Και αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για τον τελευταίο αρχηγό; Που πήγα κι έμπλεξα μόνο με τον Ελέφαντα σαν επιπλέον μπόνους.... Πηγες ξεβρακωτος στα αγγούρια. Εχεις παρα πολύ ψωμί ακόμα, DLC εβαλες; Βάλτο ασαπ. το Hero Path θα σε βολέψει (κρατάει που περπάτησες στον χάρτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, Vagosman είπε Πηγες ξεβρακωτος στα αγγούρια. Εχεις παρα πολύ ψωμί ακόμα, DLC εβαλες; Βάλτο ασαπ. το Hero Path θα σε βολέψει (κρατάει που περπάτησες στον χάρτη) Είδα ένα DLC μέσα από το παιχνίδι αλλά το είδα στα 20€. Αυτό είναι; Δεν είναι πολλά χρήματα για DLC? Τι προσφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, broxopios είπε Είδα ένα DLC μέσα από το παιχνίδι αλλά το είδα στα 20€. Αυτό είναι; Δεν είναι πολλά χρήματα για DLC? Τι προσφέρει; Eχει αρκετό έξτρα υλικό και ναι αξίζει κατ' εμε. Μετα στο shop αναφέρει τι συμπεριλαμβάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Vagosman είπε Eχει αρκετό έξτρα υλικό και ναι αξίζει κατ' εμε. Μετα στο shop αναφέρει τι συμπεριλαμβάνει Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα τι προσφέρει γιατί νόμιζα ότι θα χρησίμευε αφού τερματίσω το παιχνίδι. Σας έξτρα πράγματα να κάνω. Όμως αν βοηθάει και εμπλουτίζει την εμπειρία θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί νομίζω είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Ξέρεις κάνεις πώς κοιμάται ο χαρακτήρας στο animal crossing new horizons; Έχουμε ψάξει και δεν βγάζουμε άκρη με τον γιό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RocknRolla Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, Skatzivas said: Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Ξέρεις κάνεις πώς κοιμάται ο χαρακτήρας στο animal crossing new horizons; Έχουμε ψάξει και δεν βγάζουμε άκρη με τον γιό μου. Δεν έχω ιδέα είναι η αλήθεια, αλλα εδώ τα εξηγεί όλα νομίζω https://lionadegames.com/el/pos-na-koimetheite-se-zoa-pou-diaskhizoun-neous-orizontes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δεν μου βγάζει την επιλογή sleep or dream με τίποτα παρόλο που έχουμε και κρεβάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε σε mood της κυκλοφορίας του switch 2, αλλά θα κάνω μια μίνι κριτική για το oled μιας και είμαι στον κόσμο του switch κάτι παραπάνω από 1 μήνα. Πέρασε λοιπόν ο μήνας του μέλιτος, και μόνο θετικά μπορώ να πω για την κονσόλα. Η hybrid λειτουργία είναι όλα τα λεφτά. Ξέρεις ότι μπορείς να έχεις το παιχνίδι σου όπου θες. Είσαι καναπέ ή γραφείο και το έχεις docked. Σε εξορίζει η γυναίκα σου για να δει master chef… το παίρνεις handheld στο δωμάτιο. Φεύγεις για το χωριό και θες να παίξεις λίγες ώρες; check. Ταξιδεύεις με τρένο, λεωφορείο κλπ; check. Τώρα ένας προβληματισμός πριν την αγορά, ήταν πέρα από τα indie & retro παιχνίδια που θέλω να παίξω, αν είχε επιλογές σε άλλα παιχνίδια. Πληθώρα επιλογών. Έχω βάλει στο Deku Deals κάπου στα 50 παιχνίδια στο wishlist και γύρω στα 10 αποκλειστικότητες της N. Βέβαια ακόμη με το botw ασχολούμαι. Παιχνιδάρα! Ωστόσο αν κάποιος έχει προτεραιότητα τα γραφικά στυλ ps5/xbox νομίζω θα απογοητευτεί κάπως. Όχι ότι δεν βρίσκεις παιχνίδια με υπέροχα γραφικά και art style, αλλά αν θέλει σουπερ τερματισμενα γραφικά σε ΑΑΑ τίτλους δε νομίζω ότι θα τον καλύψει. Εδώ να κάνω μια αναφορά σε αυτό. Όταν βγαίνουν νέες κονσόλες της Sony + Microsoft υπάρχει αυτός ο πόλεμος των tflops και των επιδόσεων όταν εν τέλει το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο και χάνεται η ουσία που είναι το gameplay των παιχνιδιών. Κι εδώ το Switch έχει το προβάδισμα. Το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν είχα παίξει ποτέ Zelda. Ήδη στο είδος του, το botw το θεωρώ το καλύτερο που έχω παίξει. Επίσης η Nintendo επενδύει πολύ στα παιχνίδια που προσφέρουν διασκέδαση. Εντάξει όλα τα παιχνίδια προσφέρουν διασκέδαση αλλά καταλαβαίνετε πως το λέω. Παιχνίδια που προσφέρουν διασκέδαση και ενασχόληση με φίλους και όλη