mansa2k Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, babality είπε Εχοντας ενεργοποιησει την switch online υπηρεσια περιπου 1 μηνα (μαζι με καποια αλλα παιδια απο εδω) να πω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα σκουπιδια που εχω δει στην μπιζνα. Ντροπη τους απλα για τη γκαμα παιχνιδιων. Aναρωτιεμαι αν υπαρχουν ανθρωποι που την πληρωνουν full price. Να προσθέσω για άλλη μια φορά πως γενικότερα οι συνδρομητικές υπηρεσίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ξεκάθαρος εκβιασμός από την στιγμή που συμπεριλαμβάνουν το online multiplayer. Όσο για το NSO έχω εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν δυσαρέσκεια περιγράφοντας το ως έκτρωμα. Απλά στην Ν αποφάσισαν πως δεν μπορεί οι άλλοι να χρεώνουν το online multiplayer και αυτοί να παραμένουν άπραγοι προσφέροντας υποτυπώδεις υπηρεσίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ας ελπίσουμε ότι στο NSw2 θα δούμε κάποια υπηρεσία τύπου Game Pass (ή ακόμα και το ίδιο το Game Pass) που να περιλαμβάνει και games του τωρινού και του επόμενου Switch, εκτός από legacy συστήματα. Πλάκα κάνω προφανώς, πιο πιθανό είναι να παγώσει η κόλαση, λολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Να προσθέσω για άλλη μια φορά πως γενικότερα οι συνδρομητικές υπηρεσίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ξεκάθαρος εκβιασμός από την στιγμή που συμπεριλαμβάνουν το online multiplayer.. Γενικά το θεωρώ λίγο τραγικό να πρέπει να δίνεις λεφτά για να παίζεις online Ειδικά σε παιχνίδια που κατά βάση είναι multiplayer. Για αυτό και είχα σε εκτίμηση το Wii U 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Έκτρωμα είναι γενικά όλο το ονλινε κομμάτι που είναι τραγικά αργό, συμπεριλαμβανομένου και του store τους. Τα refresh rate είναι επιπέδου dial up modem. Εδωσαν και φουλ τίτλο για 3 ημέρες - OYAOY 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Αν βοηθά κάποιον που το σκέφτεται να πω κι εγώ ότι και τα 7 που έδωσα για ένα χρόνο, τα θεωρώ πολλά για αυτό το πράγμα. Καλύτερα να τα πέταγα στον υπόνομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Στα 7€ το χρόνο για μένα είναι μια χαρά για να έχω στη συλλογή μου παλιά παιχνίδια από Gameboy, NES κλπ. Μπορώ εύκολα να χαραμίσω 2 καφέδες (το χρόνο) για να έχω αυτά + online gaming. Αν θέλουμε να γίνει κάτι παραπάνω ίσως αυτό να σημαίνει ότι η τιμή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο. Επίσης δε νομίζω ότι η N θα δίνει τόσο εύκολα τα παιχνίδια της για πάντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ας μην πάμε στο άλλο άκρο. Ναι είναι σκουπίδι η υπηρεσία αλλά 7 ευρώ χωνεύονται εύκολα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ενταξει εδω που τα λεμε κι εγω θα ηθελα περισσότερα καλούδια στο online, αλλα τα 7 ευρω το ετος ειναι τπτ και ενα emulated game να παιξεις τον χρονο πχ, ειναι οκ πιστευω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojojko Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ Nintendo switch και Nintendo switch oled ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το ένα έχει μέτρια οθόνη lcd και το άλλο έχει υπέροχη οθόνη OLED σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις . Κατά τα άλλα είναι ίδια Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Bourdoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Oι οποίες λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις είναι αποκάλυψη. Το καταλαβαίνεις απευθείας το upscale στα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 13 hours ago, Jojojko said: Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ Nintendo switch και Nintendo switch oled ;; Μόνο η οθόνη διαφέρει. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια. Δεν έχει γίνει άλλο upgrade στο hardware εκτός της Oled οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου απο το V2 δεν υπάρχει διαφορα στο HW. Μεταξύ v1 και των υπολοίπων η λιθογραφία ειναι διαφορετική, οι θερμοκρασίες επίσης. Εκει που το v1 βγαζει καυτό αέρα, το v2 onwards χλιαρό και αν. OLED all the way. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα