Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα , 

Γνωρίζουμε εάν το νέο Nintendo switch 2 θα είναι oled και αν θα μπορούμε να παίζουμε να παίζουμε τα παιχνίδια από το κανονικό Switch;; 

Αν δεν έχει μεγάλες διαφορές με το Switch oled που βγήκε πρόσφατα δεν ξέρω αν θα αξίζει τόσο τελικά.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Jojojko είπε

Καλησπέρα και καλό μήνα , 

Γνωρίζουμε εάν το νέο Nintendo switch 2 θα είναι oled και αν θα μπορούμε να παίζουμε να παίζουμε τα παιχνίδια από το κανονικό Switch;; 

Αν δεν έχει μεγάλες διαφορές με το Switch oled που βγήκε πρόσφατα δεν ξέρω αν θα αξίζει τόσο τελικά.

Ευχαριστώ.

Υπάρχει αντίστοιχο τόπικ για το επερχόμενο switch.

Στις 31/1/2024 στις 8:17 ΜΜ, broxopios είπε

Κανένα παιχνίδι τύπου Life is Strange έχουμε στο Switch?

Έχει μπόλικες επιλογές το switch σε point and click adventure style παιχνίδια. Τα Sherlock Holmes είναι αρκετά δυνατά οπότε προτείνονται. 

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Έχει μπόλικες επιλογές το switch σε point and click adventure style παιχνίδια. Τα Sherlock Holmes είναι αρκετά δυνατά οπότε προτείνονται. 

Δεν είναι point n click το Life is Strange. Νarrative/choice στυλ θα το έλεγα. Λίγο που έψαξα πάντως βρήκα ένα Oxenfree. Νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό που θέλω. Το έβαλα στη λίστα μου στο dekuDeals και περιμένω να βγει σε προσφορά. Βέβαια έχω καμιά 20 παιχνίδια στο DD αλλά κανένα ακόμη σε προσφορά. Για να δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στην wishlist το overcooked 2, αλλά βλέπω σε προσφορά το overcooked special edition στα 4€ και το overcooked 2 gourmet edition στα 10.62€. Ποιες οι διαφορές με το 2?

Το road 96 το έχει παίξει κανείς; Τι λέει γενικά; 

Επεξ/σία από broxopios

2 hours ago, broxopios said:

Έχω στην wishlist το overcooked 2, αλλά βλέπω σε προσφορά το overcooked special edition στα 4€ και το overcooked 2 gourmet edition στα 10.62€. Ποιες οι διαφορές με το 2?

Το road 96 το έχει παίξει κανείς; Τι λέει γενικά; 

Overcooked Special Edition features all the exhilarating (and enraging) kitchens from the main game, as well as both expansions, ‘The Lost Morsel’ and ‘Festive Seasoning’.

The Overcooked! 2 Gourmet Edition gives players every course of award-winning chaotic cooking fun with the Overcooked! 2 base game, all DLCs, updates and chef packs.

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, letom είπε

Overcooked Special Edition features all the exhilarating (and enraging) kitchens from the main game, as well as both expansions, ‘The Lost Morsel’ and ‘Festive Seasoning’.

The Overcooked! 2 Gourmet Edition gives players every course of award-winning chaotic cooking fun with the Overcooked! 2 base game, all DLCs, updates and chef packs.

Ευχαριστώ. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να το βρω ε; 

Όσοι παίξατε το 1 & 2 ποιο αξίζει περισσότερο;

Στις 2/2/2024 στις 9:24 ΜΜ, broxopios είπε

Δεν είναι point n click το Life is Strange. Νarrative/choice στυλ θα το έλεγα. Λίγο που έψαξα πάντως βρήκα ένα Oxenfree. Νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό που θέλω. Το έβαλα στη λίστα μου στο dekuDeals και περιμένω να βγει σε προσφορά. Βέβαια έχω καμιά 20 παιχνίδια στο DD αλλά κανένα ακόμη σε προσφορά. Για να δούμε...

Τα είχα παίξει κοντά κοντά στο πισι αυτά τα δύο πριν χρόνια και όντως από πλευράς ατμόσφαιρας ειδικά είναι  κοντά σαν παιχνίδια .

• Thanks 1

Στις 4/2/2024 στις 7:42 ΜΜ, broxopios είπε

Ευχαριστώ. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να το βρω ε; 

Όσοι παίξατε το 1 & 2 ποιο αξίζει περισσότερο;

το 2 είναι παιχνιδάρα. Εγώ με τη γυναίκα μου βγάλαμε πολύ γέλιο!

• Thanks 1

2 ώρες πριν, yazidis είπε

το 2 είναι παιχνιδάρα. Εγώ με τη γυναίκα μου βγάλαμε πολύ γέλιο!

Ναι αγόρασα τελικά την Gourmet edition. Με την πρώτη ευκαιρία θα παίξουμε. 

Μιας και δεν βρήκα τόπικ για το Breath of the Wild ας το πω εδώ. Παίζοντας χθες βράδυ και έχοντας εμφανίσει σχεδόν τον μισό χάρτη, κάποια στιγμή περιπλανώμενος μπήκα στο hyrule castle. Τελικά έφτασα στην κορυφή όπου μπήκα μέσα να αντιμετωπίσω έναν αρχηγό. Κέρδισα τον πρώτο, εμφανίστηκε 2ος, μετά από κόπο κέρδισα και τον 2ο και αφού είχα χαλάσει όλα τα όπλα μου, εμφανίζεται και ο τρίτος (thunder κάτι...), φυσικά δεν μπόρεσα να τον αντιμετωπίσω με 0 όπλα. Δεν άντεξα κι έψαξα να δω τι γίνεται εκεί. Βέβαια επειδή δε μου αρέσουν τα spoiler έκανα μια επιδερμική αναζήτηση γιατί είχα σκάσει. Και αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για τον τελευταίο αρχηγό;  Που πήγα κι έμπλεξα μόνο με τον Ελέφαντα σαν επιπλέον μπόνους....

42 minutes ago, broxopios said:

Ναι αγόρασα τελικά την Gourmet edition. Με την πρώτη ευκαιρία θα παίξουμε. 

Μιας και δεν βρήκα τόπικ για το Breath of the Wild ας το πω εδώ. Παίζοντας χθες βράδυ και έχοντας εμφανίσει σχεδόν τον μισό χάρτη, κάποια στιγμή περιπλανώμενος μπήκα στο hyrule castle. Τελικά έφτασα στην κορυφή όπου μπήκα μέσα να αντιμετωπίσω έναν αρχηγό. Κέρδισα τον πρώτο, εμφανίστηκε 2ος, μετά από κόπο κέρδισα και τον 2ο και αφού είχα χαλάσει όλα τα όπλα μου, εμφανίζεται και ο τρίτος (thunder κάτι...), φυσικά δεν μπόρεσα να τον αντιμετωπίσω με 0 όπλα. Δεν άντεξα κι έψαξα να δω τι γίνεται εκεί. Βέβαια επειδή δε μου αρέσουν τα spoiler έκανα μια επιδερμική αναζήτηση γιατί είχα σκάσει. Και αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για τον τελευταίο αρχηγό;  Που πήγα κι έμπλεξα μόνο με τον Ελέφαντα σαν επιπλέον μπόνους....

Ναι ήταν το τελευταίο boss και αν δεν έχεις ολοκληρώσει τα υπόλοιπα main quests, τον αντιμετωπίζεις χωρίς να ρίξω spoiler σε πιο buffιασμένη μορφή. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...