την οικογένεια. Τώρα στα της συσκευής, όσον αφορά στην handheld εργονομία είναι οκ αλλά για καλύτερα αποτελέσματα θα χρειαστεί ένα grip. Εγώ ύστερα από προτάσεις εδώ μέσα πήρα της skull & Co το Neo Grip το οποίο είναι εξαιρετικό. Σκεφτόμουν δηλαδή να πάρω κάποια έξτρα 3rd party joycons αλλά πλέον έχω καλυφθεί. Σίγουρα θα ήθελα καλύτερα joystick και ένα d-Pad αλλά πλέον έχω συνηθίσει τον έλεγχο. Επίσης έχω βάλει και ένα τζαμάκι προστασίας της spigen το οποίο είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής. Περιφερειακά πήρα μόνο το 8bitdo wireless 2 για να συνδέω εκεί άλλους μοχλούς όταν δεν παίζω handheld. Εξαιρετικό και αυτό. Βέβαια δεν έχει wake up της κονσόλας αλλά οκ, ένα κουμπί είναι να πατήσω. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι να αγοράσω το pro controller. Το μόνο που περιμένω είναι κάποια grip των αναλογικών μοχλών που βρήκα με 2€ από aliexpress. Δεν είναι της skull & Co που έχουν κοντά στα 10€. Αν δεν μείνω ευχαριστημένος με αυτά που πήρα ίσως τα αγοράσω. Πήρα και μια micro sd 256gb γιατί σίγουρα θα γεμίσει η χωρητικότητα της κονσόλας κάποια στιγμή. Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την αγορά και ήδη έχω πουλήσει το PS5 που για μήνες ήταν ανενεργό. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από broxopios 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να χρησιμοποιήσω φορτιστή τηλεφώνου για να φορτίσω το switch μου ή αν αυτό βλάπτει τη κονσόλα, συνήθως το φορτίζω στο dock που έχω συνδέσει, αλλά όταν πηγαίνω κάπου μακρυά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα ολόκληρο το dock. Επίσης αν το αφήνω στη φόρτιση μέχρι το πρωί υπάρχει περίπτωση να βλάψει τη μπαταρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για την οικογένεια και με φίλους. Ανάμεσα σε Super Mario Party & Mario Party Superstars ποιο θα λέγατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, broxopios said: Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για την οικογένεια και με φίλους. Ανάμεσα σε Super Mario Party & Mario Party Superstars ποιο θα λέγατε; Το πρώτο. 2 hours ago, giorgosmcmc said: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να χρησιμοποιήσω φορτιστή τηλεφώνου για να φορτίσω το switch μου ή αν αυτό βλάπτει τη κονσόλα, συνήθως το φορτίζω στο dock που έχω συνδέσει, αλλά όταν πηγαίνω κάπου μακρυά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα ολόκληρο το dock. Επίσης αν το αφήνω στη φόρτιση μέχρι το πρωί υπάρχει περίπτωση να βλάψει τη μπαταρία? Αν ο φορτιστής είναι known brand δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το πρώτο Με ποιο σκεπτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, broxopios είπε Ανάμεσα σε Super Mario Party & Mario Party Superstars ποιο θα λέγατε; Κι εγώ το πρώτο λέω αλλά και το δεύτερο το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό, ειδικά αν δεν έχεις παίξει τα παλιότερα Mario Party θα σου φανεί σαν καινούργιο. Το προτείνω για όταν "τελειώσετε" με το πρώτο. 6 ώρες πριν, broxopios είπε Περιφερειακά πήρα μόνο το 8bitdo wireless 2 για να συνδέω εκεί άλλους μοχλούς όταν δεν παίζω handheld. Εξαιρετικό και αυτό. Βέβαια δεν έχει wake up της κονσόλας αλλά οκ, ένα κουμπί είναι να πατήσω. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι να αγοράσω το pro controller. Αν έχεις βολευτεί τότε μια χαρά. Για μένα το Pro είναι το καλύτερο χειριστήριο που έχω πιάσει μέχρι σήμερα. Πάτημα κουμπιών, αίσθηση στο χέρι, ποιότητα δόνησης, τεράστια αυτονομία μπαταρίας. Στα αρνητικά το d-pad είναι μέτριο αλλά προσωπικά σπάνια το χρησιμοποιώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, broxopios said: Με ποιο σκεπτικό; Το δεύτερο είναι ριμέικ, αν βαρεθείτε τα games του πρώτου, τότε αγόρασε και το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα αύριο ανακοινώνεται το νέο Switch. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Swimmer21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα